< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 5 Mart 2018; 15:5:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 5 Mart 2018; 15:5:44 > |
yurt dışında yaşıyorum, merak etme herşeyi biliyorum, bak ukraynaya gezmeye gittim başka ülkeden ;)
T.C vatandaşları keriz, italyada turiste atiyom 5 euro birşeyse,italyana 2 euro dur. ama T.C, tam tersi. neyse almanya bizi kıskanıyor, ver mehteri ver ![]() |
kardeşş
Türkiye burası ne edecen dövizi - daha dün CB bile dovizini bozdurdu tl kullanacaz artık dediydi.. doviz getirene yarı fiyatına tatil demeye getirmişsin aynı tarifeyi türk vatandaşıda döviz olarak ödesin tatilsepeti.com a he? o zaman olacak mı 300 dolara 5 yıldızlı tatil? kafa zehir maşallah.. |
Bir iki gun sonra yine turkler gelsin diye baslarlar.
Yardimina ruslar kossun. O parayi sana verecegime yakip isinirim daha iyi. Daha az paraya daha kalite sunan yunan adalari ile tayland yasasin. |
hocam, o arkadaş troldür. yaşı 14 filan ya :)
|
Antalya'da hiç otele gitmemiş olsak Türkler daha fazla tüketiyor turistten lafına kanacağız, ama gördüm ki İngilizler barın başından ayrılmıyor, Almanlar akşam yemeğinde tabaklarına kaçak kat çıkıyor resmen
|
Kardeş döviz getiriyor adamlar. Turizm sektöründe çalışsaydın ne demek istediğimi anlardın.
Parası olmayan tatile de gitmesin, arabaya da binmesin, iyi de yaşamasın bir zahmet kardeş. 8 milyarı geçen insan nüfusu var, yaşamak için hak etmek lazım. Herkes en iyisini hak ediyor maşAllah... Paran yoksa tatile gitmeyeceksin, bu kadar. ![]() |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 6 Mart 2018; 13:17:1 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |