Şimdi Ara

yaffffffff yine aldatıldım :( revamı bana (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kırmızı kurdela

Yaklaşık 1 yıldır süren birlikteliğim var.Sevgilim benim eski çalıştığım işyerinin patronlarından biri benim bildiğim ilk aldatması geçici olarak yanımızda çalışan kızla olmuştu onu affetim daha sonrada ben işten ayrıldıktan sonra sekreterle birlikte olmaya başlamış ama bu arada benimlede çıkıyor ben her ayrılmak istediğimde ayrılmayalım diyor sizce bu adam normal mi? ya da ben normalmiyimmmmm
    Ama yine de çok seviyorum onu

bence sen evlen onunla baksana senden daha enayisini mi bulacak? adam boynuzu takmış sana sen hala ne yapayım diye soruyosun. bence sen en kısa zamanda evlen hatta hemen çocuk yap.

ama korkuyorum sen şimdi adam evli dersin diye. adam son derece normal biri bence kim olsa sen böle davranınca aynısını yapar. daha bir sürü kız olur bu adamın hayatında sen hep sevdiği kişi olarak kalırsın.

• bu çocuk senin ona taptığını anlamış ve nasıl olsa beni bırakamaz diye istediğini yapıyor

aynı durum benim de başıma gelmişti.beni iki kez aldattığını biliyorum.3.ayrılışımız da son noktayı koydum.aşkımdan gebersem de aramadım bile onu.1 yıl boyunca arayıp kendini affettirmeye ve barışmaya çalıştı.ama yapmadım.ve unuttum.

kıssadan hissemi aldım mı?evet aldım.ve bir daha beni aldatmayı bırak benim yanımda başka kıza göz ucuyla baksa yol veriyorum.sadakatsiz adam ömür törpüsü gibi bir şey.Sen canını yabanda mı buldun.senin yerinde olsam ona yol veririm.bulunmaz hint kumaşı mı sanki kim yani.ve resti çektin mi sen kıymetli oluyorsun.sana adam gibi değer veren karakteri oturmuş insanlarla beraber ol.bırak bunu da kiminle ne halt yapmak istiyorsa yapsın.
  • SENDE ALDAT ÖDEŞİRSİNİZ..

ŞAKA BİR YANA ERKEKLERİN GENETİK ÖZELLİKLERİ ELİNDEKİLERLE YETİNMEMEK...
    BUNDAN SONRA DA BERABER OLACAĞIN KİŞİNİN AYNI ŞEYLERİ YAPMA OLASILIĞI YÜKSEK BENCE...
  • Siz kızlar bazen çok yumuşak kalplisiniz,
    Unutma ki kızın hası gerektiği yerde delikanlı kız olmasıdır.
    Sende öyle ol uzatma artık insanın bir gururu olur sonuçta
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasifmert

SENDE ALDAT ÖDEŞİRSİNİZ..

ŞAKA BİR YANA ERKEKLERİN GENETİK ÖZELLİKLERİ ELİNDEKİLERLE YETİNMEMEK...
    BUNDAN SONRA DA BERABER OLACAĞIN KİŞİNİN AYNI ŞEYLERİ YAPMA OLASILIĞI YÜKSEK BENCE...

bazı kendini bilmez doyumsuz erkekler yüzünden bütün erkekleri sadakatsiz, kişiliksiz yapamazsın.bu tarz lafları da hep aldatılan kadınlar ve aldatan erkekler söyler nedense.belki de yaptıkları bu kötü şeyi doğru, iyi ve herkesin yaptığı bir şey gibi aksettirip kendi psikolojilerini düzeltmek içindir.ya da aldatılan kadınlar bütün erkekler aldatır der çıkar işin içinden kendi kocası ya da sevgilisi aldatmıştır ya.bütün erkekleri o kefeye koyar ki herkes aldatılan kadın olur o zaman.herkes kendisi gibi olur.kendi durumunu, psikolojisini düzeltir böylece.

bu yüzden kadınlar hemen koca evine gitmeden önce şöyle helaliyle bir ayakta durmaya çalışmalı.ondan sonra aldatacak olan aldatsın da görelim.bence erkekler zayıf kadınları aldatıyorlar.kendilerine muhtaç olan kadınları.nasılsa beni bırakamaz dedikleri kadınları.aldatan dallamalara

• İşi hakaret seviyesine getirmeden konuşmanız sizin için daha hayırlı olur sanırım.Ayrıca 2-3 kişiye bakıp genelleme yapmakta bir o kadar yanlıştır.Aldatanı bırakıp gitmek en doğru davranıştır gibi geliyo
  • dallama kelimesi karşısındakini aptal yerine koyup kandıranlar için az bile kalır.kendilerine ömürlerini adayıp tüketen kadınları başka kadınlara tercih edenler için az kalır.millet sevgi ararken kendisini seveni bulup da onu da başkasına tercih eden için az kalır bence.
  • Mesele az kalıp kalmaması değil.Burda yazdıklarımıza dikkat etmek lazım.Ha vurgulamak istediğin şeyler varsa bunu özel yoldan yaparsan sevinirim Sadece forumda ceza almaman için söylüyorum.Çünkü bu tarz kelimeler sarfedildikten sonra karşı gelip boyutu büyütenler ve sonucunda ceza alanlar çok oluyor
  • bu be yaaa seversin kulu olursun hep onu mutlu etmeye çalışırsın seni sıradan monoton biri olarak görür ve tekmeyi basar
    ama bu babayiğidin yaptığı gibi paso boynuz takarsan senden iyisi yoktur senden kopamaz

bu kızları anlamak çok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

bu be yaaa seversin kulu olursun hep onu mutlu etmeye çalışırsın seni sıradan monoton biri olarak görür ve tekmeyi basar
    ama bu babayiğidin yaptığı gibi paso boynuz takarsan senden iyisi yoktur senden kopamaz

bu kızları anlamak çok zor

SONUNA KADAR KATILIYORUM SANA KARDESIM COK ONEMLI BIR NOKTAYA DEGINMISSIN.HEP BU YUZDEN KAYBETTIM BEN...

• Reva...
  • bir arkadaşım var nişanlı kendisi, ama ayrıca bir sevgilisi dahavar , sevgilisi arkadaşın nişanlı olduğunu biliyor ve buna ragmen devam ediyor, eminim nişanlısıda bişeyler karıştırdığını biliyor, böyle örnekler çoğaldı artık, insanda gurur haysiyet olur, dünya nereye gidiyor böyle anlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silent scream

quote:

Yaklaşık 1 yıldır süren birlikteliğim var.Sevgilim benim eski çalıştığım işyerinin patronlarından biri benim bildiğim ilk aldatması geçici olarak yanımızda çalışan kızla olmuştu onu affetim daha sonrada ben işten ayrıldıktan sonra sekreterle birlikte olmaya başlamış ama bu arada benimlede çıkıyor ben her ayrılmak istediğimde ayrılmayalım diyor sizce bu adam normal mi? ya da ben normalmiyimmmmm
    Ama yine de çok seviyorum onu

bence sen evlen onunla baksana senden daha enayisini mi bulacak? adam boynuzu takmış sana sen hala ne yapayım diye soruyosun. bence sen en kısa zamanda evlen hatta hemen çocuk yap.

ama korkuyorum sen şimdi adam evli dersin diye. adam son derece normal biri bence kim olsa sen böle davranınca aynısını yapar. daha bir sürü kız olur bu adamın hayatında sen hep sevdiği kişi olarak kalırsın.

+1000

• Beterin Beteri vardir boşver.Bak Bu arkadaş Dert Ediyormu Yok.Boynuzlarıyla Mesut Bahtiyar Yaşıyor.
     yaffffffff yine aldatıldım :( revamı bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeBoy

Beterin Beteri vardir boşver.Bak Bu arkadaş Dert Ediyormu Yok.Boynuzlarıyla Mesut Bahtiyar Yaşıyor.
     yaffffffff yine aldatıldım :( revamı bana

• Bu kırmızı kurdlenin mesaj sayısı nasıl sıfır olabiliyor?
    -konuya alakası yok ama-
  • quote:

Orjinalden alıntı: lynx23

Bu kırmızı kurdlenin mesaj sayısı nasıl sıfır olabiliyor?
    -konuya alakası yok ama-

sayın dh yönetimi neden?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lynx23

Bu kırmızı kurdlenin mesaj sayısı nasıl sıfır olabiliyor?
    -konuya alakası yok ama-

sayın dh yönetimi neden?

Boş sözler/iletiler için post sayısı artmıyorda ondan!
  • Sen bir bayan olarak ilişkinde sorumluluklarını yeteri kadar yerine getirdiğine inanıyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.