Şimdi Ara

Yağız telekom Yasal uyarı mesajı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
17.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uur.cpkn

quote:

Orijinalden alıntı: alicanatik

hiç uğraşamadım bu yağız telekom yalanıyla. dedim kadına silin şu kaydı ben kendim yaptıracagım pasaport kaydımı , bence sizde öyle yapın 3-6 ayda bir başınız ağrıyacagına temelden çözün işi akraba yada aileden birine yaptırın. giden bir kere verecegin 100 tl olsun .

silin diyince siliyorlarmı bali??

benim imei şuan gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Bende sirkecide sahibinden üzerinden Applemarket adıyla satış yapan ve şuan kayıplara karışan Emir Ciner denen o. çocuğundan almıştım. Geçen gün mesaj geldi kapanacaktır diye. Annemle kardeşime birine doğubanktan birine yağızdan aldık benden önce aldılar ama hala imei ile ilgili bir sorunla karşılaşmadılar... Bu 6 ayda bir kayıt yenileme olayı nerden çıktı benden önce yurtdışı cihaz alanlarda böyle birşey olmadı 6 ayı geçip kullananlar var ??

bana mesaj 3. aydan sonra geldi. tetikte ol derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uur.cpkn

quote:

hiç uğraşamadım bu yağız telekom yalanıyla. dedim kadına silin şu kaydı ben kendim yaptıracagım pasaport kaydımı , bence sizde öyle yapın 3-6 ayda bir başınız ağrıyacagına temelden çözün işi akraba yada aileden birine yaptırın. giden bir kere verecegin 100 tl olsun .

silin diyince siliyorlarmı bali??

benim imei şuan gözükmüyor.

sil dedin sildiler yani ?
  • quote:

Peki silin dedikten sonraki prosedür nedir? Gidip vergi dairesine 100 TL yatırmakla Turkcell'e yada vodafone'a gitmekle uğraşmak istemiyorum pasaport sorun değil bikaç güne arkadaşım gelecek ama eski kaydı nasıl sildircem yenisi için ne yapmam lazım biri aydınlatsa bizi...
  • Yağızdan oldum olası korkmuşumdur inşallah arkadaşın sorunu çözülür ya.
  • Arkadaşlar bendede aynı sikinti var ve malesef sanal kayıt yapıyorlar 3 ay sonra kayıttan düşüyor kayıttan düştüğü an bulabilirseniz bi tanıdık pasaportuna kayıt yaptirin.yurtdışından yeni gelen olması lazım.ve üzerine baska cihaz kaydı olmaması gerekli.,aldığın kişi ile görüş çözecektir fakat yine sanal kayıt yapıyor 3 ay sonra yine düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler, dün tüm işlerimi hallettim arkadaşımın pasaportuna kaydettirdim telefonu. önce bulunan pasaport kaydını sil dedim yağız telekoma (ki bence bu silme işi onların da işine geliyor 2 saat içinde silinmişti.) . bu kayıt işi çok kolay davaymış esasında, ilk önce hangi pasaportla kaydettireceksen o KİŞİ ile bir vergi dairesine gidiyosun, vezneye söylüyosun telefon kaydı için geldigini, imei numaranı alıyor ve sana 100 tl karşılığı makbuz veriyor. daha sonra o makbuzla vodafone'a veya Türkcell TIM'e gidiyosun, makbuzu ve pasaportu veriyosun türkcell'e gerekli işler yapıldıktan sonra iş bitiyor her hangi bir ücret de almadı benden.
  • yağız telekom telefon no lazım arkadaşlar kayıt 1 hafta içinde düşcekmiş benimde arayıp tekrar yaptırıcam
  • arkadaşlar yağız telekom telefon numarasını bilen yok mu internette bulamadım kaldırmışlar Elinde olan varsa yağız telekomun telefon numarası versin lütfen mutlaka vardır
  • quote:

Bende sirkecide sahibinden üzerinden Applemarket adıyla satış yapan ve şuan kayıplara karışan Emir Ciner denen o. çocuğundan almıştım. Geçen gün mesaj geldi kapanacaktır diye. Annemle kardeşime birine doğubanktan birine yağızdan aldık benden önce aldılar ama hala imei ile ilgili bir sorunla karşılaşmadılar... Bu 6 ayda bir kayıt yenileme olayı nerden çıktı benden önce yurtdışı cihaz alanlarda böyle birşey olmadı 6 ayı geçip kullananlar var ??

aynı olay hocam bende emirden aldım görüşerek aldım cihaz problemli çıktı rom attırdı falan sonunda kaydı kapandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

arkadaşlar yağız telekom telefon numarasını bilen yok mu internette bulamadım kaldırmışlar Elinde olan varsa yağız telekomun telefon numarası versin lütfen mutlaka vardır

İş
    0 (212) 442 30 14
    Cep
    0 (554) 999 38 88

sahibinden com da var kaldırmamıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESIM

quote:

aynı olay hocam bende emirden aldım görüşerek aldım cihaz problemli çıktı rom attırdı falan sonunda kaydı kapandı.

Kapandıktan sonra gittin mi hocam yerine? kayıplara karıştı dürzü.. Kafama tüküreyim neden doğubanktan almadıysam

• yağız telekom şimdilik sorunu çözdü artık her kayıt kapanma olayında başlarında biticem yapıcak şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkan121

quote:

Orijinalden alıntı: JackaLxXx

yani yağız telekom'un suçu yok mu ? ime numaran kayıtlımıymış ?

bana kayıtlı diye sattı

Anlasılan kandırmıs sızı.Bence gıdıp sıkayet edın.
  • quote:

quote:

quote:

Kapandıktan sonra gittin mi hocam yerine? kayıplara karıştı dürzü.. Kafama tüküreyim neden doğubanktan almadıysam

yok benim gittiğimde sirkecide bir handa yeri vardı 6.kattaydı sanırsam yanına gittim öyle çözdü işimi ama yine aynı problemi yaşadım sonrasında daha sonrasında bende bulamadım kaydı kapandığında aradığımda bugün çözücem yarın çözücem dedi çözmedi sonunda telefonu iyi bir fiyattan sattım sonradanda öğrendiğime göre açtırtmamış kaydı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok benim gittiğimde sirkecide bir handa yeri vardı 6.kattaydı sanırsam yanına gittim öyle çözdü işimi ama yine aynı problemi yaşadım sonrasında daha sonrasında bende bulamadım kaydı kapandığında aradığımda bugün çözücem yarın çözücem dedi çözmedi sonunda telefonu iyi bir fiyattan sattım sonradanda öğrendiğime göre açtırtmamış kaydı.

Kayıt dışı telefonu ne kadar zararla sattın hocam o tam bir şerefsiz çıktı benim cihazın bataryası sorunluydu ne yapabilirim fabrikasyon bir hata değil bu dedi. Sanki elimle yaptım bataryayı amk iyi de sattı ben kaç defa gittim saatte 10 tane satıyodu en az hiç mi sorun çıkarmadı bi bizdekiler mi sorunluydu hiç görmedim forumda o şerefsizden alanı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kayıt dışı telefonu ne kadar zararla sattın hocam o tam bir şerefsiz çıktı benim cihazın bataryası sorunluydu ne yapabilirim fabrikasyon bir hata değil bu dedi. Sanki elimle yaptım bataryayı amk iyi de sattı ben kaç defa gittim saatte 10 tane satıyodu en az hiç mi sorun çıkarmadı bi bizdekiler mi sorunluydu hiç görmedim forumda o şerefsizden alanı...

1.000 liradan verdim + dokunmatik sorunlu + asya rom 1400 lira civarına gelmişti alırken başta kvk çıkarsaydı one x lerde her durumda garanti diye garantili alırdım 1 ay sonra o stickerla satılmaya başlandı o kötü oldu

• khkljvk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idikutt -- 24 Kasım 2012; 21:25:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende aynı kaderi yaşamaktayım. bu konuyu nasıl halledebiliriz. yeniden kayıt yapılabilir mi?
  • Arkadaşlar benim ki de yurt dışı cihaz yağız telekomdan almadım ama benim ki de düşecek yakında adım gibi biliyorum ama bunu alırken de biliyordum. Ben pasaport konusunda sıkıntı çekmem annem,ablam sık sık yurt dışına çıkıyor. Düşünce onlara kayıt ettirecem. Bir de arkadaş yukarda babamın pasaportuna kayıt ettirebilir miyim dedi? Ettirebilirsin diğer kaydın kaldırılmasına gerek yok o kayıt düşüyor zaten.
    Yalnız aldığınız yerle iletişime geçin 6 ay daha güncellerler o konuda sıkıntı yapacaklarını sanmam böyle böyle uzun süre kullanırsınız. Elinize pasaport geçerse de gidip 100 lira verip resmi kayıt yaptırırsınız. Bir de garanti konusu var tüm Htc cihazlar 1 yıl uluslararası garantide yani KVK size garanti yok diyemez, onun için faturaya gerek yok siz imei numarasıyla gideceksiniz işleminizi yapacaklar. Pasaport kaydıyla alakası yok garantinin yapmak zorundalar. Yurt dışından kendiniz alsanız ne anlayacak atıyorum Tayvan faturasından, o yüzde o konuda aldığınız yerin kabahati yok Kvk'nın iş güzarlığı olmuş. Zaten ikinizde aynı yerden almışsınız birine garanti var birine yok olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.