Şimdi Ara

Kıbrıstan getirilebilecek en güzel içki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıbrıstan içki getirtme durumum var, 2 tane tekila kesin.

• Olmeca, Glenfiddich, Absent, Jack Daniel's, Johnnie Walker, bütün Vodkalar?

Kararsız kaldım
  • efes pilsen fıçı bira
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendibey

efes pilsen fıçı bira

Bira dışında bi şeyler
  • Yarra-Yering
  • Olmeca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Olmeca

2 Olmeca garanti 2 hakkım daha var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chivas Regal
  • absinth olabilir baileys getirebilirsin ama burdada çok pahalı bi içki değil zaten hmm sonra bulabilirsen johnnie walker blue label (biraz tuzlu gelebilir)

Bu arada lt. limiti düşürülmüştü en son kaç oldu şimdi? yazın bende kıbrısdayım ona göre plan yapalım.
  • öğrenci alertben boş geliom
  • Jack abi..
  • zıkkım
  •  Kıbrıstan getirilebilecek en güzel içki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

absinth olabilir baileys getirebilirsin ama burdada çok pahalı bi içki değil zaten hmm sonra bulabilirsen johnnie walker blue label (biraz tuzlu gelebilir)

Bu arada lt. limiti düşürülmüştü en son kaç oldu şimdi? yazın bende kıbrısdayım ona göre plan yapalım.

Kişi başı 3 şişe sınır varmış şu an.
  • quote:

absinth olabilir baileys getirebilirsin ama burdada çok pahalı bi içki değil zaten hmm sonra bulabilirsen johnnie walker blue label (biraz tuzlu gelebilir)

Kıbrıs içinde 300 liraymış blue label. Türkiye'de ne kadar fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

quote:

O kadar düştümü ya ben 2008 de 20 küsür şişe getirmiştim blue johnnie'in Türkiye de fiyatı 550 lira falan olması lazım ama kıbrısda 300 den daha ucuza alırsın bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

quote:

O kadar düştümü ya ben 2008 de 20 küsür şişe getirmiştim blue johnnie'in Türkiye de fiyatı 550 lira falan olması lazım ama kıbrısda 300 den daha ucuza alırsın bence

Tabi araştırmadım henüz, belki daha ucuza bulunabilir ancak o kadar para veremem zaten :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.