Şimdi Ara

Yabancıya ucuz tatiller (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Sadece otel fiyatı iki kişi 1400 Tl (5 gün)

Bütçe buna yetti

anladım, yine de pahalı.
  • Bakan Kurtulmuş: Türkiye, bu yıl 38 milyon turist ağırlayacak
    Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, bu yıl turist sayısında ciddi artış olacağını belirterek, "Almanya'dan 5 milyon civarında misafirimiz gelecek ve Türkiye'yi ziyaret edecek. Rusya'dan aldığımız rakamlar da aşağı yukarı 6 milyon. Türkiye, bu yıl içinde 38 milyon yabancı turist ağırlayacaktır" dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/bakan-kurtulmus-turkiye-bu-yil-38-milyon-turist-agirlayacak-2302470/
  • Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO'nun Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda, Antalya'nın, konut satışlarında şubatta Türkiye ortalamasından daha iyi durumda olduğunu söyledi.

Yabancılara satılan konut sayısının da artmaya devam ettiğini aktaran Çetin, yabancılara konut satışında Türkiye ve İstanbul'da yüzde 28, Antalya'da ise yüzde 55 artış görüldüğünü dile getirdi.

Yapısal sorunlara rağmen, bu yıl turizm sezonuna çok iyi başladıklarını vurgulayan Çetin, "Yılın ilk üç aylık döneminde turist sayısındaki artış yüzde 30'un üzerinde. Böyle giderse turizmde tüm zamanların rekorunu kıracağız."dedi.

"Odalar denetim gücüne sahip olsa Çiftlik Bank olayı olmazdı"

Çiftlik Bank olayının hem kolay yoldan para kazanma hırsına hem de denetim sorununa işaret ettiğini vurgulayan Çetin, şöyle konuştu:

"Odalar denetim gücüne sahip olsa Çiftlik Bank olayı olmazdı. Bakanlığımız ticaretin kurallarının belirlenmesi ve dürüst ticaretin desteklenmesi için mutlaka yeniden düzenleme yapmalı. Ayrıca basının da bu tür olayları daha detaylı araştırması, sorgulaması gerekir. Vatandaşı bilgilendirmek, önce kamunun, sonra bizim ve ayrıca basının da görevidir. Sistemimizde bir boşluk olduğu açık."

https://www.memurlar.net/haber/737465/antalya-da-turizmde-rekor-bekleniyor.html

• Turizmde toparlanma sinyali
    Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre, yılın ilk ilk iki ayında turist girişleri yüzde 35´lik bir artışla 3.0 milyon kişiye yükseldi.

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/turizmde-toparlanma-sinyali-2320095/
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

gözlemlediğime göre türklerin maliyeti fazla

elin rusu 2-3 parça ot doldurur tabağına ve doyar

türkler tabağa etten tepe yapar ve yarısını bile yemeden bırakır

elin rusu 2 kadeh kanyakla geceyi bitiri

türkler beleş diye bira fıçısını bitirmeye kalkar sonra kusar

Sen hiç Rus görmemişsin herhalde. Adamlar aralıksız yiyip içiyorlar. Sabah kahvaltıda Rusyaya götürebilecekleri şeyleri (lokum gibi, kuruyemiş gibi, meyve gibi vs) çantalarına dolduruyorlar. Bir sürü eşya çalıyorlar. Hele israilli turistler var ki düşman başına. Televizyonu, telefonu, hatta perdeyle halıyı bile çalıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otodr

quote:

Sen hiç Rus görmemişsin herhalde. Adamlar aralıksız yiyip içiyorlar. Sabah kahvaltıda Rusyaya götürebilecekleri şeyleri (lokum gibi, kuruyemiş gibi, meyve gibi vs) çantalarına dolduruyorlar. Bir sürü eşya çalıyorlar. Hele israilli turistler var ki düşman başına. Televizyonu, telefonu, hatta perdeyle halıyı bile çalıyorlar.

aynen hocam slavlar aç gibi saldırıyor herşeye.

• otodr O kullanıcısına yanıt
    Rus turistin valizinden çıkanlar şoke etti

http://www.posta.com.tr/rus-turistin-valizinden-cikanlar-soke-etti-haberi-1310610
  • Antalya, turizmde rekora hazırlanıyor
    Turizmde 2016 yılında kötü bir dönem geçiren Antalya, tarihin en yüksek rakamlarına ulaşılan 2014'teki 12,2 milyon turist sayısının üstüne çıkarak, bu yıl 14 milyon turist bekliyor.

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/antalya-turizmde-rekora-hazirlaniyor-2323739/
  • quote:

siz hiç yabancılarla bi arada bulunmadınız sanırım? bi tek bizi mi yemeyi içmeyi seven insanlardan sandınız? turizm işletmeciliği okuyorum, her sene 2-3 ay tatil yaparım senin dediğin gibi 2 otla karın doyuran 2 bardak alkol içip giden yabancıya çok rastlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: upsewen

quote:

siz hiç yabancılarla bi arada bulunmadınız sanırım? bi tek bizi mi yemeyi içmeyi seven insanlardan sandınız? turizm işletmeciliği okuyorum, her sene 2-3 ay tatil yaparım senin dediğin gibi 2 otla karın doyuran 2 bardak alkol içip giden yabancıya çok rastlamadım

doğru , gelenlerin %80 , herşey dahil için geliyor

• Yerli turist nasıl gelsin peki 7-8 ay. Çoğu şirkette 1 hafta izin almak bile dert,hadi aldın diyelim ne zaman kullanacağın sorun genelde esnektir,birçok küçük firma kışın kullandırır izinleri,sonra sen arzı oluşturmazsan talep nasıl oluşacak vs vs uzar gider. Yabancı ülkenin tadını çıkartır yerli halk sömürülür.Sorsan dinamikler,sıcak para ama bu bildiğimiz modern kapitülasyonlar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Yerli turist nasıl gelsin peki 7-8 ay. Çoğu şirkette 1 hafta izin almak bile dert,hadi aldın diyelim ne zaman kullanacağın sorun genelde esnektir,birçok küçük firma kışın kullandırır izinleri,sonra sen arzı oluşturmazsan talep nasıl oluşacak vs vs uzar gider. Yabancı ülkenin tadını çıkartır yerli halk sömürülür.Sorsan dinamikler,sıcak para ama bu bildiğimiz modern kapitülasyonlar oluyor.

haklısın, ülkede halkımız bildiğin sömürülüyor, karın tokluğuna yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Yerli turist nasıl gelsin peki 7-8 ay. Çoğu şirkette 1 hafta izin almak bile dert,hadi aldın diyelim ne zaman kullanacağın sorun genelde esnektir,birçok küçük firma kışın kullandırır izinleri,sonra sen arzı oluşturmazsan talep nasıl oluşacak vs vs uzar gider. Yabancı ülkenin tadını çıkartır yerli halk sömürülür.Sorsan dinamikler,sıcak para ama bu bildiğimiz modern kapitülasyonlar oluyor.

haklısın, ülkede halkımız bildiğin sömürülüyor, karın tokluğuna yaşıyor.

Aynen katılıyorum, patron milletin bahanesi hazır soruyorsun cevap olarak ülke dinamikleri,sıcak para yukarıda da dediğim gibi söylüyorlar ya sinir oluyorum bu sömürme düzenine artık Bu dinamikler sadece çalışanlar için mi var sizi niye etkilemiyor

• Buraya gelen aç turist.Şöyle düşünün.Türkiye de 7 günlük tatil 250tl olsa hangi tipler gider bu otellere.İpini koparan gidiyor.Tatilde tanıştığım turistlere hep sorarım ne iş yapıyorsunuz diye.Hep ya öğretmendir,işçidir,belediye de çalışıyordur vs.Hiç şöyle hakikaten zengin bir turist görmedim.Bu tipler yemek saatinden önce restoran sırasına girer kapının açılmasını beklerler.Sabah votkaya bir başlar sızıncaya kadar.Ben içki içmem mesela.Kırmızı et yemem.Zaten günlük kişi başı 500tl veren Türk belli bir noktaya gelmiş bir insandır.Kalkıp aç gibi saldırmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Buraya gelen aç turist.Şöyle düşünün.Türkiye de 7 günlük tatil 250tl olsa hangi tipler gider bu otellere.İpini koparan gidiyor.Tatilde tanıştığım turistlere hep sorarım ne iş yapıyorsunuz diye.Hep ya öğretmendir,işçidir,belediye de çalışıyordur vs.Hiç şöyle hakikaten zengin bir turist görmedim.Bu tipler yemek saatinden önce restoran sırasına girer kapının açılmasını beklerler.Sabah votkaya bir başlar sızıncaya kadar.Ben içki içmem mesela.Kırmızı et yemem.Zaten günlük kişi başı 500tl veren Türk belli bir noktaya gelmiş bir insandır.Kalkıp aç gibi saldırmaz.

Türkiyeye gelen turistlerin bir çoğu orta ve alt kesim, doğru yani.
  • Mustafa Akdeniz, “Kalkan Restaurantçılar olarak sezon için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Esnafımıza Kalkan Restaurantçılar Derneği olarak gerekli tüm desteği sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz. 2018 yılına ümit ve dualarla başlıyoruz. Gerçekten buna çok ihtiyacımız var. Yaklaşık üç yıldan beri para kazanmayıp kötü sezonlar geçiren Türk turizmi, 2018 yılında özlenen günlerine kavuşacak. 2018 yılının umulandan daha iyi ve yüzümüzün güleceği bir yıl olacağını tahmin ediyorum. Hedefimiz Avrupalı turistleri yeniden kazanmak olmalı, görüştüğümüz turizm ve acenta yetkililerinden aldığımız bilgilerde, 2018'in, 2017'den iyi olacağı verileri elimizde var. Antalya olarak 2018'de özellikle turizm sektöründe tüm zamanların rekorunu kıracaklarını belirttiler. İngiltere’den gelecek turist sayısındaki artış öngörüsü de yüzde 40 oranında” dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/kas-ve-kalkana-akin-ediyorlar-40796379

• Resimi Ukrayna'da çektin demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 7 Nisan 2018; 5:18:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Resimi Ukrayna'da çektin demek
  • Bu yıl Çinliler akın akın Türkiye'ye gelecek

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, "Çin, çok yakın bir dönemde Türkiye'nin en önemli turizm partnerlerinden biri olacak." dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/ne-rus-ne-alman-bu-yil-o-ulkeden-500-bin-turist-gelecek-40807403
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bir iki gun sonra yine turkler gelsin diye baslarlar.

Yardimina ruslar kossun. O parayi sana verecegime yakip isinirim daha iyi.

Daha az paraya daha kalite sunan yunan adalari ile tayland yasasin.

aynen hocam. yunanistan süper.

gelecek yılda tayland pattaya ve phuket var kafamda ;)

Alıntıları Göster
    phattaya ve phuket fiyatlarıda çok uygunlaştı eskiye göre

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.