Şimdi Ara

YAC (ACİL YARDIM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık delirme seviyesine geldim bilgisayarda bir sürü virüs vardı 250 tanemi ne bulmuştu (Emsisoft) kullanıyorum . Bir sürüdü trojan (truva atı) çıkmıştı temizledim tamamını emsisoft sağolsun ama şimdi ailemden biri yemin ederim çıldırttı (YAC) diye gerizekalı bişey yüklemiş , araştırdım saçma sapaan bir programmış , bilgileri ele geçiriyormuş falan ve kurtulamıyorum şimdi emsisoft da silemedi neden bilmiyorum ve bugün yüklenmesine rağmen bilgisayarın anasını ağlattı ses gitti ekran aydınlatılıp kararıyor , ses hiçbir türlü çalışmıyor çıldırdım lütfen yardım edin ve bilgisayarı servise göndermelimiyim ?

Cevaplarınız için şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yac Delirtir -- 7 Haziran 2015; 22:21:38 >

• Kimseyi birşey bilmiyor ? Lütfen yardım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yac Delirtir

Arkadaşlar artık delirme seviyesine geldim bilgisayarda bir sürü virüs vardı 250 tanemi ne bulmuştu (Emsisoft) kullanıyorum . Bir sürüdü trojan (truva atı) çıkmıştı temizledim tamamını emsisoft sağolsun ama şimdi ailemden biri yemin ederim çıldırttı (YAC) diye gerizekalı bişey yüklemiş , araştırdım saçma sapaan bir programmış , bilgileri ele geçiriyormuş falan ve kurtulamıyorum şimdi emsisoft da silemedi neden bilmiyorum ve bugün yüklenmesine rağmen bilgisayarın anasını ağlattı ses gitti ekran aydınlatılıp kararıyor , ses hiçbir türlü çalışmıyor çıldırdım lütfen yardım edin ve bilgisayarı servise göndermelimiyim ?

Cevaplarınız için şimdiden sağolun

Bildiğim kadarıyla YAC bir program virüs değil sen bu programı Denetim Masasındaki Program Ek/Kaldırdan kaldırmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 7 Haziran 2015; 22:58:59 >

• Kardeşim ıobit uninstaller programını kur kaldır.
  • önce uninstaller programlarını (iobit uninstaller, revo uninstaller vs vs) kullan kaldır olmazsa yac ın dizinine gir uninstall.exe veya unins000.exe gibi bir şey varsa çalıştır oradan kaldır olmazsa sistemi geri yükle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.