Merhaba. 2013 golf 1.2 tsi model bir aracım var. Araçta sürtme kaynaklı sol ön kapı değişen sol arka kapı boyalı sol arka çamurluk değişen. Harici hatasız. Ancak araçta yağ eksiltme sorunu var. Sürüşe göre 1000-1200 km de ortalama 1 litre kadar yağ eksiltiyor. Motorun çalışmasında herhangi bir sorun yok aslında oldukça da sessiz ve iyi çalışıyor ancak böyle bir sorunum var. Aracı satıp daha yeni ve büyük bir sedan almayı düşünüyorum asıl soru ise şu aracı bu şekilde yağ yaktığını belirterek satabilir miyim ? Piyasa ederinin 60 bin kadar altına vermeyi düşünüyorum. Katkı vs önerisi istemiyorum kimseyi dolandırmak gibi bir niyetim yok neyse o şekilde satacağım. Düşünce ve önerilerinizi bekliyorum. Ekleme : araç 140 bin km de. Yağ yakması hep vardı ancak serviste bunun normal olduğunu tsi motorların yağ eksilttiğini belirttiler. zamanla yağ yakma durumu artış gösterdi ve 1000-1200 km de 1 litreye gelip durdu. Daha artmıyor neredeyse 40 bin km dir aynı şekilde devam ediyor. |
Yağ Yakan Araç Satışı
-
-
yani 10 bin km de 10 lt yağ yakıyor. bence segman vs atılıp temiz satmak daha mantıklı olabilir satarken öldüremezler böylece. arabanın km'si de az bence bu işte uzmanlaşmış bir servisten fiyat alıp ona göre karar verebilirsin hocam.
-
Hocam şöyle bir sorun var ki hangi ustaya gitsem göbeğini kaşıyarak komple motor yapılacak moduna giriyorlar. Kompresyon testi segman falan diyorum yok yok rektefiye diyorlar. Motoru indirdikten sonra ustanın elindesin a dan z ye değişecek dese geri topla diyemezsin topla desen motor açma parası istiyorlar. İşin komik tarafı rektefiye ye istedikleri paraya araç şirket üzerine olduğu için kdv sini vs geri alarak sandık motor da alınabiliyor. Ancak ben uğraşmak istemedim o yüzden uyguna verip kurtulma niyetindeyim.
-
Araci galeriye satilip fatura kestirip vergi iadesi olmaz mi ? Patronun ayıbı şirket üzerine arac alıp çalışanına böyle sorunlu araç vermiş. Para için yapmayacakları yok bütün patronların Allah cezasını versin dünya malına tapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alicak olan huzur vermez çok öldü fiyat verirler 2 gün geçer ararlar yok su çıktı bu çıktı ekstra çıktı diye darlarlar.
Yaptirmaya kalksan ustalarla uğraşmak zor bagajda sokulu motorla ortada bulursun kendini.
İmkanin varmış taktır sandik motor geç ifade etmesi daha kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Aralık 2024; 17:44:33 >
2015 e kadar 1.2 ve 1.4 ler ama özellikle 1.2 ler zaten yağ eksilttiği bir gerçek. benzer veriler kitapcıgınında mevcut. kalıcı çözüm için segman atılması lazım.
eğer söylemezsen sattıktan sonra o telefon çalacak.
-
2014te yağ yakan Golf 4 satmıştim.
İlanda belirttim yağ yaktığını. Her arayana üstüne basa basa söyledim.
Kaporta olarak çok temizdi. Birisi geldi pazarlıkla az daha düştüm aldı gitti.
2 seçeneğiniz var, Ya motoru yaptirip satacaksiniz ya da aracın kusurunu belirtip bekleyeceksiniz bı nasip çıkmasını.
Tabi ben zaten söyleyeceğim sorunu olduğunu satışta da belirteceğim mesajlarla da alan öyle alacak ona göre de fiyattan düşeceğim. Bakalım koyayim ilana belki çıkar alıcısı araç baya temiz bu arada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şirket benim hocam araç ta benim. Ben sadece fiyattan indirme koşuluyla boyle satılır mı onu merak ediyorum
Öldü fiyat verene satmam zaten hocam. Ama dediğim gibi indirim de yaparım sonucta üzerindeki motor da çalışıyor. Ben her türlü yazilı olarak da belirteceğim yağ yaktığını bu sebepten başımı ağrıtacaklarini düşünmüyorum
Yok hocam söyleyeceğim ve ederinin altına vereceğim tabiki öldürmem ama sorununu belirtip fiyatta indirim yapacağım işine gelen böyle alacak
Sandık motoru koymaya koyarım da bu sefer de yok motor swaplanmış diye fiyat kırmaya kalkarlarsa bende kafayı kırarım o yüzden bu haliyle fiyati indirip vermeyi düşünüyorum
Bu haliyle fiyatı çok düşürürler. 60 bin liraya motor yapılmaz, alacak adam en kötüsünü düşünür ve en az 100.000₺ fiyat düşürtür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlana yağ yaktığını belirtip düşük fiyattan verin başka türlü çok zahmet çekersiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100 bin yatak sarmış yürümeyen motordan düşürür hocam. Yürüyen ve sadece yağ eksilten motora o kadar düşmem. İşine gelmezse almaz
Öyle yapacağım hocam açıkca belirtecegim durumu
Neye göre bu fiyattan düşme oranını koyuyorsunuz? Mesela bizde araç satacağız 2021 den 40bin hasar kaydı var 5 6 parça değişen veya boyalı parça oldu. Emsallerine ne kadar düşürmek gerekiyor bu işin hakkı nasıl ölçülüyor?
Size tavsiyem derdini söyleyin alacak kişi bu şekilde kabule ederek alsın.
Sorununu söyleyeceğimi belirtmiştim hocam. Ben şuna göre bu fiyatı koyacağım araç kullanılamaz halde değil ki ben zaten 4 yıldır bu şekilde kullanıyorum 45bine yakın da km yaptım sürüşte sorun olmadığı gibi yağ eksiltme oranı da artmıyor. Alıcı golf e binmek isteyen ancak parası tam çıkışmayan biri olabilir yağ ekleyerek benim gibi kullanır diye düşündüm. Kaldı ki motor açılmadı da belki de 25 30 bin liraya segmanla çözülecek sorunu var ben sadece uğraşmak istemiyorum. Bakalım bu şekilde almak isteyen biri çıkacak mı
25-30 bin ila segman sorununu çözemezsiniz malesef,
dediğiniz oranlarda yağ yakan araçta gömlekte aşınmıştır,krankta aşınmıştır,ölçüm değerleri fazla çıkacaktır,
bu şekilde 100-150 bin civarı düşük teklifler gelecek aracınıza,yaptırıp satın
Benzer içerikler
- en kaliteli oto koltuk kılıfı hangisi
- egzoz emisyondan geçmeyen araç
- bosch akü üretim tarihi
- kia soul yorum
- tip 2 diyabet ehliyet yenileme
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- byd menzil
- sıfır doblo fiyatları
- opel rocks e
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X