Bir süredir belirli aralıklarla yahoo mailimden 4-5 li gruplar halinde tüm adres defterime spam mail gidiyor. Ve bu olurken bilgisayarlarım kapalı. Bir türlü kurtulamadım şundan. Birde herkese farklı farklı mailler gidiyor. Bir satır yazı ve bir link.
Bilen gören çözen var mı bu sorunu? İyice canımı sıkıyor, nerdeyse tüm adres defterimi sildirtecek bana.
aramaya çalıştım ama arama çalışmıyordu, sitede varsa bulamadım, şimdiden özür eğer varsa böyle bir başlık.
hiç başına gelen, bir çözümü olan yada bilen yokmu yaw:( cidden çok sıkıntılı. itci bir arkadaşta yardım edemedi. kaç aydır şu sorun bir gitmedi :( ara ara atıyor spam mailleri :(
Eğer size gelen zararlı linklere tıkladıysanız böyle yapmış olabilir. Kullandığınız tarayıcıların hepsinin önbelleğini, çerezlerini, geçmişini falan temizleyin. Hangi antivirus programını kullanıyorsunuz bilmiyorum, size önerim Avira Free, Malwarebytes Anti-Malware ve Emsisoft Anti-Malware programlarını indirip tarama yapın. Daha sonra mail adresinizin şifresini ve güvenlik sorusunu değiştirin. Umarım işinize yarar.
aslında öyle bir linke tıkladığımı sanmıyorum ama deneyeceğim. işin enteresan kısmı bilgisayarlarım kapalıylen bu maillerin atılması. demekki ya bir yere yazıyor bu bilgiyi, yada mail hesabına bulaşıyor bir şekilde.