Şimdi Ara

Yağız telekom Yasal uyarı mesajı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
17.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar aynı durumu şuanda ben yaşıorum telefonu yağız telekomdan almştım ve telefonum salı gnü kayıttan düşücek.. arıoyorum açan yok galiba hepsi firari ney yapsam bilemedm tanıdıgım pasaportu olanda yok pasaport bulmam cok zor bilmiorum..

peki salı gününden snra kayıt yaptırma imkanm olmucakmı ve eski kaydımı sildirmek zorundamym??
  • Kardeş bende yağız telekomdan aldım lokman adında bir kitapsız 2 kere kayıttan düştü düzeltti 3. Sünde ortadan kayboldu telefonları dükkanları kapamış kaçmış gitmiş ismi lokman yağız onu bulduğum yerde dişlerini sökücem sonuçta telefonum kayıttan düşecekti 2 gün önce bi pasaport bulup kaydettirdim sana tavsiyem bir pasaport bulup kaydettirmendir başka çare yok telefoncuların yada 100 lira karşılığı kayıt yapılan kayıtların hepsi en fazla 3-6 ay arasında kayıttan düşüyor yani geçici kayıt benim canım yandi ve çok canım sıkıldı sakın ve sakın gidip bi telefoncuya kayıt yaptırma pasaport bulmaya çalış yoksa bulana kadar başka bir telefon ile idare et derim başka bir çözüm yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yeni kayıt yaptırabilirsin eski kayıt diye bişiy yok zaten o kayıt reddedildi için kayıttan düşüyor ama dediğim gibi pasaport bulman şart diğer yöntemlere başvurma gene kayıttan düşer

• Arkadaşlar iyi günler, ben de aynı şekilde mağdurum. Bu adam malum sahibinden.com üzerinden satış yapıyordu. Toplu halde, sahibinden.com ile iletişime geçsek, acaba hakkında bir bilgi elde edebilir miyiz (banka hesap numarası vs)? Gerçi üyeliğini silmiş ama, böyle bir şansımız var mıdır? Ben az önce bir mail attım destek@sahibinden.com adresine. Şansımı denemek istedim. İsterseniz siz de bi deneyin, belki birden çok kişinin aynı sorunu yaşadığını görürlerse yardımcı olabilirler.
  • Allah kahretsin ya! Kendimi salak gibi hissediyorum nasıl güvendim de aldım diye!
    Pasaporta acil işletmem lazım ama BTK'yı aradım, şuanda bana başka bir pasaporta kayıtlı göründüğünü söyledi,
    ismini de söyledi, geçici kayıt açılmış, yabancı pasaport,
    ama isim nermin uluğ adına, bir de cep telefonu numarası verdiler ama o numara da kullanım dışı,
    telefonu kaydettirebilmem için, eski kaydı sildirmem lazım ve bu telefonun bana ait olduğunu ispatlamam gerekiyormuş,
    böyle bir ispatım yok, bu cihazın faturası bile yok, hiç bir şey yok ortada,
    ben şimdi ne yapacağım ya, bu adamı bulmam lazım ki eski kaydı sildirebileyim, nolur nerde olduğunu ve ne şekilde ulaşabileceğimi bilen varsa yazsın,
    ellerinde geçici kayıtlı cihaz olan arkadaşlar nasıl sildireceksiniz bu geçici kayıtları?
    herkese geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: elifbeyaz

Allah kahretsin ya! Kendimi salak gibi hissediyorum nasıl güvendim de aldım diye!
    Pasaporta acil işletmem lazım ama BTK'yı aradım, şuanda bana başka bir pasaporta kayıtlı göründüğünü söyledi,
    ama isim nermin uluğ adına, bir de cep telefonu numarası verdiler ama o numara da kullanım dışı,
    telefonu kaydettirebilmem için, eski kaydı sildirmem lazım ve bu telefonun bana ait olduğunu ispatlamam gerekiyormuş,
    ben şimdi ne yapacağım ya, bu adamı bulmam lazım ki eski kaydı sildirebileyim, nolur nerde olduğunu ve ne şekilde ulaşabileceğimi bilen varsa yazsın,
    ellerinde geçici kayıtlı cihaz olan arkadaşlar nasıl sildireceksiniz bu geçici kayıtları?
    herkese geçmiş olsun

kayıttan düşünce kayıt siliniyor zaten

• quote:

Allah kahretsin ya! Kendimi salak gibi hissediyorum nasıl güvendim de aldım diye!
    herkese geçmiş olsun

Cihaza yeni imei kayıt yapınca eskisi otomatik olarak düşüyor. Sen kime kayıtlı olduğunu bulma derdine düşme. Güvenilir birinin pasaportuna kayıt yaptir sorun yasamazsin. Yada başka bir cihazın imei sini cihazına kopyalayacaksin o zamanda imeisini kopyaladigin cihaz kullanılamaz hale gelecek.2 seçeneğin var dostum fazla heyecan yapmaya gerek yok.

• quote:

herkese geçmiş olsun

benim basımada geldi gecen sene xe kullaniyordum bilirim o duyguyu dogubanktan almiştim pasaport bulma durumum yoktu neyseki adamlar imei yüklediler öyle kullanabildim teli bi sorun yasamadim

• Bende 2 ay kadar önce aldım telefonu bunlardan.Muhtemelen banada yakında mesaj gelir kapanacak diye
    Ayrıca cihaz sorunlu çıktı IMEI sorgulaması yaptırdım garantisi dolmuş diyor HTC, cihaz çıkalı ne kadar oldu ki garantisi dolsun dedim,bir sebepten cihazınız garanti dışı kalmış diyor.
    Neyse telefonla aradım yağız telekomu açan yok, bahçelievlerdeki yerine gittim kapı duvar.
    Arızası neyse para verip yaptırcaz artık ama IMEI yi napıcam bilmiyorum.Elimde bir sürü kullanmadığım telefon var ama değiştirmeyi bilmiyorum
  • Ben bu arkadaştan 2 adet tel aldım ve bugün itibariyle iki telde kapandı
    Arkadasın dükkanı Bahçelievler metrosuna yürüme mesafesinde
    Bugün gidip bakacağım
    Umarım yerinde bulurum

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Ben bu arkadaştan 2 adet tel aldım ve bugün itibariyle iki telde kapandı
    Bugün gidip bakacağım
    Umarım yerinde bulurum

hocam gitme boşuna ben gittim yoklar orada.
    anca komşularından ev sahibinden bilgilerine ulaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Turk

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Ben bu arkadaştan 2 adet tel aldım ve bugün itibariyle iki telde kapandı
    Bugün gidip bakacağım
    Umarım yerinde bulurum

hocam gitme boşuna ben gittim yoklar orada.
    anca komşularından ev sahibinden bilgilerine ulaşabilirsin

Kardes bu adam burdaki yorumları kesin okuyordur. Allah korkusu olmayan yezidin tekiymis demek ki. Zerre kadar hakkım gectiyse haram zıkkım olsun, anasından babasından çoluğundan cocuğundan çıksın bu yaptıkları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iki iphone 5 aldım bunlardan henüz kapanmadılar.Uyarıda gelmedi.Pasaport var işleticem fakat bunların geçici kaydı silmesi gerekiyormuş.Gidicem yazmıssın gittin baktın mı kardeş.
  • Bende iki adet s3 işlettim yakın bir zamanda kapanacak, yeni pasaport olmasına rağmen ilk pasaport başvurusu silinmeden yeni başvuru yapılamadığını söylüyorlar. Tek çare bu adamı bulup teker teker başvurularını geri çekmesi başka çaresi yok. Faydası olur mu bilmiyorum Garanti Bankası Yayla Işıklar Şubesi Şube Kodu 1425 Hesap No: 6699623 Alıcı : Musa Anter Yağız hesabına para göndermiştim.

Bu yazılanları okuyorsun MUSA ANTER YAĞIZ biliyorum: paraları aldın geçtim bari insanları mağdur bırakma en azından git başvurularını geri çektirt. İnsanların telefonları elinde patlamasın. Haram zıkkım olsun inşallah anandan babandan karından çocuğundan bunlar fitil fitil çıkar …
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toprakbaba

Bende iki iphone 5 aldım bunlardan henüz kapanmadılar.Uyarıda gelmedi.Pasaport var işleticem fakat bunların geçici kaydı silmesi gerekiyormuş.Gidicem yazmıssın gittin baktın mı kardeş.

Gitmedim kardes çünkü taşınmış diyorlar ordan
    Bunlari faceden falan bulamaz miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bunlardan telefon aldım banada geldi msj telefon kapanacak diye resmen dolandırıldık adam telefonları acmıyor dükkanda kapalı piyasayı dolandırıp kaçtı demek ki
  • Bu foruma bakıyorsan musa anter.Mail adresimi veriyorum sana lütfen bana mail at ve geçiciyi iptal et de pasaportum 1 ayı geçmemişken kayıt yaptırayım. erdembehic@yahoo.com
  • quote:

Bu foruma bakıyorsan musa anter.Mail adresimi veriyorum sana lütfen bana mail at ve geçiciyi iptal et de pasaportum 1 ayı geçmemişken kayıt yaptırayım. erdembehic@yahoo.com

Bu Allahsız olurda mail atarsa haber et
    Şerefsiz kitapsız, anandan babandan bacından çıksın o paralar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

Arkadaşlar Yağız Telekom'dan almadım ama benim de başıma aynı şey geldi Pasaport kaydının kimin adına yapıldığını bilmediğim için sildiremiyorum da. BTK'yi aradığımda yeni kayıt yaptıracaksanız eski kayıt silinmedikçe abone merkezlerinden yaptıramazsınız dedi. Ama şöyle bir yol gösterdi: Eğer pasaport kaydı yapacağınız kişi e-devlet şifresiyle internet üzerinden kaydı yaparsa önceki kaydı sildirmeye gerek kalmadan yeni kayıt yaptırabiliyormuş.

yani geçici kayıt silinmeden yapılıyormuş e-devlet üzerinden öyle mi? Bunu BTK dan söylediler kesinlikle di mi kardeş yoksa 115 tl boşa gidecek.

Evet BTK'deki müşteri temsilcisi söyledi. E-devlet üzerinden kayıtlarda eski kayıt görünmüyormuş o yüzden oradan yapılabiliyormuş

• Arkadaslar bu adamın numarası yazıyordu burada ve birisi mesajları silmiş
    Kim sildiyse çıksın ortaya, şerefsizlerin arkasında kim duruyor bilelim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.