Şimdi Ara

Yağız telekom Yasal uyarı mesajı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
17.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün adamın dükkanına gideceğini söylemişti arkadaşlar giden var mı bi bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar durum nedir bi haber varmı
  • up
  • Beyler hepimiz toplanıp gidelim bir zaman belirleyin

• Ben birazdan gidicem 5 gibi orda olurum telefon kayittan dustu

• Gelişmelerden haberdar edin hocam bizi.

• arkadaşlar, 2 gündür bugün gidiyorum diyorsunuz ama gittiniz mi? ne oldu? hiç haber vermediniz..

birşey söylerseniz biz de ona göre hareket edelim, birlikte birşey yapalım..
  • burada en az 10 kişi gidelim görelim yapalım diyorsunuz icraat yok!!!...
    hesap soramıyorsanız en azından buraya yazıp komik olmayın niye korkuyorsunuz bu kadar anlamış değilim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

burada en az 10 kişi gidelim görelim yapalım diyorsunuz icraat yok!!!...
    hesap soramıyorsanız en azından buraya yazıp komik olmayın niye korkuyorsunuz bu kadar anlamış değilim?

Sen kimsin? Mağdur musun? İşin ne? Konuyla bağlantın ne?
    Önce bunlara cevap ver sonra sana gereken cevabı verelim

• arkadaşlar bende pazar günü bunlardan telefon almayı düşünüyorum ve alırken herhangi bir ime kayıt düşmesine karşın adamlarla sözleşme yapmak isteyeceğim. bu işin en garanti yolu bu galiba ve birde alırken imei sorgusu yapmadan almam. bana daha önerebileceğiniz mağdur olmama tavsiyeleriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskopathamsi

arkadaşlar bende pazar günü bunlardan telefon almayı düşünüyorum ve alırken herhangi bir ime kayıt düşmesine karşın adamlarla sözleşme yapmak isteyeceğim. bu işin en garanti yolu bu galiba ve birde alırken imei sorgusu yapmadan almam. bana daha önerebileceğiniz mağdur olmama tavsiyeleriniz var mı ?

Bunca şeye bunca söylenen lafa rağmen bu şerefsizlerden cihaz alacaksın öyle mı?
    Rastgele güzel yurdumun insanı

• quote:

arkadaşlar bende pazar günü bunlardan telefon almayı düşünüyorum ve alırken herhangi bir ime kayıt düşmesine karşın adamlarla sözleşme yapmak isteyeceğim. bu işin en garanti yolu bu galiba ve birde alırken imei sorgusu yapmadan almam. bana daha önerebileceğiniz mağdur olmama tavsiyeleriniz var mı ?

Hakkaten insanlar akıllanmaz. Devam et böyle. Yazılanları hiç önemseme. Git sözleşmeni de yap, başka yapacağın şeyler varsa onları da yap ve bu adamlardan telefon al. Hatta yetmez etrafındaki insanlara da tavsiye et burayı ki, tavsiye ettiklerinin de hayır duasını al.
  • Bizde öğrenciyiz bütçemiz kısıtlı böyle yerlerden bi umut bize rastlamaz diye bekliyoruz. Ver bi 500tl daha couldi arkadaşım güzel bayiden türkiye içi alayım bi telefon çok konuşacağına
  • couldi haklı beyler, bilmeyen arkadaşların böyle satıcılardan alışveriş yapmasını tavsiye etmiyorum, alırsanız adam akıllı yerlerden alışveriş yapınki kimse yanmasın. uyarıncada kötümü oluyoruz??

arkadaşlar son durum nedir, kimseden haber gelmedi henüz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 9 Mart 2013; 10:34:26 >
  • Arkadaslar ben dun gittim.o da onceden olaydan habersiz oldugunu pasaport kaydi yaptirdigi kisinin boyle bilgilendirdigini. Kendisinin bilmem kac bin tl zararda oldugunu. Onceki yerinden kacmadigini atildigini soyluyor.ben kacmiyorum yerim belli isteyen gelsin konusalim diyor fakat uzun vadede yapabilcegi bisey olmadigini soyluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Turk

Arkadaslar ben dun gittim.o da onceden olaydan habersiz oldugunu pasaport kaydi yaptirdigi kisinin boyle bilgilendirdigini. Kendisinin bilmem kac bin tl zararda oldugunu. Onceki yerinden kacmadigini atildigini soyluyor.ben kacmiyorum yerim belli isteyen gelsin konusalim diyor fakat uzun vadede yapabilcegi bisey olmadigini soyluyor

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=63121565

bu da aylar önce yazdığı cevap. bunun da diğerlerinden hiçbir farkı yok. sadece senden daha fazla tepki almamak için öyle edebiyat yapmış
  • quote:

Bizde öğrenciyiz bütçemiz kısıtlı böyle yerlerden bi umut bize rastlamaz diye bekliyoruz. Ver bi 500tl daha couldi arkadaşım güzel bayiden türkiye içi alayım bi telefon çok konuşacağına

Ağrimayan başını ağrıtmak istiyosan al. Sonra dövünürsün buralarda.

• arkadaşlar sonuç alabildinizmi?
  • IMEI KAYIT İŞLEMLERİNDE TÜKETİCİ MAĞDURİYETLERİNİN AZALTILMASINA İLİŞKİN KARAR ALINDI

Elektronik Kimlik Bilgisine Haiz Cihazların (IMEI) kayıt işlemlerinde yaşanan sorunların çözülebilmesi, tüketici mağduriyetlerinin asgariye indirilebilmesi amacıyla kayıt işlemlerinde mobil telefon işletmecileri tarafından gerekli kontrollerin yapılması ve tedbirlerin alınması kararlaştırıldı. Mobil telefon işletmecileri tarafından gerekli kontrollerin yapılması amacıyla;

• Kuruma gönderilen evrak üzerinde Abone Kayıt Merkezi kaşesinin ve aslı gibidir kaşesinin olup olmadığı ile ilgili kayıt merkezinin açık adres ve iletişim bilgilerinin bulunup bulunmadığının kontrol edilmesi,

• Sisteme girilen bilgiler ile abone kayıt merkezleri tarafından gönderilen belgelerin tutarlılığının olup olmadığının kontrol edilmesi, eksik ve yanlış başvuru kayıtlarının iptal edilmesi,

• Kayıt işlemleri sırasında alınan evrakların en geç kayıt tarihini takip eden ay sonuna kadar Kuruma gönderilmesi,

• Sisteme bilgileri girdiği halde, belgeleri göndermeyen, kasıtlı bir şekilde eksik ve yanlış bilgi gönderen Abone Kayıt Merkezlerine yönelik gerekli tedbirlerin alınması ve alınan tedbirlerin 3 aylık raporlar halinde Kurum’a sunulması,

• Mevzuata ve hukuka aykırı işlemlerin tesis edilmemesini temin etmek amacıyla, kayıt işlemlerinde kullanılan internet işlem ağının güvenliğini sağlayacak biçimde İşletmeciler tarafından gerekli tedbirlerin alınması

hususlarına karar verildi.

Anılan Kurul Kararının 01/03/2013 tarihinde yürürlüğe girmesi öngörülmektedir. Söz konusu Kurul Kararı’na buradan ulaşılabilmektedir.

• ben şirinevlerde oturuyorum gelen olursa gideriz mağdur değilim ama mağdur edeni sevmem
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.