Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu film ilk çıktığında lise 1 e gidiyordum.Filmde çıktığımda ne kadar oktan bir film demiştim.Biraz önce tekrar izledim.Nasıl bi kafayla beğenmedim filmi anlamıyor.Oysaki gerçekten çok başarılıymış film.Bazı yerler sağlam kahkaha attırdı, çoğu yerde ise tebessüm eksik olmadı.Goradan Bile iyi olmuş diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

Bu film ilk çıktığında lise 1 e gidiyordum.Filmde çıktığımda ne kadar oktan bir film demiştim.Biraz önce tekrar izledim.Nasıl bi kafayla beğenmedim filmi anlamıyor.Oysaki gerçekten çok başarılıymış film.Bazı yerler sağlam kahkaha attırdı, çoğu yerde ise tebessüm eksik olmadı.Goradan Bile iyi olmuş diyebilirim.

Dostum cem yılmaz filmi en az 2 kere seyredilmelidir. Dediğinde çok haklısın.
  • Özkan Uğur sahneleri yetiyor benim için. "sıkıntı yok beti artırıyorum"

İdareye yazdık yenisi ile değiştirin diye ama s..k takan olmadı
  • Cem yılmaz filmleri ilk izleyişte güldürmez 4. 5. İzleyişlerimde karnıma ağrı girdi diye ara veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin başları çok iyi, süper bir film izliyorum diye düşünüyorsunuz, ortalara gelince tadı kaçmaya başlıyor, sonunda güreş sahnesi felan derken....
  • Sheriff Lloyd karakteri taşıyor filmi. Zafer Algöz coşturmuş.
  • adam yine bizi güldürdü
  • Şu filmin devamı gelseydi çok iyi olacaktı. Sonunda bırakılan açık kapıyla yeni bir filmin çekilmesi için son derece müsait bir yapım.
  • Bu film neden yabancı filmlerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar

Bu film ilk çıktığında lise 1 e gidiyordum.Filmde çıktığımda ne kadar oktan bir film demiştim.Biraz önce tekrar izledim.Nasıl bi kafayla beğenmedim filmi anlamıyor.Oysaki gerçekten çok başarılıymış film.Bazı yerler sağlam kahkaha attırdı, çoğu yerde ise tebessüm eksik olmadı.Goradan Bile iyi olmuş diyebilirim.

Hocam aynı şekilde bende ilk izlediğimde çok bunaltıcı bulmuştum ama sonradan defalarca keyifle izledim. Aynı şey diğer filmleri içinde geçerli Cem Yılmaz'ı başarılı bulmuyordum bir ara. Şimdi ne kadar filmi varsa hatim ediyorum adamın.
  • nefis
  • sene 2018 bırak bunu GORA bile izleniyor
  • Ses birebir aynı  

Başkasının Adına U...twitter
    “Amcayı Zafer Algöz seslendiriyor olabilir asdfghjsjjjsjsjs”
    https://twitter.com/benutandim2/status/1639013540261445639
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Hacı Lloyd  

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.