Şimdi Ara

Yağız telekom Yasal uyarı mesajı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
17.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski kaydı silmek gerekiyor diye bikiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefoncu bir yakınımla konuştum S3 almaya gittiğimde.Kayıtlı dedim demi bu telefonlar 6 ay kayıtlı dedi.Niye dediğim de bu kadar telefona pasaport mu yeter dedi.Gelen turistlerin pasaportlarıyla yapıyorlarmış kayıtı.6 ay sonra sana da mesaj gelecek kapanacaktır diye sende bana geleceksin bi 6 ay daha erteleyeceğiz dedi.

Durum bu arkadaşım.O uzun ömürlü pasaport kaydı diye birşey yokmuş bende anladım.
  • bnde burdan one x aldm banada bu sorun mu gelcek yanii ?????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: uur.cpkn

bnde burdan one x aldm banada bu sorun mu gelcek yanii ?????????

evet aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: uur.cpkn

bnde burdan one x aldm banada bu sorun mu gelcek yanii ?????????

evet aynen öyle

peki napmamz gerek bi yol yordamı varmıdır bu işin??
  • Mesaj geldiğinde firmayı arayıp tekrar imei yi kayıt ettireceksin.
  • ucuz işin yahnisi böyle olur
  • yağız telekomun evrakları sahtedir kvk ya götürdüm ne kestiği fatura fatura değil ne de garantisi falan var yani tamamen dolandırıcı !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkan121

yağız telekomun evrakları sahtedir kvk ya götürdüm ne kestiği fatura fatura değil ne de garantisi falan var yani tamamen dolandırıcı !!!

dostum telefondan sorgulattım kvkya evet 1 yıl garantili dedi benim tel için ? sen sorgulatmamışmıydın.Kvk garantisi geçersiz mi yani bizim
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-32-gb-4cekirdekli-sifir-garantili-yagiz-telekom-82625093/detay?source=promotion_topl
    verdiği ilandaki garantilerin hiç biri olmuyor
    "ÖMÜR BOYU" imei garantisi yalan !
    "1 YIL KVK GARANTİLİ" yalan !
    "Avrupa Cihaz
    Sonradan Yazılımla Eklenmiş veya Eklenti Şeklinde Cihaza Yüklenmiş Değildir.
    Cihazın Orijinalinde Türkçe Dil Seçeneği Mevcuttur." cihaz asyadan gelme yalan !
    "ANINDA DEĞİŞİM
    İlk 30 gün içinde yazılımsal, fabrikasyon, ekran hataları, en ufak bir arızada, cihazınızı sorgusuz suailsiz bekletmeden anında değişim GARANTİSİ veriyoruz." yalan ! aradım biz sizi arayacağız dedi (aramayacağını bildiğim için aradım aradım kimse açmadı !) ve gittim konuştum süre geçmiş dedi zaten ben mesaj attım dedi o da yalan babamın telefonuna mesaj atmış babam teknolojiden anlamaz gözü de iyi görmediği için bütün mesajları bana okutur ve silmiş desem onuda bilmiyor yani yağız telekom dolandırıcıdır sahte evrak vermektedir. Problem yaşayan yaşamayan garantisi olmayan herkesin şikayet etmesini rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

quote:

yağız telekomun evrakları sahtedir kvk ya götürdüm ne kestiği fatura fatura değil ne de garantisi falan var yani tamamen dolandırıcı !!!

dostum telefondan sorgulattım kvkya evet 1 yıl garantili dedi benim tel için ? sen sorgulatmamışmıydın.Kvk garantisi geçersiz mi yani bizim

Ben bizzat gittim faturayla bunun garantisi yok. Bu fatura da fatura değil zaten dedi.
  • arkadaşım kvkya telefon ettim 1 yıl garantiniz var dediler o da mı yalandı.Sen götürdünde kvk ya yapmadılar mı ? telefonu alırken sorgulatmamışmyıdın kvk garantisini
  • quote:

arkadaşım kvkya telefon ettim 1 yıl garantiniz var dediler o da mı yalandı.Sen götürdünde kvk ya yapmadılar mı ? telefonu alırken sorgulatmamışmyıdın kvk garantisini

Adama sordum var dedi. Fakat KVK ya götürdüğümde yok dedi.
  • quote:

quote:

arkadaşım kvkya telefon ettim 1 yıl garantiniz var dediler o da mı yalandı.Sen götürdünde kvk ya yapmadılar mı ? telefonu alırken sorgulatmamışmyıdın kvk garantisini

anladım yağız telekomdaki adam sana garantisi var dedi ve garantisiz çıktı.Ama ben aldığımda htcden sorgulattım telefonunuz 1 yıl kvk garantisinde dediler.Sana ait bir olumsuz durum söz konusu sanırım.Çünkü htcye imeimi verdim ve kvk garantisini söylediler.
  • quote:

quote:

quote:

anladım yağız telekomdaki adam sana garantisi var dedi ve garantisiz çıktı.Ama ben aldığımda htcden sorgulattım telefonunuz 1 yıl kvk garantisinde dediler.Sana ait bir olumsuz durum söz konusu sanırım.Çünkü htcye imeimi verdim ve kvk garantisini söylediler.

Nedense bütün olumsuzluklar beni bulur hiç bir zaman sesimi çıkarmamıştım çok safım arkadaşlarım da söyler ama bundan sonra en ufak şeyde hakkımı arayacağım.

• emniyete gidin ne yapılması gerektiğini söylerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 10 Eylül 2012; 14:05:01 >
  • hiç uğraşamadım bu yağız telekom yalanıyla. dedim kadına silin şu kaydı ben kendim yaptıracagım pasaport kaydımı , bence sizde öyle yapın 3-6 ayda bir başınız ağrıyacagına temelden çözün işi akraba yada aileden birine yaptırın. giden bir kere verecegin 100 tl olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanatik

hiç uğraşamadım bu yağız telekom yalanıyla. dedim kadına silin şu kaydı ben kendim yaptıracagım pasaport kaydımı , bence sizde öyle yapın 3-6 ayda bir başınız ağrıyacagına temelden çözün işi akraba yada aileden birine yaptırın. giden bir kere verecegin 100 tl olsun .

silin diyince siliyorlarmı bali??
  • Bende sirkecide sahibinden üzerinden Applemarket adıyla satış yapan ve şuan kayıplara karışan Emir Ciner denen o. çocuğundan almıştım. Geçen gün mesaj geldi kapanacaktır diye. Annemle kardeşime birine doğubanktan birine yağızdan aldık benden önce aldılar ama hala imei ile ilgili bir sorunla karşılaşmadılar... Bu 6 ayda bir kayıt yenileme olayı nerden çıktı benden önce yurtdışı cihaz alanlarda böyle birşey olmadı 6 ayı geçip kullananlar var ??
  • Forumda kaydı silip tekrar yaptırabileceğim yada sadece sildirebileceğim ( bikaç güne yurtdışından arkadaşım gelecek) güvenilir biri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.