Şimdi Ara

yahoo'da bir sorunum var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sorunum şöyle ki; posta kutumdaki herhangi bir mesajımı okuduktan sonraki işlemimde "sayfa görüntülenemiyor" uyarısı çıkıyor.

yani, yahoo'nun açılış sayfası çıktıktan sonra, mail kısmını tıklıyorum, ID ve password'ümü giriyorum, gelen kutusunu açıyorum (veya giden veya bulk), buradaki herhangi bir mesajı da açıyorum fakat bundan daha ilerisine gidemiyorum. mesajı silemiyorum, sonraki veya önceki mesaja gidemiyorum, bir sonraki işlemimde "sayfa görüntülenemiyor" diyor ve öylece kalıyor. yahoo'yu tekrar da açamıyorum, aynı uyarı çıkıyor.

bilgisayarı aldığım günden beri devam eden bu sorun sadece yahoo'da oluyor. diğer mail adreslerimde olmuyor.

acaba hangi ayarlarda, hangi düzeltmeleri yapmam gerekir?
    veya, ne yapılabilir?

teşekkürler

• sunu bir dene dostm

baslat - calistir - regedit yaz entera bas. suraya git: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders
    sag taraftaki Common AppData adli degeri C:\Documents and Settings\kullaniciadin\Application Data olacak sekilde degistir. simdi buraya git: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
    yine sag taraftaki AppData adli degeri %userprofile%\Application Data olarak degistir.
  • iyi akşamlar,

yardım çaban için teşekkür ederim "serji" hocam, yazdıklarını uuygulamak istedim fakat 'çalıştır'da 'regedit' yazıp tamam dedikten sonra 'başka bir program şu anda bu dosyayı kullanıyor' diye bir uyarı geliyor ve daha ileri gidemiyorum.

sorunumu hala çözemedim anlaşılacağı üzere.

yardımlarınızı talebimi yinelemek istedim.

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.