Şimdi Ara

YahooPagebuilder ile sorunum var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu şeyi yapamıyorum. bunun yerine bana önerebileceğiniz güzel bi program var mı acep?

• frontpage ile başla daha sonra kendini geliştirince m.dreamweawer e geçersin bence arkadaşım ..

bilginize ..
  • Tam olarak sorun ne?! Neden yapamıyorsun...
  • by Thunder, gerçekten page Builder le de bişeyler yapılabiliyormuş yani. HTML ile çalışıyorsun galiba. Değilmi? Front page de bişeyler yapıp kodunu alıp Page builder da HTML editor'a yapıştırmak benim gibi bi amatör için kolay olan şey. Ama Daha sonra Page Bıilder ın Programı ile o sayfayı açınca birbirine girmiş oluyo herşey. Bunu nasıl engelleye bilirim? olaya biraz can katmak için flash bilmek lazım mı?www.mkalp.com.tr.tc diye bi sayfamız olacak berdush ile. bu konuda bana yardımcı olabilirsen sevinirim. Hani kod falan istersem gönderir misin? Sağol.

• Biraz flash bilmek tabki gerekiyor. Benim tasarımda kullanmadığım şey yok. Ben Text editörü, front page, dreambiwer , flash, swish, photoshop gibi programların hepsinide kullanıyorum. Ama php ve asp ile kod yazmakta usta değilim. biryerlerden bişeyler kopararak öğrenmeye çalışıyorum. Gelelim şu bozulma olayına: Bak şimdi aynı şey Frontpage ve dreamwier içinde geçerli. Front page 'de yaptığımı dreamwiever desteklemiyor. Farklı editörler olduğu için kimi zaman iç içe girmeler dolayısıyla karışmalar oluyor. Sana tavsiyem sitenin temllini front page de tasarlama. Dream yada Kullanğın programda tasarla. Ondan sonra dream'e göndererek istediğin düzenlemeyi yaparsın. Mümkün olduğunca front page kullanma. Eğer kullanacaksan sadece front page de tasarla. Belli bir süre sonra Dreamviwera geçersin. sana örnek. Front page de eklemiş olduğun içi içe pencere dream'de bozuluyor. Hatta hiç desteklemiyor. Anlatabildim mi?! Çaresi sitenin temelini 1 programla oluşturmak. Hatta sana şöyle diiyim, sitenin tamamını photoshopta yap. Ondan sonra İmage ready'ye geç ondan sonrada front page yada page builder da düzenle. Hepsi bu. Ama temeli 1 programda oluştur... Kısacası front page diğer editörlere göre farklı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.