Şimdi Ara

Yabancıya ucuz tatiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi 15 gün önce ukrayna da çektim, ülkemize tur satan yer. uçak+otel transfer+ 7 gece 8 gün herşey dahil,bu fiyatlara

Yabancıya  ucuz tatiller

bu otellerde T.C vatandaşları ne kadar ödeyip ,tatil yapiyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 5 Mart 2018; 15:5:44 >

• kardeşş
    Türkiye burası
    ne edecen dövizi - daha dün CB bile dovizini bozdurdu tl kullanacaz artık dediydi..

doviz getirene yarı fiyatına tatil demeye getirmişsin
    aynı tarifeyi türk vatandaşıda döviz olarak ödesin tatilsepeti.com a he?
    o zaman olacak mı 300 dolara 5 yıldızlı tatil?
    kafa zehir maşallah..
    Kardeş döviz getiriyor adamlar. Turizm sektöründe çalışsaydın ne demek istediğimi anlardın.

Parası olmayan tatile de gitmesin, arabaya da binmesin, iyi de yaşamasın bir zahmet kardeş. 8 milyarı geçen insan nüfusu var, yaşamak için hak etmek lazım. Herkes en iyisini hak ediyor maşAllah... Paran yoksa tatile gitmeyeceksin, bu kadar.
  • Turist çekmek için yapılması gereken bir uygulama. Zaten ülkemizde iyi kazanan iyi de geziyor, tatile de gidiyor. Yurt dışından döviz getiren tur şirketlerine laf söyleyenin ne gibi bir katkısı var ülkeye merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reykajinn

Turist çekmek için yapılması gereken bir uygulama. Zaten ülkemizde iyi kazanan iyi de geziyor, tatile de gidiyor. Yurt dışından döviz getiren tur şirketlerine laf söyleyenin ne gibi bir katkısı var ülkeye merak ediyorum.

iyi kazanamayan tatil yapmasın?

dostum şunu soruyorum, aynı otel yabancıya ucuz, T.C vatandaşına niye pahalı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

quote:

Turist çekmek için yapılması gereken bir uygulama. Zaten ülkemizde iyi kazanan iyi de geziyor, tatile de gidiyor. Yurt dışından döviz getiren tur şirketlerine laf söyleyenin ne gibi bir katkısı var ülkeye merak ediyorum.

Kardeş döviz getiriyor adamlar. Turizm sektöründe çalışsaydın ne demek istediğimi anlardın.

Parası olmayan tatile de gitmesin, arabaya da binmesin, iyi de yaşamasın bir zahmet kardeş. 8 milyarı geçen insan nüfusu var, yaşamak için hak etmek lazım. Herkes en iyisini hak ediyor maşAllah... Paran yoksa tatile gitmeyeceksin, bu kadar.

• quote:

quote:

quote:

yurt dışında yaşıyorum, merak etme herşeyi biliyorum, bak ukraynaya gezmeye gittim başka ülkeden ;)

T.C vatandaşları keriz, italyada turiste atiyom 5 euro birşeyse,italyana 2 euro dur.

ama T.C, tam tersi. neyse almanya bizi kıskanıyor, ver mehteri ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 6 Mart 2018; 13:17:1 >

• Bir iki gun sonra yine turkler gelsin diye baslarlar.

Yardimina ruslar kossun. O parayi sana verecegime yakip isinirim daha iyi.

Daha az paraya daha kalite sunan yunan adalari ile tayland yasasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bir iki gun sonra yine turkler gelsin diye baslarlar.

Yardimina ruslar kossun. O parayi sana verecegime yakip isinirim daha iyi.

Daha az paraya daha kalite sunan yunan adalari ile tayland yasasin.

aynen hocam. yunanistan süper.

gelecek yılda tayland pattaya ve phuket var kafamda ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'da araba fiyatları
    4 yıl önce açıldı
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yurt dışında yaşıyorum, merak etme herşeyi biliyoru, bak ukrayna gezmeye gittim başka ülkeden ;)

T.C vatandaşları keriz, italyada turiste atiyo 5 euro birşeyse,italyana euro dur.

ama T.C, tam tersi. neyse almanya bizi kıskanıyor, ver mehteri ver

Batının köpeği olmaya and içmişlere ne diyebilirim ki kardeş, Türk'ler keriz falan değil merak etme. Gerçi seni destekleyen çok olur burada, hain çok zira.

bu yazılardan anladım, sen hacıoğlu osmansın, kaçıncı üyeliğin bu??

• Reykajinn kullanıcısına yanıt
    kardeşş
    Türkiye burası
    ne edecen dövizi - daha dün CB bile dovizini bozdurdu tl kullanacaz artık dediydi..

kafa zehir maşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

kardeşş
    Türkiye burası

kafa zehir maşallah..

hocam, o arkadaş troldür. yaşı 14 filan ya :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

kardeşş
    Türkiye burası

kafa zehir maşallah..

hocam, o arkadaş troldür. yaşı 14 filan ya :)

Ben de diyorum bir eksiklik var arkadaşta, hay Allah.
    Bloklayayım da eksikliği devam etsin.

• Gelişen ülkelerin çalışması lazım, az maaşa çok iş yapın, tatil yapamayın, stres küpü olun, kafayı üşütüp çalışmaya devam edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye dışarıda diğer ülkerlerle rekabet ediyor, içerideki adam yunanistana 250 dolara gideceğine (pasaport, vize vs uğraşacağına) 2.000 tl verip ülkesinde kalıyor. İngilizce bilmiyor, yurtdışından korkuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Türkiye dışarıda diğer ülkerlerle rekabet ediyor, içerideki adam yunanistana 250 dolara gideceğine (pasaport, vize vs uğraşacağına) 2.000 tl verip ülkesinde kalıyor. İngilizce bilmiyor, yurtdışından korkuyor.

tatil konusu farklı, yabancılar çok ucuza tatil yapiyor, 200-300 dolar, uçak+herşey dahil 1 hafta bu fiyata, bizim devlet yakıt desteği veriyor döviz girsin diye,şu anlam çıkmasın, hani türkiye geliyorlar maddi durumları iyi filan 200-300 dolara paket turlar var. öyle geliyorlar.

Bizim ülke ucuzcu turizm ülkesi, herşey dahille..arada mısır uyguluyor. batı avrupa veya uzakdoğuda herşey dahil yoktur, oda veya oda kahvaltı vardır, konsept meselesi.

• o gelenlerin yarısının parasını bizim türkler veriyor. benim arkadaşım kızın uçak biletine kadar alıyor yatıp geri gönderiyor adam rusçayı söktü sene de 3 5 kız arası getiriyor. adam kredi çekip kız getirtiyor yani döviz falan getirdikleri yok bizim elamanlar getiriyor. knk kazık yiyorsun diyorum ama kızları görseniz bu kadar mı kibar efendi olurlar geçen olay anlattı şok oldum bu eleman rusya ya gitti kızın yanına tek çorabı ıslanmış çocuğun çorabına yıkamış saç kurutma makınasıyla kurutmuş . böyle bir iyiliği bizim türk kızına böbreğini versen yapmaz. kadın çocuğa sadece ilişki için bile olsa böyle bir jest yapabiliyor olaya bakın karşı cinse ve insana saygıya bakın.

• Başka türlü ülkeye nasıl turist çekeceksin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Türkiye dışarıda diğer ülkerlerle rekabet ediyor, içerideki adam yunanistana 250 dolara gideceğine (pasaport, vize vs uğraşacağına) 2.000 tl verip ülkesinde kalıyor. İngilizce bilmiyor, yurtdışından korkuyor.

tatil konusu farklı, yabancılar çok ucuza tatil yapiyor, 200-300 dolar, uçak+herşey dahil 1 hafta bu fiyata, bizim devlet yakıt desteği veriyor döviz girsin diye,şu anlam çıkmasın, hani türkiye geliyorlar maddi durumları iyi filan 200-300 dolara paket turlar var. öyle geliyorlar.

Bizim ülke ucuzcu turizm ülkesi, herşey dahille..arada mısır uyguluyor. batı avrupa veya uzakdoğuda herşey dahil yoktur, oda veya oda kahvaltı vardır, konsept meselesi.

Nedenini açıklıyorum işte. Adam türkiyeye gelebilir yunanistana gidebilir. Türkiyenin yunanistanla yarışabilmesi için çol ucuz olması lazım ukraynalı adam için. Adam bir türk için aynı fiyat da olsa türkiyeyi seçecektir çünkü pasaport, vize vs. bir sürü uğraş ve stres.

• Acaba ukraynaya gidip bir kaç gün gezip oradan turu satın alsam, gelip kemerde tatil yapabilir miyim Birde para birimi ile kıyaslarsak falan şaka gibi. Günlük 30 tl ye bırak tatili kapısından içeri almaz bunlar.

• Forumda turizmci bir arkadas vardi. Gorurse gelir zaten. Turklerin maliyeti daha fazlaymis guya. Acik bufeyi cok tuketiyorlarmis vb diyor. Biz mesela 4 kisilik aile. Sifir alkol tuketimi. Cocuklar da her gun pide yiyiyor.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    gözlemlediğime göre türklerin maliyeti fazla

elin rusu 2-3 parça ot doldurur tabağına ve doyar

türkler tabağa etten tepe yapar ve yarısını bile yemeden bırakır

elin rusu 2 kadeh kanyakla geceyi bitiri

türkler beleş diye bira fıçısını bitirmeye kalkar sonra kusar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.