bu yorumu okurken tam da su içiyordum, burnumdan geldi walla
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007
quote:
Orjinalden alıntı: kırmızı kurdela
quote:
Orjinalden alıntı: lynx23
Bu kırmızı kurdlenin mesaj sayısı nasıl sıfır olabiliyor? -konuya alakası yok ama-
sayın dh yönetimi neden?
Boş sözler/iletiler için post sayısı artmıyorda ondan!
aldattıkları ve aldatıldıkları tespit edilen üyelerin postları artmıyor sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: antique
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: lynx23
Bu kırmızı kurdlenin mesaj sayısı nasıl sıfır olabiliyor? -konuya alakası yok ama-
sayın dh yönetimi neden?
Boş sözler/iletiler için post sayısı artmıyorda ondan!
aldattıkları ve aldatıldıkları tespit edilen üyelerin postları artmıyor sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: icaktan
Sen bir bayan olarak ilişkinde sorumluluklarını yeteri kadar yerine getirdiğine inanıyor musun?
ben üzerime düşeni yaptım o zaten kendini suçlar ilişkimizdeki sorunlarla ilgili beni mutlu edemediğini söyledi bizim ilişkimiz başlamadan önce çok iyi arkadaşdık .ilişkişmizde affeden ben oldum hep ama o rahattı benim ondan ayrılamıcamı düşünüyor.ben artık bitirdim
Bir erkek bir kere aldattı mı gerisi hep gelir Bunu hiçbir zaman unutma
quote:
Orjinalden alıntı: dincerZ
BU KADAR KIZLA ALAKALI MESAJ OKUDUM BU FORUMDA.. BEN Bİ HİPOTEZ KURUYORUM ARKADAŞLAR.. DOĞRU MU YANLIŞ MI ZAMANLA GÖRÜYORUZ ZATEN..
KIZLARI TÜM İÇTENLİĞİNLE SEVERSEN HEP ONUN ÜSTÜNE TİTRERSEN O SENDEN SOĞUYOR BELKİ DE SENİ ALDATIYOR..AMA ERKEKLER KIZLARI FAZLA UMURSAMAYIP ARADA AŞAĞILAYIP HATTA ÜSTÜNE ÜSTELİK ALDATIRSA BU SEFER KIZ ONA DAHA DA BAĞLANIYOR..
Bu ne yaman çelişkidir böyle
Sana KatıLıyoRum...SöLediKleriN cok ManTıKLı qızLarıN AlaYı BöLe sevip üstünde durunca Şımarı0r...aldatıyor....AşAğıLarSan DhaDa BaqLanIor Nedir AnLamadım qadınLarı AnLamak Zor İs
tipik bir kadınsın sana acı çektiren erkeklerden hoşlanıyorsun.seversen s....lirsin s......ersen sevilirsin lafı çok doğru.
quote:
Yaklaşık 1 yıldır süren birlikteliğim var.Sevgilim benim eski çalıştığım işyerinin patronlarından biri benim bildiğim ilk aldatması geçici olarak yanımızda çalışan kızla olmuştu onu affetim daha sonrada ben işten ayrıldıktan sonra sekreterle birlikte olmaya başlamış ama bu arada benimlede çıkıyor ben her ayrılmak istediğimde ayrılmayalım diyor sizce bu adam normal mi? ya da ben normalmiyimmmmm Ama yine de çok seviyorum onu
Süper oLmus Beni Bu acıLı günümde GüLdürdüğün İçin
iyi etmiş
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
bass k****a tekmeyi niye düşünüyorsun ki
bastım tekmeyi ama beni aldattığı kız da onu terketmiş bizim akıllı ikimizden de oldu ama benim olayları bildiğimi bilmiyor cevap vermiyorum ona kendini akıllı zannediyor
quote:
quote:
bastım tekmeyi ama beni aldattığı kız da onu terketmiş bizim akıllı ikimizden de oldu ama benim olayları bildiğimi bilmiyor cevap vermiyorum ona kendini akıllı zannediyor
HeLaLL yürü beeee
quote:
quote:
ben bu kırmızı kurdela yı tanırım akıllı kızdır da nasıl bu zamana kadar dayandı o akılsız a bilmiyorum
quote:
ben bu kırmızı kurdela yı tanırım akıllı kızdır da nasıl bu zamana kadar dayandı o akılsız a bilmiyorum
teşekkür ederim ama gerçekten sevdim ben onu
neyse artık bitti
quote:
Yaklaşık 1 yıldır süren birlikteliğim var.Sevgilim benim eski çalıştığım işyerinin patronlarından biri benim bildiğim ilk aldatması geçici olarak yanımızda çalışan kızla olmuştu onu affetim daha sonrada ben işten ayrıldıktan sonra sekreterle birlikte olmaya başlamış ama bu arada benimlede çıkıyor ben her ayrılmak istediğimde ayrılmayalım diyor sizce bu adam normal mi? ya da ben normalmiyimmmmm Ama yine de çok seviyorum onu
sana müstehak hala çok sev onu .
Orjinalden alıntı: yavzi
sana müstehak hala çok sev onu .
[/quotehem
aşkı hemen unutturacak bir ilaç veya yöntem biliyorsan söyle
quote:
Merhaba kızım ben GÜZİN AMCAN!!! sana tek bişey söylicem 'bir tek dileğim var mutlu ol yeter'
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
Sana değer verse dışlayıp,umursamaz terkedersin. Ama sizi üzdümü tapıyorsunuz aldatsa bile kabul ediyorsunuz. Herkes hakettiği gibi yaşar.
çok doğru dostum zaten deli gibi sevsen ters tepki yapar bu kızlar
SİZ BUNA MÜSTEHAKSINIZ LEEN Cem Karaca yı anıyorum buradan