ben bu browserdan mı modemden mi adsl hattından mı yoksa zone alarmdan mı kaynaklandığını bir türlü anlamadığım sorun yüzünden artık kafayı yeme noktasına geldim. kollarımda acaip egzama türleri belirdi sıkıntıdan... Yaw işten 15 gün bi izin almışım kafam rahat olacak diyorum ama nerdeee. Dostlar gmailim zaten var ama hemen tüm önemli üyeliklerim yahooda. Bir de alışkanlık herhalde vazgeçemiyoruz. Fire fox'u kurdum hiç bi işe yaramadı. adres satırında mail.yahoo.com adresini görünce aşağıda sürekli yanıp sönen ışıklara bir haller oluyor, susuyorlar nedense. Yaa bi de sorun sadece yahooda da değil, ne internet bankacılığına ne de windows update'e bağlanabiliyorum. Tüm forumu dolaştım neredeyse bir başkası da vakıfbank internet şubesine giremiyormuş, onda da bende olan modem varmış, takip edebildiğim kadarıyla onun sorununa da bir çözüm yok (en azından şimdilik). Babalar hepinize ilginizden ötürü teşekkür ederim, hadi ben rahatsızım, sizleri de gecenin bu vaktinde rahatsız ettim. Herkese selam...
son bi kaçgundur internet network kısmında butip şikayetler arttı google mynet yahoo hotmail ve bi kaç site daha. diğer sitelere giriyorsa oralara girmemesi tuhaf. hotmail ve mynet sorunu firefoxla çözüldü sanırım senink farklı bi sorun eğer yanıtını bulursan halli çaresi varsa bizide bilgilendirirsen iyi olur kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: geronimo78
ben bu browserdan mı modemden mi adsl hattından mı yoksa zone alarmdan mı kaynaklandığını bir türlü anlamadığım sorun yüzünden artık kafayı yeme noktasına geldim. kollarımda acaip egzama türleri belirdi sıkıntıdan... Yaw işten 15 gün bi izin almışım kafam rahat olacak diyorum ama nerdeee. Dostlar gmailim zaten var ama hemen tüm önemli üyeliklerim yahooda. Bir de alışkanlık herhalde vazgeçemiyoruz. Fire fox'u kurdum hiç bi işe yaramadı. adres satırında mail.yahoo.com adresini görünce aşağıda sürekli yanıp sönen ışıklara bir haller oluyor, susuyorlar nedense. Yaa bi de sorun sadece yahooda da değil, ne internet bankacılığına ne de windows update'e bağlanabiliyorum. Tüm forumu dolaştım neredeyse bir başkası da vakıfbank internet şubesine giremiyormuş, onda da bende olan modem varmış, takip edebildiğim kadarıyla onun sorununa da bir çözüm yok (en azından şimdilik). Babalar hepinize ilginizden ötürü teşekkür ederim, hadi ben rahatsızım, sizleri de gecenin bu vaktinde rahatsız ettim. Herkese selam...
hocam o rahatsızlık sorun değilde, keşke olayı çözmüş olabilseydik...benim canımı sıkan o oldu.
benim nacizane tavsiyem; me kullanmak yerine temiz bir xp yüklesen snra zone alarm kurmadan bir denesen olmazsa sorunun modemden kaynaklandığını anlarsın.snra modemi resetler (firewall ayarı çekildiyse) ayarlarını fabrika ayarlarına sabitler birde onu denersin
ya bilgisayar düzenli olmayıca benide çok sıkar bu durum.ondan seni anlıyorum.
yukarıda anlattığımı bir saaat içinde halledersin, lazım olan bir xp cd'si.artık sen bilirsin. kolay gelsin diyelim iyi sabahlar...
son bir tavsiye topicini up tutmaya çalış, gün içinde bilgisi olan insanlar topice rastlasınlar...
Nihayet beni anlayan biri çıktı galiba "Her şey düzenli olacak/olmalı". Şimdi XP beni için son çözüm, ondan önce zone alarmı tamamen kaldırıp öyle bir denemek var kafamda ama o zaman da başka sorunlar çıkıyor ki anlatması uzun sürer, gecenin bu vakti daha fazla yormadan dimağlarımızı, uykuya vermek var kendimizi (Şiir gibi oldu yaw ). Bi de yarın norton yükleyip bakacam, umut dünyası ne yaparsın... Olmadı XP... OK çok uzatmadan iyi sabahlar dileyeyim ben, yatmaya gidiyorum. Herkese selam
quote:
Orjinalden alıntı: geronimo78
Nihayet beni anlayan biri çıktı galiba "Her şey düzenli olacak/olmalı". Şimdi XP beni için son çözüm, ondan önce zone alarmı tamamen kaldırıp öyle bir denemek var kafamda ama o zaman da başka sorunlar çıkıyor ki anlatması uzun sürer, gecenin bu vakti daha fazla yormadan dimağlarımızı, uykuya vermek var kendimizi (Şiir gibi oldu yaw ). Bi de yarın norton yükleyip bakacam, umut dünyası ne yaparsın... Olmadı XP... OK çok uzatmadan iyi sabahlar dileyeyim ben, yatmaya gidiyorum. Herkese selam
Önce ekmek... Sonra bira...
benim fikrimce bir de modeme bağlanıp DNS ayarlarında tanımlı olan DNS leri sil ve auto discovery seceneğini işaretleyip kaydet. modeme restart atmayı da unutma bir de boyle dene. Bazı sayfaların acılıp bazılarının acılmaması telekomun DNS leri değiştirmesinden kaynaklanıyor...
Bugün 5 saattir yahoo email hesabıma giremiyorum. Başka bir hesaptan girebildiğim halde kendi mail hesabıma girmeye çalıştığında "Server hangup" mesajı alıyorum sadece. Ancak yahoo ana sayfasında emailime gelen mesajların başlıklarını görebiliyorum. Sorun nerde?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme