belli bir seviyeye geldkten sonra düşmesi çok zorlaşcak. en azından bende öyle olmuştu. takviye alarak düşürdüm 20nin altına. 14e kadar düşürdüm. şimdi gene çıktı 20lere.tekrar başlıcam hazır havalar soğukken :D ama bu iş disiplin ve sabır ister. istedikten sonra herşey olur
bi düşebilsek 20lere
quote:
Orijinalden alıntı: duayen00
quote:
Orijinalden alıntı: 0110engin
belli bir seviyeye geldkten sonra düşmesi çok zorlaşcak. en azından bende öyle olmuştu. takviye alarak düşürdüm 20nin altına. 14e kadar düşürdüm. şimdi gene çıktı 20lere.tekrar başlıcam hazır havalar soğukken :D ama bu iş disiplin ve sabır ister. istedikten sonra herşey olur
bi düşebilsek 20lere
yağ yakımı için herhangi birşey kullanıyor musun? gerçi piyasadakilerin pek bi etkisi olduğunu düşünmüyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: duayen00
quote:
bi düşebilsek 20lere
yağ yakımı için herhangi birşey kullanıyor musun? gerçi piyasadakilerin pek bi etkisi olduğunu düşünmüyorum
karaciğerimde sorun olduğu için l karnitin kullanıyordum bıraktım zaten çok bi etkisi olduğunu görmedim hatta hiç yok denilebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme