Şimdi Ara

Yağ Yakıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Patience

Aynen aynen aynı cevabı verdik zaten. İnsanlar okurken artık nasıl anlamak istiyorsa o şekilde davranıyor :)

Yapacak birşey yok ne yapalım. Zaman atarlı ergen zamanı herhalde :)

Bak büyük abim madem o kadar bilgisi varsa o atarlı yağ yakıcı yerine ne kullanmam gerektiğini falan söylesin.Forumda herkesin o kadar egosu şişikki herkes Lazar Angelov sanki anasını satayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter M. -- 25 Kasım 2014; 11:38:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    "carnitine' e çöp işe yaramaz diyenlere hastayım. herkes supplement düşmanı olmuş."

diğer yazdılarında da tonlarca çelişki var, neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

"carnitine' e çöp işe yaramaz diyenlere hastayım. herkes supplement düşmanı olmuş."

diğer yazdılarında da tonlarca çelişki var, neyse...

karnitin işe yaramaz diyenle karnitin al çok faydalı diyen adam arasında hiç bir fark yok. forumun en gereksiz insanlarısınız. ya yazdığının altını doldur yada hiçbir şey yazma boşuna kafa karıştırıyosun. karnitinin faydalı olduğunu internetten okudun inandın sonra karnitinin işe yaramadığını internetten okudun ona inandın. eğer bu kadar araştırmacıysan yazdıktan sonra altını dolduracak kadar bilgi vermen gerekir. ünlü prof. dr. doç. ass. executorla konuştuğumuzu unuttuk tabi bi an karnitin hakkında altı yüz tane makale yazmış deneylerle işe yaramadığını kanıtlamış büyük supplement firmalarının dünyayı ele geçirip siyonizmin hükmetmesine engel olmuş sayın executor sizden özür diliyorum. konuyu açan arkadaş eminim sayenizde çok ileriye gidecek müthiş motive ettiniz adamı.

-ne biliyorum?
    -bildiklerimi nereden öğrendim?

• Acı biber ve bol protein

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Merhaba 16 yaşındayım boyum 1.78-180 arası kilom 86 yağ yakıcı kullansam bir sorun olur mu ? 2 aydır fitnessa gidiyorum 4 kilo verdim fakat çok yorucu oluyor okul yüzünden.Cevap verirseniz sevinirim.

Sabahları pekmez.
  • Mrb. Ben 1.90 boy 129 kg yum. 3 haftadır fitness ' a gidiyorum. 2 haftadır cla ve carnitine kullanıyorum. Diyet yapmadan kullandığım için zayıflama yok. ( kg olarak ) ama tabiki vücut biraz toparlandı çok az da olsa yani şimdi whey protein aldım. Kullanıcam da. Göbekte ve popoda baya bi yağ var. Kolları biraz kasladım. Göğüsü ayırdım. Göğüs yağları kolay yakılan bir yağ değil. Sadece göğüsü ayırdım. Proteinide kullanıcam. Diyet yapamıyorum. Sizce ne olur ? Negibi sonuçlar elde ederim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurali582

Mrb. Ben 1.90 boy 129 kg yum. 3 haftadır fitness ' a gidiyorum. 2 haftadır cla ve carnitine kullanıyorum. Diyet yapmadan kullandığım için zayıflama yok. ( kg olarak ) ama tabiki vücut biraz toparlandı çok az da olsa yani şimdi whey protein aldım. Kullanıcam da. Göbekte ve popoda baya bi yağ var. Kolları biraz kasladım. Göğüsü ayırdım. Göğüs yağları kolay yakılan bir yağ değil. Sadece göğüsü ayırdım. Proteinide kullanıcam. Diyet yapamıyorum. Sizce ne olur ? Negibi sonuçlar elde ederim ?

Yediğine dikkat etmek bu işin yarısı bence pek sonuç alamazsın söyleyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Orijinalden alıntı: ugurali582

Mrb. Ben 1.90 boy 129 kg yum. 3 haftadır fitness ' a gidiyorum. 2 haftadır cla ve carnitine kullanıyorum. Diyet yapmadan kullandığım için zayıflama yok. ( kg olarak ) ama tabiki vücut biraz toparlandı çok az da olsa yani şimdi whey protein aldım. Kullanıcam da. Göbekte ve popoda baya bi yağ var. Kolları biraz kasladım. Göğüsü ayırdım. Göğüs yağları kolay yakılan bir yağ değil. Sadece göğüsü ayırdım. Proteinide kullanıcam. Diyet yapamıyorum. Sizce ne olur ? Negibi sonuçlar elde ederim ?

Yediğine dikkat etmek bu işin yarısı bence pek sonuç alamazsın söyleyeyim.

Dikkat etmeye çalışıyorum ama hani tam olarak diyet yapmıyorum. Şuan kilo aynı. Sade kas filan gelişiyo yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.