Şimdi Ara

yagmur yagınca, rüzgar çıkınca internetim kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şehir merkezinde oturuyorum , en ufak bir yagmur yagınca, rüzgar çıkınca internetim kopuyor ve devamlı bu şekilde oluyor bir kaç aydır bu sıkıntıyı çekiyorum
    yagmur ve rüzgar olmayınca internetimde bir sorun yok ama işte bu zamanlarda da devamlı yagmur ve rüzgar olduğu için benimde baglantım devamlı kopuyor

bu sorundan nasıl kurtulabilirim

ayrıca ttent teknik servisle yüzyüze görüştüğümde benim sorunu çözebilecek bir altyapılarının olmadığını söylemişti

• Modem arayüzündeki hat değerlerini koyarsanız daha iyi olur.

Muhtemelen kablolar su alıyor olabilir.
  • Hocam baglanti hizim 4 - 5 MB ama sadece rüzgar ciktiginda (yağmur yagmasa bile ) baglantim kopuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bi aralar bnde de vardı ama sonradan kabloyu değiştirince düzeldi

kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko3717

aynı sorun bi aralar bnde de vardı ama sonradan kabloyu değiştirince düzeldi

kolay gelsin...

hangi kabloyu degiştirdin ?
    evin içindeki kabloları mı yoksa dışındaki kabloları mı?
  • evin disindaki kablolarla ilgilidir cevrende ttnet kullananlara bir sor onlardada ayni sorun varsa ortak sikayette bulunun sorunu cozerler.

• Aynen kardeşim gecen gün dolu yagdi etraf sel oldu vs internete girmek ne mümkün dh 15 dk da acildi bilgisayari parcilayacaktim etmedigim küfür kalmadi. En son modemi yumruklamaya calistim. sinirlendim hepsinin ****** ******** ******* ****** ******* ******* ******* **************

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede bi film 360 p izlettirmedi
  • ben işteyken ttnetin teknik servisi eve gelip not bırakıp gitmişler
    bir daha ALLAH bilir ne zaman gelirler
  • Hocam telefon kabloları muhtemelen yer altından değil direklerle geliyor heralde.Eğer kablonun çok sallandığı biyer varsa koparın kabloyu mecbur yenisini çekerler

• Virinom V kullanıcısına yanıt
    öneri için teşekkürler
    söylediğiniz gerçekten mantıklı
  • Rica ederim.Keşke herkes işini düzgüm yapsa da biz de böyle yollara başvurmasak ama başka türlü yapçakları yok utanmadan altyapımız yok demişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Hocam telefon kabloları muhtemelen yer altından değil direklerle geliyor heralde.Eğer kablonun çok sallandığı biyer varsa koparın kabloyu mecbur yenisini çekerler

Hocam direklerden geliyorda suan fiber altyapisi caddeye geldi sokaklara icinde dosemeye basladilar yaz sonu gelicekmis yetirsirse tabi de birde hocam fiber internet kutularini direklere dikiyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.