Şimdi Ara

Yağız telekom Yasal uyarı mesajı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
17.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet en azından bir bilgilendirme yapılmalı neden silindi ?
  • Yok kardes kimse bir açıklama yapmaz
    İmzayı bosuna yazmadım ben
    Neden silindiği belli, yağız Telekomdaki dolandırıcı ahlaksız foruma üye ve yazılan herseyi okuyor ve kendi cep nosu buraya yazıldığı için şikayet ediyor ve bunlarda mesajı siliyor
    Yani haksızın yanında yer alıyorlar
    O kişiliksiz de bunları okuyup hazmetiyor
    Nasıl bir midesi varsa
    Neyse zaten bugün dilekçe verdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon numaralarını ben yazmıştım. admin siliyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dengeleme

telefon numaralarını ben yazmıştım. admin siliyor sanırım.

bilgileri özel mesajla atabilirmisin bana onada karışacak halleri yok heralde.
    birde banka bilgilerini atabilirsen sevinirim.
  • bu şerefsizden telefon alındığmda isminin lokman yağız olduğunu söyledi.a...s... telefonlarını aşağıya yazdım ama ikisinede ulaşılamıyor.Benimle gelecek olan varsa gidelim doğubanka ağzını burnunu kıralım bunların doğu bankta yeri var elbet buluruz orda.ismi cismi belli.

0212 442 30 11
    0554 999 38 88
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmekansizxx

bu şerefsizden telefon alındığmda isminin lokman yağız olduğunu söyledi.a...s... telefonlarını aşağıya yazdım ama ikisinede ulaşılamıyor.Benimle gelecek olan varsa gidelim doğubanka ağzını burnunu kıralım bunların doğu bankta yeri var elbet buluruz orda.ismi cismi belli.

0212 442 30 11
    0554 999 38 88

o telefonlar eski hocam birinde yeni telefonu varmış.bana uyar gelirim ama orda esnaf birbirini kollar
  • Şiddetle hallolmaz buraya bu tarz şeyler yazmayın
    Hakkımızı mahkemede arayalım. İsteyenler pm atsın, birlik olup suç duyurusunda bulunalım. Bugün bahsedilen 47-47 ile biten noyu aradım ve sesini tanıdım çakalın. Sesi titriyordu korkudan. Aradan 1-2 saat geçti beni aradı ve forumda hakkında küfrettiklerini söyledi ve numarasını kaldırttığını söyledi
    Utanmaz herif seni tanıdım sesinden dedim yüzüme kapadı ve bana şu mesajı attı
     Yağız telekom Yasal uyarı mesajı

• ben her türlü desteği çıkarım bu herifin yanına kalmasın bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Turk

ben her türlü desteği çıkarım bu herifin yanına kalmasın bunlar

Tamam kardes bütün mağdurların görebilmesi için ayrı bir konu açalım herkesi toplayalım
    Pazartesi de savcıya gidip şikayette bulunalım

• Eee ben size 4 ay önce uyarmistim neden şimdi canınız yanıyor yeri yurdu belliyken yakasına yapisacaktiniz daha yeni mi uyandiniz sizleri anlamak zor

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

Eee ben size 4 ay önce uyarmistim neden şimdi canınız yanıyor yeri yurdu belliyken yakasına yapisacaktiniz daha yeni mi uyandiniz sizleri anlamak zor

hocam telefonu alalı 4 ay olmadı ki.birde malum insanlar böyle durumlarda sorun çıktımmı arkasına düşüyor.ortada hiçbir problem yokken ne diye gidecektim adamların kapısına :)
  • quote:

quote:

Eee ben size 4 ay önce uyarmistim neden şimdi canınız yanıyor yeri yurdu belliyken yakasına yapisacaktiniz daha yeni mi uyandiniz sizleri anlamak zor

hocam telefonu alalı 4 ay olmadı ki.birde malum insanlar böyle durumlarda sorun çıktımmı arkasına düşüyor.ortada hiçbir problem yokken ne diye gidecektim adamların kapısına :)

4 ay önce almadınız sonradan aldınız değil mi bu uyarılar vardı almadan önce?

• quote:

quote:

quote:

4 ay önce almadınız sonradan aldınız değil mi bu uyarılar vardı almadan önce?

valla almadan önce o kadar baktım bir tane olumsuz yoruma denk gelmedim.

• Arkadaşlar yasal olarak bu adama hiçbirşey yapamayız aldığımız ürün yurtdışı faturalı ve aldığımız yerde yasal olan bir dükkan değil zaten yağız yelekom diye bir dükkan yok bahçelievlerdeki yerinde adına yağız telekom verdiği bir home ofis gibi düşünün orayıda boşaltıp gitmiş zaten şu 47 47 ile biten numarayı yazarmısın kardeş herkez arasın bu adamın peşini bırakmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: xxmekansizxx

Arkadaşlar yasal olarak bu adama hiçbirşey yapamayız aldığımız ürün yurtdışı faturalı ve aldığımız yerde yasal olan bir dükkan değil zaten yağız yelekom diye bir dükkan yok bahçelievlerdeki yerinde adına yağız telekom verdiği bir home ofis gibi düşünün orayıda boşaltıp gitmiş zaten şu 47 47 ile biten numarayı yazarmısın kardeş herkez arasın bu adamın peşini bırakmayalım

o zaman işlediği suçların yanına izinsiz satış yapmakta eklenir çok daha güzel
  • Ama şöyle birşey var bunu ispat edecek resmi bir belge yokken neyapabiliriz kime inandıracaksın kendini

• beyler aylar sonra tekrar girdim foruma da, kaydı sildirip arkadaşımın üstüne iyiki de işlemişim. umarım bu derdi aşarsınız siz de..
  • fatura da yok elde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dengeleme -- 27 Ocak 2013; 0:19:10 >
  • verdiği yurt dışı faturada ıslak kaşeleri var
    + sahibinden.com üzerinden verdiği ilanlar var
    + adına yapılan havaleler var
    + çok sayıda şahit var. fazlasıyla yeterli bunlar
  • Bendeki faturada ıslak kaşeleri yok sahibinden verdiği ilanların hepsi kaldırılmış ben elden ödeme yaptım ama adına yapılan havalelerden yola çıkarak belki bişiyler yapılabilir sonuç olarak bişiyler yapılacaksa ben varım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.