Bir kaç gün önce kendi rızamla pc me kurduğum ve hakkında forumlarda okuduğum yazılar sonrası sildiğim bu programı yükleyip yüklememek konusunda kararsız kaldım. 1 günlüğüne bende kuruluydu ama herhangi bir zararını görmedim. Belki zararı farkettirmeden de veriyor olabilir . Kimileri kendisinin bir virüs olduğunu söylüyor kimileri sizin bilgilerinizi ele geçirmek istiyor diyor. Kendi sitesinde program hakkında ünlü kişilerin yorumları yer alıyor . Bilmiyorum yine de güvenilir bir program mı kurmalı mıyım siz ne diyorsunuz ?
boşver bunu cclean+sağlam antivirüs yükle
bu program hakkına olumsuz şeyler var
sanki tek seçeneğiniz buymuş gibi düşünüyorsunuz derim ve Auslogics tavsiye ederim.
Kullanmanızı tavsiye etmem. Güvenli alternatif yazılımlar var. Adwcleaner + Junkware removal Tool
Bu yazılımlar kayıt defterinizin yedeğini de alarak çalışırlar. Hiç ummadığınız kötü bir anınızda hatırladığınızda da sizin kurtarıcınız olurlar. Tecrübeye güven.
hep aynısını yazıyorum eger bir güvenlik yazılımı hakkında kötü seyler yazılıyorsa o yazılım asla kullanılmamalı !
Bilgisayarımda şuan Avast İnternet Security, Malwarebytes, Advanced System Care ve CCleaner var . Avast ve Malwarebytes arka planda sürekli çalışıyor. Diğerleriylede ara sıra tarama yapıyorum. Sizce fazla mı aynı işlemleri yapan programlar var mı? Nedir yorumunuz?
Advanced System Care yazılımını da kullanmamanızı öneririm. Birkere hiç bir kayıt defteri temizliği yazılımını kesinlikle kullanmayın. Tecrübeye güven.
Bilgisayarımda şuan Avast İnternet Security, Malwarebytes, Advanced System Care ve CCleaner var . Avast ve Malwarebytes arka planda sürekli çalışıyor. Diğerleriylede ara sıra tarama yapıyorum. Sizce fazla mı aynı işlemleri yapan programlar var mı? Nedir yorumunuz?
Ccleaner ve malwarebytes yeterli bence gerisini sil. Antivirus olarak 700 kb lık webroot öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme