Şimdi Ara

yadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben tek başıma web sayfası yapmak istiyorum a dan z ye ben hangisinden başlayayım tavsiye edermisniz. yanlış başlayıp hevesimin kaçmasını istemiyorum

amacımı söğleyeyim. küçükten başlayıp en temel konuları kökten alıp. sonrasını baya geliştirmek. byük web sayfaları kurmak. server kurmak ve yönetmek. şimdiden teşekkürler.

• Sen bunların hepsini bir arada yapmak istiyorum dersen hevesini kaçırırlar. Önceliğini neye vereceğine bir karar ver. Sonrası Allah kerim.
  • ben zaten bunları bi anda değilde adım adım yapmak istiyorum. ki kendimi 1-2 seneye şartladım. ilk ne yapmam lazım acaba
  • HTML öğrenmek ile işe başlayabilirsin. Hatta bu işin temeli HTML'dir ki adam akıllı öğreneyim desen maksimum 2 haftanı alır uygulamarıyla beraber, akılda kalması için 2 haftanı alır yoksa 5 günde bile HTML temeli alıp üstüne bir şeyler yaparsın ama birsonraki projende şu tag neydi bu tag neydi tr miydi td miydi onu bile karıştırırsın.. Her neyse kısaca HTML temeldir başla internette Türkçe çok sayıda kaynak bulursun HTML için ve yeterlidir bile başlangıç için :) Hadi kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalwarırım Yardım Edin
    geçen hafta açıldı
    Yardım...
    13 yıl önce açıldı
    YARDIM EDIN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.