Şimdi Ara

Yağ Yakan Araç Satışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle geçmiş olsun. Dediğiniz miktarda bir yağ eksiltme mevcut ise, aracın VW olduğunu hesaba katarsak 25-30 bin lira gibi bir masrafla kurtarmanız zor.

Bu şekilde satacaksanız da en az 100 bin lira ucuza vermeniz gerekir, yani alıcı rahat 100 bin masraf ederim diye düşünür.

Babamda 2009 model 1.4 tsi golf 6 var 270 bin kmde, bakımdan bakıma sadece yarım litre kadar yağ eksiltiyor.

Ayrıca aracı satarken “aracın motoru yağ yakmaktadır” şeklinde bir ibareyi satış sözleşmesine ekletmenizi, ya da sözleşmenin sizde kalan nüshasına alıcının el yazısıyla “aracın motorunun yağ yaktığından haberim vardır” gibi bir cümle yazması sizin için iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satarken bunu alıcıya bildir ve noter satışında açıklama kısmına yazdır.

En kötü 30.000 tl masrafı var. Oda düzelip düzelmeyeceği kesin değil. 2015 e kadar üretilen 1.4 tsi ve 1.2tsi motorlarda sorun var.

2015 Euro 6 motorla sorun düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 8 Aralık 2024; 17:28:56 >
  • OhJesusNo O kullanıcısına yanıt

şu an motor yaptırmak 150 bin civarı. ona göre bir fiyat belirlerseniz uğraşmak isteyen alır. birileri sandık motor yazmıştı motorun sandığını falan verirler 150bine  

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

2016 1.2 tsi'da sıfır yağ yakma var, öncesi dediğin gibi sıkıntılı. Bir de 8v sanki o motorlar

• masterap M kullanıcısına yanıt

Hem 8v hemde 16v olanları var.

2015 öncesi Trigeri kayışlı aluminyum blok 1.4tsi 122 ve 1.2 105 olanlar su gibi yağ yakıyor. 1000kmde 1 litre. Biriside beni dolandırmiştı. Motor kusursuz diyerek satmiştı 800km sonra yağ lambası yaktı.

2015 de 1.2 110 ve 1.4 125 çıktı. Bu motorlar euro 6 ve yağ yakmıyor

Bazıları vw yanlış segman piston kullandıği için böyle olduğu savunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 8 Aralık 2024; 19:25:5 >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasadan ve fiyatlardan bayağı bir uzaksınız belli 😂. Yağ yakan araç benim bu işlerle uğraşan benim. Sandık motor şu an 110 bin dolusu 80 bin gövdesi. Rektefiyesi 90 bin lira o da güçlendirilmiş pistonlarla. Defalarca farklı yerlerden fiyat aldım. Size bu rakamları kim neye göre söylüyor bilemiyorum. 1.2 tsi motor bence abartmayın 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.