Şimdi Ara

Yağ Yakmak Hakkında Ciddi Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göbek ve bacak bölgemde aşırı yağ var, onun dışında yüzümdede bayağı var, aylardır kendime dikkat ediyorum abur cubur şeker yağlı hiçbir şey yemiyorum fazla hareketsiz de değilim ama yağlar bir türlü gitmiyor, hep aynı kilodayım yağlarda olduğu yerde duruyor hiç kilo vermiyorum.Artık canıma tak etti yağ yakmak konusunda hep araştırma yapıyorum ne yapacağıma da karar veremiyorum, bütün yağlarımı yakmak istiyorum uzun sürse bile eğer gerçekten istediğim sonuca ulaşacaksam yaparım.Yağlarımı nasıl yakacağım?

• İnsülinini düşür ve kardiyo yap en fazla haftada 30 dakika kardiyo zaman kaybıdır sakın unutma git adam gibi çok tekrar az kilo vücut çalış. Günlük kalori ihtiyacının altına in abur cubur kesmekle kilo verilmez adam abur cuburu kesiyo 30 tane elma yiyor ee aynı kalori? Low carb diyetini araştır.
  • Ağırlık çalışmazsan zor erir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor salonu ve spora basladikdan sonra duzenli beslenme uyku ve bolca cardio yapmak lazim yanina bide yag yakici aldinimi gerisi gelir

• 28 nisanda 82.6 kilo ile diyet ve spora başladım.
    Arada 15 gün kdar la carnitine kullandım. Şuan niyetliyim ve hala hergün 30 dk kardiyo 40 dakika agırlık çalılıyorum fazla yormuyorum ama kendimi çok pro değilim. Sabah spor ve duştan sonra tartıldım 71.8 kilo geldim . Benimde aşırı göbek vardı çogunluk göbek ve yüzden gitti. Ama ne kdarı yag desen bilmiyorum

• vucudunun şuanda günlük yaktıgı kalori miktarı var . ilk önce bunu arttıracaksın . bunu arttırmak için hafif ağirlık çalışacaksın ve cardiyo yapacaksın . bunları yaparsan vücudun şuanda 1000 kaloriye ihtiyaç duyuyorsa misal olarak 1500 kaloriye ihtiyaç duyacak. ve spor yaptıgın içinde metabolizman hızlanacak.

Bunun dışında şeker yok , karbon hidrat sadece sabah ve öglen ( sabah 1-2 dilim ekmek, öglen az pilav, bulgur)

akşam 8 den sonra yemek yok.

sabah 3 yumurta beyazı , peynir ekmek, yeşillik

öglen az bulgur, ızgara , salata

4 ögünü meyve , kuruyemiş

akşam yumurta beyazı , yogurt gibi şeyler.

aç kalma , aç kalırsan vucut depoloöa moduna geçer, devamlı yersen vucud nasılda yemek geliyor diye metabolizmayı hızlandırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

İnsülinini düşür ve kardiyo yap en fazla haftada 30 dakika kardiyo zaman kaybıdır sakın unutma git adam gibi çok tekrar az kilo vücut çalış. Günlük kalori ihtiyacının altına in abur cubur kesmekle kilo verilmez adam abur cuburu kesiyo 30 tane elma yiyor ee aynı kalori? Low carb diyetini araştır.

Kardiyo zaman kaybi mi savas cebeci izleyip vermeyin soyle akillar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

28 nisanda 82.6 kilo ile diyet ve spora başladım.
    Arada 15 gün kdar la carnitine kullandım. Şuan niyetliyim ve hala hergün 30 dk kardiyo 40 dakika agırlık çalılıyorum fazla yormuyorum ama kendimi çok pro değilim. Sabah spor ve duştan sonra tartıldım 71.8 kilo geldim . Benimde aşırı göbek vardı çogunluk göbek ve yüzden gitti. Ama ne kdarı yag desen bilmiyorum

Oruçlu oruçlu mu yapıyorsun spor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam oruçluyum ama normalde 7 set yaparken şimdi 4 set yapıyorum sıkıntı çekmedim çok şükür zaten mide de küçülmüş azıcık yemekle doyuyorum artık

• yağ çöz iç diyen olmamış o görevi ben üstleniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutafality

Göbek ve bacak bölgemde aşırı yağ var, onun dışında yüzümdede bayağı var, aylardır kendime dikkat ediyorum abur cubur şeker yağlı hiçbir şey yemiyorum fazla hareketsiz de değilim ama yağlar bir türlü gitmiyor, hep aynı kilodayım yağlarda olduğu yerde duruyor hiç kilo vermiyorum.Artık canıma tak etti yağ yakmak konusunda hep araştırma yapıyorum ne yapacağıma da karar veremiyorum, bütün yağlarımı yakmak istiyorum uzun sürse bile eğer gerçekten istediğim sonuca ulaşacaksam yaparım.Yağlarımı nasıl yakacağım?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116959605

Hocam konuya bakabilirsin

• Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    Anti katabolizan ilaçları alan ve millete kopyala yapıştır "özel program" satan pt'cilere mi inanacağız? leeel block iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Anti katabolizan ilaçları alan ve millete kopyala yapıştır "özel program" satan pt'cilere mi inanacağız? leeel block iyi günler

yazdığın şeyleri nerden tutsam elimde kalıyo o kadar saçma neyse block leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

• Nabzini yag yakacak seviyeye getirmen lazim. 1 saatlik yurusle attigin teri kosuyla 15 dakikada fazlasiyla atabilirsin. Ayrica bacaklarin da gucleniyor nefesin aciliyor.

• Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    Kendide kardiyo yapıyo acayip bi öneri boş koşma beni sıkıyor Parkur olsa süper olur

• ciddi anlamda kilo vermiş biri olarak sağlıklı ve ciddi bir hızlı şekilde kilo vermesi .ok zor değil aşşağıda bıracağım linke göz atmanızı tavsiye ediyorum izlediğim birçok vidonun birleşimi gibi bir şey bence bir göz atın derim 

https://glfed51.blogspot.com/2021/03/hzl-ve-saglkl-kilo-verme.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.