Türk lerin geçmişlerinde veya bugünlerinde senaryo yazılacak konu kalmamış sanki elin kovboyları ile alakalı film çekiyor
türk yapımı süpermen gibi bir şey olmasında, herneyse resimleri görünce geleceğe dönüş geldi aklıma, 3. seride doktor geçmişe gidiyor ve bir kasabada yaşıyor. Harika bir filmdi. Zaten geleceğe dönüş benim için en iyi filmdir.
AROG çok tırt çıkmıştı yaw. Güldüğüm sahne yoktu. Bence Vizontele-2 bin kat iyi. Çok güldüm o filme 5sn. de bir gayet kalite espriler vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
quote:
Orijinalden alıntı: xswordfishx
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Gereksiz boş bir film daha geliyor...
+1
Ooooo farklı insanlarımız gelmiş çoktan
Buna gelene kadar ne boş filmler var, bu kadar abartmayın. Adam kaliteli işler yapıyor işte.
Kim kime göre farklı? Bana göre de sen farklısın. Kim ne karışabilir kimin abartıp abartmayacağına. Komik geldi bana:)
Artık oyuncu kadrosunu değiştirmesi gerekir, bıktım ozan güven ve diğer aynı oyunculardan. Hokkabaz daha güzeldi, oyuncu kadrosu açısından.
A.R.O.G bence G.O.R.A'dan daha basariliydi. Kaba komedi cok cok daha azdi ve ben Gora'daki kadar gulmustum Arog'da da. Bu filmde Arog'tan daha da kaliteli bir komedi bekliyorum Cem Yilmaz'dan.
Bir de filmi simdiden begenmemeye kendini sartlamis olanlar filme gitmesin de filme alakasiz sekilde b*k calismalari gormeyelim.
Ek: Bir de (#2) adam Western cekiyormus yaraticilik yok laflarini sacma buldum. Adam Gora ve Arog'da zaten yeterince yaratti yaratacagini. Bir filmde de en azindan sekli semali belli diye daha filmi gormeden farkli degil seklinde laf atmak sacmaliktir.
Cem yılmaz'a hiç yaratıcı değil demenin gerçekten saçma olduğunu düşünüyorum. Adam Türkiye'de ilk western filmi yapıyor en büyük bütçeli bilim kurgu filmini yapıyor daha nasıl yaratıcı olacak anlamıyorum. Bence diğer Türk yapımı filmlere göre yaratıcılık da 123151231 kat daha başarılı.
bencede süper komik bir film olacak ama ilk türk western film işine katılmıyorum; yılmaz güney-irfan atasoy-cüneyt arkın v.s. western filmleride vardı zamanında örneğin: Beş Hikaye Batıdan Gelen Adam Küçük Kovboy Çeko: Sana Allah Acısın Kinova Tom Braks Zagor Kara Korsanın Hazineleri Şeytan Tırnağı Kanun Adamı Kralların Öfkesi Her Kurşuna Bir Ölü Sevimli Haydut Şimdi Silah Konuşacak Atını Seven Kovboy İntikam Hırsı Kovboy Ali Çifte Tabancalı Damat Ringo Gestapoya Karşı Kanun Kaçakları Zalo Zorro Dişi Fantomaya Karşı Cehenneme Dolmuş Var Cilalı İbo Teksas Fatihi İpini Boynunda Bil Kurşun Memed Ret Kid Ölüm Fermanı Haydut Avcısı Çapulcular Ölümünü Kendin Seç Ölümsüzler Şafakta Silah Sesleri Üçünüze bir Mezar Zapata Delioğlan Haydut Avcısı Kan ve Kin ve Vahşetin Esirleri
Şahandan bin kat iyidir
helal sana cem yılmaz
Tam kovboy filmi sayılmaz... Okuduğum kadarıylar cem yılmaz ve ozan güvenin oynadığı karakterler Türk.Osmanlı tarafından amerikaya gönderilen Teşkilât-ı Mahsusa görevlileri. Ben böyle duydum okudum yanlışım olabilir..
Süper kaliteli bir film olacağını düşünüyorum. Haberlerde film hakkında gördüklerim beni çok etkiledi. Harcamalar bakımından oldukça cömert davranılmış. Hem konu hem de oyunculuk itibariyle Türk Sinemasının enleri arasına gireceğini düşünüyorum.
Yine mi
Hala mı
Tekrar mı
Cem Yılmaz mı o kim?
diyenler... Bu adamın yaptıkları olmasa hangimiz türk yapımı aşk temalı olmayan bir film görebiliriz ?
Adam farklı bir şeyler deniyor, bırakın bizede desteklemesi kalsın.
Yine sinemada film izlicez desenize
Bu Adam İz-le-nir !
quote:
Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi
quote:
Orijinalden alıntı: xswordfishx
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Gereksiz boş bir film daha geliyor...
+1
Evet bu film bos hemde bombos yasasın Rİ serisi
Ulen amma tartışmışsınız film yapılmadan... Cem yılmazın son iki filmide vasatın biraz üstündeydi bakalım bunda toparlaması lazım artık , elin amerikalısını çekmesi hoşuma gitmedi biz arif'i sevmiştik...
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Ulen amma tartışmışsınız film yapılmadan... Cem yılmazın son iki filmide vasatın biraz üstündeydi bakalım bunda toparlaması lazım artık , elin amerikalısını çekmesi hoşuma gitmedi biz arif'i sevmiştik...
Fim hakkında bilgisi olmadan saçma sapan yorum yapanları nedense sevmiyorum mümkünse konusunu okumadan bir film hakkında böyle konusmayın! Filmde Amerika'ya giden bir Türk'ü rolünde zaten!
Sen lafı nerenle anladın birader , Kovboy dediğin birkere amerikalı neyin türkünden bahsediyorsun , yok oraya gitmiş filanda türkmüş tövbe tövbe Ülkemizde konumu bitti !!!
Bu yüzden saçmalama istiyorsan...
Bırakın farklı şeyler denesin hep aynı hikayeler sıkar, bence doğrıu yapıyor aklında uzun zamandır vardır bu projeler hatta başka projelerde vardır tarihleriyle beraber.
Bence aşırı komedi olmayacak bu film , içinde macera dramda olacak gibi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Bırakın farklı şeyler denesin hep aynı hikayeler sıkar, bence doğrıu yapıyor aklında uzun zamandır vardır bu projeler hatta başka projelerde vardır tarihleriyle beraber.
Bence aşırı komedi olmayacak bu film , içinde macera dramda olacak gibi geliyor.
Alışılagelmişin dışına çıkmak da Cem Yılmazın farkı olsa gerek..