Şimdi Ara

yahoo maile giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir adsl kullanıcısıyım. Yahoo maile giremiyorum, dial-up ile bağlandığımda giriyor. Diğer bütün siteleri de açıyor, örneğin yahoo ana sayfa çıkıyor, maile tıkladığımda açmıyor. Keza mynet de öyle, ana sayfa geliyor, mail yok. Sizce problem nerede? Sistemi kaspersky ile tarattım, hiçbir zararlı unsur bulmadı.

• hangi modemi kullanıyorsun?gmail da ve hotmailda da problem var mı?
  • pikatel usb g-mail ile hotmailde sorun yok
  • kullandığın virus programlarının firewalla rıdan bir engelleme olabilir...

norton internet security tarzı bişey varsa onda firewall var mesela..bunları bir kontrol edersen.aklıma gelen bunlar...
  • norton yok ama zone alarm var onun da trusted kısmına ekledim, fayda etmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: geronimo78

norton yok ama zone alarm var onun da trusted kısmına ekledim, fayda etmiyor

muhtemel ondan kaynaklanıyordur.bak onu yönetimsel araçlar--->hizmetler den devre dışı bırak ve bir daha dene...
  • yönetimsel araçlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spotify mail adresimi unuttum
    5 yıl önce açıldı
    hotmail adresime mail gelmiyor ???
    16 yıl önce açıldı
    aliexpress hesabıma giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yönetimsel araçlar ?

anladım.

görev çubunğunda sağ tıkla, özellikler snra başlat menüsü-------> özelleştir---> gelişmiş orda yönetimsel araçlar var.onun kutusunu tikli hale getirirsen başlat menüsünde çıkar.snra ordan yaparsın.

iyi geceler

eğer halledemezsen yarın yardım eden çok arkadaş olur.kolay gelsin.
  • eywallah teşekkürler, iyi geceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: aşcu

quote:

yönetimsel araçlar ?

anladım.

görev çubunğunda sağ tıkla, özellikler snra başlat menüsü-------> özelleştir---> gelişmiş orda yönetimsel araçlar var.onun kutusunu tikli hale getirirsen başlat menüsünde çıkar.snra ordan yaparsın.

iyi geceler

eğer halledemezsen yarın yardım eden çok arkadaş olur.kolay gelsin.

burda aşcu arkadaşın anlattığını uyguladın mı?sonuç olumsuz mu?

• bence firewalluk sorun değil zone alarmda explorera izin verdiğin zaman girmesi gerekir.
    dialuptan bağlanıyorsan firefox yulesen daha iyi explorer devamlı sorun çıkartıyor mynet hotmail bazan google ve yahoda.

düzeltiyorum adsl varmış sende değilmi sen bi firefox browser yukle onu dene eklentisi çoktur ama hızlıdır. buyuk sitelerde ve dh de sorun çıkartmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenvirus -- 21 Temmuz 2005, 3:11:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedbullVodka

Dediğiniz şeyi deniyorum, özelleştir diye bir kısım yok. Zaten yönetimsel araçları da hiç bulamadım. Ben ME kullanıyorum. Zira şimdilik fire fox u arıyorum, bir de onu deneyeceğim bakalım. Selamlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RedbullVodka

Dediğiniz şeyi deniyorum, özelleştir diye bir kısım yok. Zaten yönetimsel araçları da hiç bulamadım. Ben ME kullanıyorum. Zira şimdilik fire fox u arıyorum, bir de onu deneyeceğim bakalım. Selamlar

ben sorunun internet explorerdan kaynaklandığını sanmıyorum ama istersen bir dene...denemekde fayda var.

firefox için link::http://www.mozilla.org/products/firefox/

buarda bizden selam da sana

• eywallah baba indiriyorum zaten ilgin için teşekkürler
  • quote:

eywallah baba indiriyorum zaten ilgin için teşekkürler

rica ederim...

yarım saat kadar daha buralardayım, sonuç konusunda bilgilendirirsen sevinirim
  • ok baba saol
  • b.. var yahoo da!
    al bi gmail! yakında gmessengerde çıkacak!
    gmail in ile paşa paşa gör işini değil mi!
  • adam hakli ya ole diil mi hocam bi dusun kac mb di o?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

b.. var yahoo da!
    al bi gmail! yakında gmessengerde çıkacak!
    gmail in ile paşa paşa gör işini değil mi!

ya adamın problemi o değilki!!! sen kendine göre çözüm üretmişsin
  • ben bu browserdan mı modemden mi adsl hattından mı yoksa zone alarmdan mı kaynaklandığını bir türlü anlamadığım sorun yüzünden artık kafayı yeme noktasına geldim. kollarımda acaip egzama türleri belirdi sıkıntıdan... Yaw işten 15 gün bi izin almışım kafam rahat olacak diyorum ama nerdeee.
    Dostlar gmailim zaten var ama hemen tüm önemli üyeliklerim yahooda. Bir de alışkanlık herhalde vazgeçemiyoruz.
    Fire fox'u kurdum hiç bi işe yaramadı. adres satırında mail.yahoo.com adresini görünce aşağıda sürekli yanıp sönen ışıklara bir haller oluyor, susuyorlar nedense. Yaa bi de sorun sadece yahooda da değil, ne internet bankacılığına ne de windows update'e bağlanabiliyorum. Tüm forumu dolaştım neredeyse bir başkası da vakıfbank internet şubesine giremiyormuş, onda da bende olan modem varmış, takip edebildiğim kadarıyla onun sorununa da bir çözüm yok (en azından şimdilik). Babalar hepinize ilginizden ötürü teşekkür ederim, hadi ben rahatsızım, sizleri de gecenin bu vaktinde rahatsız ettim. Herkese selam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.