Şimdi Ara

Yağ Yakıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dexter M. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yağ yakıcı ile ilgili soru sormuştum hiç gerek yok kahve ve yeşilçay devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter M. -- 5 Nisan 2015; 17:12:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi yağ yakıcı derken tremojeniklerden mi bahsediyorsun?

Bence spora devam + düzgün beslenme programı + yeşilçay + sade kahve gayet güzel yağ yakıcıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Şimdi yağ yakıcı derken tremojeniklerden mi bahsediyorsun?

Bence spora devam + düzgün beslenme programı + yeşilçay + sade kahve gayet güzel yağ yakıcıdır

L-Karnitin diye bir şey vardı ondan bahsediyorum.İşte onları yapmaya pek vaktim olmuyor açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu karnitin yağ asitlerini oksidasyon için mitokondriye taşıyan bir protein, aslında zararsız duruyor ama dışarıdan alınca nasıl bi etkisi oluyor bilmiyorum
  • şu çöpü de yağ yakıcı diye belletmişler yoluyolar milleti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

şu çöpü de yağ yakıcı diye belletmişler yoluyolar milleti...

Kullandın mı hiç? Ayrıca varsa bir önerin söyle. her konuya saçma sapan yorumlar yazıp duruyorsun.
  • quote:

Artistlik yapacağına ya adam akıllı cevap ver ya da yazma kimse sana silah zoruyla yazdırmıyor.Düzgün şekilde bir soru sorduk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soğutma suyunda yağ
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düzgün cevap : L karnitin çöptür. Etkisi vs yoktur. Sadece placebo etkisidir.

antremandan 20-30dk önce koyu 1 fincan kahve size daha iyi olacaktır.

Kafein sizin sorunuzun cevabıdır.

Ok?

Ayrıca trollemekten vazgeçin arkadaşlar trolleme yeriniz için forumlar mevcut.
  • quote:

Düzgün cevap : L karnitin çöptür. Etkisi vs yoktur. Sadece placebo etkisidir.

antremandan 20-30dk önce koyu 1 fincan kahve size daha iyi olacaktır.

Kafein sizin sorunuzun cevabıdır.

Ok?

Ayrıca trollemekten vazgeçin arkadaşlar trolleme yeriniz için forumlar mevcut.

Teşekkür ederim forumda sizin gibilerin kalması güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Artistlik yapacağına ya adam akıllı cevap ver ya da yazma kimse sana silah zoruyla yazdırmıyor.Düzgün şekilde bir soru sorduk.

çöptür, cüzdanınızı boşaltmaktan başka işe yaramaz dedik artislik oldu öyle mi ? size iyilik yaramıyor belli ki. @Patience kendin de çöp demişsin işte. Başına "düzgün cevap;" sonuna da alternatif sununca durum değişti mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Kullandın mı hiç? Ayrıca varsa bir önerin söyle. her konuya saçma sapan yorumlar yazıp duruyorsun.

Nerede her konuya saçma sapan yorum yazmışım ? Diğer konuyu adam trollüğüne açmış zaten, anlayamadıysan senin sorunun.

Trollük yapan onca adam varken şu yazdığıma trollük diyorsanız gülüyorum sadece size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 24 Kasım 2014; 17:59:54 >

• quote:

quote:

Şimdi yağ yakıcı derken tremojeniklerden mi bahsediyorsun?

L-Karnitin diye bir şey vardı ondan bahsediyorum.İşte onları yapmaya pek vaktim olmuyor açıkçası.

Paranı çöpe at onun üzüntüsünden daha çok kilo verirsin.

Etkisi o kadar o ürünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 24 Kasım 2014; 21:03:52 >
  • Git bir kutu nescafe gold ve bir kutu da yeşil çay al
  • carnitine' e çöp işe yaramaz diyenlere hastayım. herkes supplement düşmanı olmuş. 5 sene önce whey kullanmayın amino içmeyin karnitin öldürür supplementler şeytan icadıdır diyolardı şimdi zararlarını bırak etkisi bile tartışılır oldu... dostum bak her şeyi deneyen günlük tutan biriyim. l-carnitine zero shot kullandığım dönemde 2 haftada 86 kilodan 82 kiloya düştüm. bundan bir önceki sene aynı diyet aynı programla 86 kilo bulktayken supplementsiz 84 kiloya düşmüştüm. karnitinin mucizevi bir etkisi yok tabiki. kahve ve yeşil çay kullansan da olur zaten yeşil çay ekstresiyle harmanlanmış karnitinler mevcut. ama karnitin kullandığın dönemde dışarıdan kafein almamanı öneririm. zeroshotta 3000 mg karnitin var. işe yarar fark eder. 12 şişesi 80 lira (1 şişe 60 ml). çok pahalı. paran varsa al. salona gittiğinde iç. 15 dk bekle. 20 dakika ağırlık idmanını yap. üstüne 40 dakika kardiyonu yap. karnitin iyi terletir nabzını yükseltir ki yağ yakmak için gereken şey de nabzını 140 160 arası sabit tutabilmektir. kardiyo yapmayacaksan karnitin alma bi işe yaramaz.

http://cdn.supplementler.com/Assets/Supplementler/Thumbs/stacker_2_zero_shot_60_ml_3000mg_l_carnitine_12_adet_2557.jpeg
    öneririm

• Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    Tanımadığın kişiler hakkında saçmalamamanı öneririm. Burada kimsenin supplement düşmanı olduğu yok. Cebiniz için bir tavsiye verdik. Tavsiye iyiliktir. Biraz araştırma yapmanı önerecektim fakat yıllardır aynı yolu izlemenden belli ki öyle bir alışkanlığın yok. Zaten çocuğa verdiğin tavsiye de "kardiyo yapmayacaksan alma" kısacası ürünü alıp yağ yaktıracak diye daha fazla kardiyo yaparak bir güzel plasebo yaşıyorsun fakat kardiyonun sonucunu ürüne bağlıyorsun.

Son bir iyilik olarak şu linki atıyorum, inanmazsan bende tezimi savunacak daha pek çok argüman var fakat kimseye zorla fayda sağlayamam; dileyen kutu kutu kullansın...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72346935&p=1#72346935

• quote:

quote:

quote:

çöptür, cüzdanınızı boşaltmaktan başka işe yaramaz dedik artislik oldu öyle mi ? size iyilik yaramıyor belli ki. @Patience kendin de çöp demişsin işte. Başına "düzgün cevap;" sonuna da alternatif sununca durum değişti mi ?

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Nerede her konuya saçma sapan yorum yazmışım ? Diğer konuyu adam trollüğüne açmış zaten, anlayamadıysan senin sorunun.

Trollük yapan onca adam varken şu yazdığıma trollük diyorsanız gülüyorum sadece size.

Böyle düzgün bir şekilde açıklama yapsanız sorun yok ama çöp deyip neden olduğunu yazmamak artistlik oluyor bana göre

• Executor06 kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen aynı cevabı verdik zaten. İnsanlar okurken artık nasıl anlamak istiyorsa o şekilde davranıyor :)

Yapacak birşey yok ne yapalım. Zaman atarlı ergen zamanı herhalde :)
  • Romen Diyojen kullanıcısına yanıt
    Sana yağ yaktıran yada terleten şey :

Özel Zeroshot Karışımı

**
    Taurin, Kafein Anhidroz

Budur.. L-carnitin değil.
  • quote:

Aynen aynen aynı cevabı verdik zaten. İnsanlar okurken artık nasıl anlamak istiyorsa o şekilde davranıyor :)

Yapacak birşey yok ne yapalım. Zaman atarlı ergen zamanı herhalde :)

Eleman zaten ergen olduğu için onu mazur görüyorum fakat trolluk yapmakla kimi itham ettin? Onu çözemedim bu cevabından sonra...

• Hala mı var bu L-Carnitine denilen pazarlama hilesi?

Bu madde, sadece ve sadece, vücutta yeterli miktarda yoksa dışarıdan alındığında fayda sağlar. Eğer fotosentez yaparak beslenmiyorsanız vücudunuzda yeterli miktarda carnitin olmaması imkanı yok. Günde 3 fincan yeşil çay çok daha etkili olur.
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Yok sana değil dostum :)

Sürekli gereksiz abuk subuk konu açanlar var. Okumadan bakamdan yada geyiğine onlara lafım (yağları kasa çevirmek, 2 ayda arnold olucam 50kg baklavam var vs vs gibi)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.