Şimdi Ara

Ankara'da iyi lpg ustası / Gaz ayarıyla ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
16.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ankarada dürüst işini iyi yapan bir lpg ustası tavsiye edecek kimse var mı? Gittiğim yerler insanı soymak için resmen sıraya girmiş. Sorunu çözmedikleri gibi habire masraf çıkartıyorlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 5 Ocak 2015; 13:41:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da En İyi LPG Ustaları ve Gaz Ayarı Hizmetleri

LPG'li aracınız için en iyi performansı ve verimliliği elde etmek, doğru LPG ustası ve gaz ayarı hizmetini seçmekle başlar. Ankara'da, "ankara en iyi lpg ustası" veya "en iyi gaz ayarı yapan yer" aramalarıyla uzman teknisyenler ve son teknoloji ekipmanlar sunan birçok saygın işletme bulunmaktadır.

Ankara En İyi LPG Ustası Tavsiyesi:

Araştırmalarınıza başlayarak, müşteri yorumlarını dikkatlice inceleyin ve "ankara lpg ustası" veya "iskitler gaz ayarı" gibi anahtar kelimelerle çevrimiçi aramalar yapın. Deneyimli ve yetenekli ustalar genellikle olumlu geri bildirimler alır ve sektörde iyi bir üne sahiptir.

Ankara En İyi LPG Servisi Seçimi:

"ankara en iyi lpg servisi" arayışı sırasında, hizmet yelpazesine, ekipman kalitesine ve müşteri memnuniyeti geçmişine dikkat edin. Sertifikalı ustalarla çalışan ve en son teknolojileri kullanan işletmeler, aracınızın en iyi şekilde bakımını yapmasını sağlar.

Ankara'da LPG Gaz Ayarı Önemi:

Düzenli LPG gaz ayarı, aracınızın optimum performansını, yakıt verimliliğini ve emisyon seviyelerini korumak için çok önemlidir. Doğru ayarlanmış bir LPG sistemi, aracınızın sorunsuz çalışmasını sağlar, yakıt maliyetlerini düşürür ve çevre dostu bir sürüş deneyimi sunar.

Sonuç olarak, Ankara'da en iyi LPG ustası veya gaz ayarı hizmeti seçerken, müşteri yorumlarını araştırın, deneyimli ustalara başvurun ve aracınızın ihtiyaçlarını karşılayan saygın işletmeleri tercih edin. Doğru seçimlerle aracınızın LPG sisteminden en iyi şekilde yararlanabilir, sürüş keyfinizi artırabilir ve yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nalet olasi sanayiler. Adam gibi bir usta bulamadim yıllardir bende. Yok arkadaş adam gibi işini yapan hakettiğini kazanan yok. Herkes kolayca zenginlik adam yolma pesinde.
  • Toygun_ank kullanıcısına yanıt
    LPG ayarı yaptırmaya gittim, adam lpg filtresini değiştirdi, mevcut ayarı da bozdu. Şimdi araç hızlanırken zorlanıyor. Cidden asabım bozuldu.
  • Quattro garaj bekir usta şaşmazda
    Koçop otomotiv var bi de Ostim'de
  • Kayra otogaz Tufan usta. Konya'da tüm lpg ustalarının çözemediği sorunu çözdü ve emeğinin hakkını aldı. Tavsiye ederim.
  • karareis K kullanıcısına yanıt
    Nerde hocam bu?
  • Ostim mocan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi LPG/GAZ Nerede?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Ostim mocan
    takipteyim ben de arıyorum düzgün bir lpg ustası atiker sıralı sistem var araçta işini düzgün yapan yerlere gidelim
  • http://www.kayraotogaz.com/iletisim/index.html

Buradan ulaşabilirsiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karareis -- 1 Ocak 2015; 11:56:07 >
  • quote:

Ostim mocan

Kesinlikle mocan. Iş konusunda iyi oldukları gibi dürüst insanlar. Farklı ilde yaptırdığım montaj sorununu 5 kuruş almadan duzelttiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Ostim mocan

Kesinlikle mocan. Iş konusunda iyi oldukları gibi dürüst insanlar. Farklı ilde yaptırdığım montaj sorununu 5 kuruş almadan duzelttiler.

Alıntıları Göster
    Beyler lpg enjektörü değişti ayar yapıldı ama şöyle bi sorun var bu sefer de, önceden gaza bastığımda araç hemen tepki verip hızlanırdı. Şimdi ise geç tepki veriyor, hatta gazı köklediğimde bile sanki çok az basıyormuşum gibi ivmeleniyor. Bu durum gaz ayarıyla mı alakalı?

• Bugun bdnde gittim ve salak lpg ci bilgisayara baglamadan araca gaz verip eliyle gaz ayarlamsys calisti kostum devire baktim 7 bin 8 bin vuruyo birde arac soguktu hemen elinden aldim ve ciktim oradan parada vermedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Bugun bdnde gittim ve salak lpg ci bilgisayara baglamadan araca gaz verip eliyle gaz ayarlamsys calisti kostum devire baktim 7 bin 8 bin vuruyo birde arac soguktu hemen elinden aldim ve ciktim oradan parada vermedim
    http://www.caglpg.com/

Arkadaşlar sahibi makina mühendisi ve ayarı kendisi yapıyor, 2 aracımıza lpg taktırdık ve hiç bir sorun yaşamadık, kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 gün önce oradaydım, 4. depo da ayarını kontrol ettik ve ilk yaptığı gibi sorunsuzdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKE CHECK -- 5 Ocak 2015; 14:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Beyler lpg enjektörü değişti ayar yapıldı ama şöyle bi sorun var bu sefer de, önceden gaza bastığımda araç hemen tepki verip hızlanırdı. Şimdi ise geç tepki veriyor, hatta gazı köklediğimde bile sanki çok az basıyormuşum gibi ivmeleniyor. Bu durum gaz ayarıyla mı alakalı?

Mocan Gaz 'ı çok meth ediyorlardı, hatta uzak olmasa orada dönüşüm yaptırabilirdim.

Bahsettiğiniz problemin gaz ile ilgili olup olmadığını bir de benzinde kullanarak test edin, eğer LPG 'de oluşan bir sorun ise bilgi açısından bile yardımcı olucaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 5 Ocak 2015; 17:35:29 >
  • MIKE CHECK kullanıcısına yanıt
    Dediğin yere gittim hocam sağolsun çok ilgilendi. Benim araçtaki lpg sistemi çok kötüymüş ekogaz mı ne markası. Değiştir veya benzinde kullan dedi. Lpgsi batsın ya benzin normal seviyede olsa tenezzül edilmez de işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Dediğin yere gittim hocam sağolsun çok ilgilendi. Benim araçtaki lpg sistemi çok kötüymüş ekogaz mı ne markası. Değiştir veya benzinde kullan dedi. Lpgsi batsın ya benzin normal seviyede olsa tenezzül edilmez de işte...

Siz sağolun hocam.
  • Ankarada işini en iyi yapan ustalardan birisi de şimşek otogazdan mustafa ustadir bilirsiniz bu iste montaj çok onemlidir
    ayrica ariza tespitinde de iyidir para göz bir insan değildir çoğu zaman para bile almaz
    ismimi verip, polocu vedat derseniz size yardimci olacaktir

Bu resimler de bu gün yaptiği montajdan
    Üzerinde marka ismi yazmasa regülatörü aracin kendi parcasi zannerdersiniz

İvedik Org.san.böl.merkez San.sit., 1341 Cad No:29 Yenimahalle, 06378, 06378 İvedik Osb/Yenimahalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozmuzik -- 17 Temmuz 2019; 22:52:59 >

• http://lpgayari.com/iletisim/

Akif tezele ulaşın .
  • High-tec Otogaz, Başkent Sanayi Sitesi, 1811 Sokak, No:9
    başka lpg'ciler şamandıra bozuk 200 lira artı masraf çıkabilir diyorlardı. usta bozulan parçayı değiştirmedi tamir etti, hiçbir lpg'cinin kontrol etmediği röleyi değiştirdi, bakımınıda yaptı 70 lira dedi.
    diğerleri bakım olmadan sağlam parçaları değiştirmeye kalkıyordu.
    ilk defa böyle sağlam tamirat yapan yer gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehterann -- 18 Temmuz 2019; 9:42:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

http://lpgayari.com/iletisim/

Akif tezele ulaşın .
    AFR ayarı candır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.