Şimdi Ara

Yağız telekom Yasal uyarı mesajı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
17.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibinden.com dan ilanları kaldırmış fakat sen silsende ilan sahibinden.com un database inden silinmez.Yasal bir zorunluluk olursa eğer onlarda bu bilgiyi paylaşır
  • Sonuç olarak neyapıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın savcılığa gidiyoruz biz birkaç arkadas
    İsteyen bakırkoy adliyesine gelsin yarın
    Bu şerefsizin anında yerini yurdunu bulurlar nasılsa
    Yüz kızartıcı bir suç. Bunun ailesi yada yakınlarınıda bulup anlatacaz ki belki utanır
    Burada yazılanları sizden benden iyi takip ediyor merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Yarın savcılığa gidiyoruz biz birkaç arkadas
    Yüz kızartıcı bir suç. Bunun ailesi yada yakınlarınıda bulup anlatacaz ki belki utanır

hocam saat kaçta olcak bu bende geliym
    bu arada kaşesi :http://i47.tinypic.com/jzzkts.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Turk

quote:

Yarın savcılığa gidiyoruz biz birkaç arkadas

hocam saat kaçta olcak bu bende geliym
    bu arada kaşesi :http://i47.tinypic.com/jzzkts.jpg

Kardes özelden yaz bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar neyaptınız savcılığa gittinizmi
  • bir gelisme var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dengeleme -- 28 Ocak 2013; 16:19:06 >
  • bende yagız telekomdan xperia s telefon almıştım, telefonu birkaç ay sonra forumdan satmıştım forumdan alan arkadaşta imei ile ilgili kendisine mesaj geldigini söylemişti ve tel kapanacak demişti, benim teli aldıgım zamandan arkadaşa mesaj gelen zaman arasında tam 5.5 , 6 ay gibi bir süre vardı. arkadaşla bu konu hakkında problem yaşadık. yagız telekomu arayıp bu ne böyle dedim hani tel ömür boyu kayıtlıydı dedim. kem küm etti imei kaydını tekrar yaptı. fakat btk den bakınca gecici kayıt yapılmış diyor. buradaki arkadaşların yorumlarına bakıyorum anladıgım kadarı ile 6 aylık gecici kayda alınmış telefonlar.
    btk niye gecici kayıt kabul ediyorki? herkes magdur oluyor böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 29 Ocak 2013; 19:30:31 >
  • ben perşembe günü elimde ki evraklarla bireysel olarak gidiyorum savcılığa.
    hepiniz bu adam ile ilgili bildiklerinizi mesaj atarsanız sevinirim
    tel,tc no,hesap no,adres vs. ne olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps3Turk -- 29 Ocak 2013; 20:07:48 >
  • Beyler benim de telefonum kayıttan düştü. Ne yapabiliriz? Yapabileceğim en mantıklı hareket nedir?
    2 gün oldu düşeli ya, kafayi yicem valla
  • Herkesi toplayalım beyler

• quote:

Herkesi toplayalım beyler

hocam mesaj yazdımda sıkıntı var sanırım mesajlarda.yarın buluşup gidelim diyorum
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ort34 -- 11 Şubat 2013; 14:43:40 >
  • Arkadaşlar merhaba

Bende Yağız Telekom dan IPhone 5 aldım.bende de "...evraklar hala kayıt aşamasında..." diye yazıyor. Henüz uyarı mesajı gelemedi. bu uyarı mesajını beklemeden geçen hafta yurt dışından gelen kuzenimin pasaportuma kayıt yaptırma şansım var.

Bu nedenle o pasaporta uyarı mesajının gelmesini beklemeden kayıt yaptırmalı mıyım? yoksa uyarı mesajının gelmesini mi beklemeliyim?

şu nedenle soruyorum uyarı mesajı gelemeden ben bu işlemleri yaparsam ayn IMEI numarasına ait 2 tane işlem olmuş olur mu?

sizden ricam bu msj cevap vermeniz olacak. çünkü kuzenin pasaport tarihi 3 hafta sonra doluyor.
  • kardeş eski kayıt düşmeden kayıt yaptıramassın kaydın düşmesini bekleyeceksin telefonu aldıktan sonra 3-6 ay sonra telefonuna yüzde yüz yasal uyarı mesajı gelir
  • benim telefonuma az evvel YASAL UYARI MESJI geldi. 1 hafta içinde kapanacak diye. şu durumda ne yapmam lazım. bilen arkadaşlardan yardım rica edicem. gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu bir durum. yardımlarınızı rica ediyorum
  • savcılğa dilekçe verdim ben
  • telefonun artık kayıt dışı ve 1 hafta sonra kapanacak kapanmadan kuzeninden bahsetmiştin onun pasaportuna kayıt yaptırabilirsin. ancak o pasaporta 2 yıl içinde bir telefon kaydedilmemiş olmalı ve ülkeye giriş tarihi 1 ayı geçmemelidir.
  • Merhaba arkadaşlar ben de yağız telekom mağdurlarındanım.

Yazılanlardan anladığım kadarıyla, telefon kayıttan düştükten sonra tekrar kayıt ettirmemiz gerekecek.

Sormak istediğim bazı konular var.

1. Telefonun kutusundaki IMEI no ile cihaz içindeki IMEI no tutuyor. Buna rağmen aynı IMEI numarası ile kayıt düştükten sonra dahi olsa kayıt yaptıramıyoruz. Doğru mu ?

2 - Eğer aynı imei ile kayıt yaptıramıyorsak elimde kullanılmayan pert olmuş eski bir 3310 var , onun imeisini bu telefon için kullanabilirmiyim ?

3 - BTK nın sitesinde harcın yatırılabileceği bankalar var. Bu bankalara para yatırılırken pasaport sahibinin orada olması şart mı, yoksa sadece bayiye kayıt yaptırırken gelse yeterli olur mu?

Zaman ayırıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadness

Merhaba arkadaşlar ben de yağız telekom mağdurlarındanım.

Yazılanlardan anladığım kadarıyla, telefon kayıttan düştükten sonra tekrar kayıt ettirmemiz gerekecek.

Sormak istediğim bazı konular var.

1. Telefonun kutusundaki IMEI no ile cihaz içindeki IMEI no tutuyor. Buna rağmen aynı IMEI numarası ile kayıt düştükten sonra dahi olsa kayıt yaptıramıyoruz. Doğru mu ?

2 - Eğer aynı imei ile kayıt yaptıramıyorsak elimde kullanılmayan pert olmuş eski bir 3310 var , onun imeisini bu telefon için kullanabilirmiyim ?

3 - BTK nın sitesinde harcın yatırılabileceği bankalar var. Bu bankalara para yatırılırken pasaport sahibinin orada olması şart mı, yoksa sadece bayiye kayıt yaptırırken gelse yeterli olur mu?

Zaman ayırıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

1) Yanlış, ne olursa olsun resmi olarak o imei'ye kayıt ettiriyorsunuz. Şöyle düşünün, hiç kayıt yaptırmadınız ve sim kartı takıp kullandınız. Kayıt düştü. Bu da benzer durum. Tek fark eski kaydı sildirmeniz gerekiyor.
    2) Bu çok farklı bir işlem ve tamamen yasa dışı. Bunun yanında hadi çareniz kalmadı ve yaptırdınız ki elinizdeki telefona göre de değişir bu durum. Iphonea yaptıramazsınız, s3e yaptırırsınız ama telefonu güncellediğiniz anda imei düşer ve yeniden yazdırmak zorunda kalırsınız. Bunun yanında örnek verdiğiniz 3310'un sanırım 3g desteği yok. O yüzden telefonda 3g kullanamama sıkıntısı var.
    3) Benim bildiğim harç yatırılırken pasaporta veya sahibine gerek yok. Sadece kayıt ettirilecek cihazın imei numarası yeterli.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.