Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.facebook.com/bokmavisi#!/video/video.php?v=392665318885
  • Ben bugün izledim filmi komik degil ama emek harcanmi siradan bir yapit degil 7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 11 Mayıs 2010; 19:48:34 >
  • Hamam giren terler.
    Bir apaçi ağlıyor.
    Ben müptelası mıyın lan!
    Hintliler!
    Alayınızın ...

• filmi yeni izledim.zafer alagözün olduğu sahneler dışında pek güldürdüğü söylenemez.tamam sürekli gönderme yapıyor biryerlere ama bu filmi kurtarmıyor.en güldüğüm sahne at arabacısını vurdukları sahnede önce ingilizce sonra türkçe konuşması.
  • Cem Yılmaz yeni bir film çekiyor sanırım Şener Şen'le birlikte
  • Ben kendi adıma söyleyim, üstü kapalı yaptığı göndermelerde daha çok keyif almışımdır. Filme sıradan bir komedi filmi olarak bakmamak gerektiğini daha önce de yazmıştım.
    Eğer Cem Yılmaz'ın espirilerini izlemek istersem takıyorum "Bir Tat Bir Doku" cd'lerini ya da son çıkan gösterisini, yarılana kadar gülüyorum. Tavsiye ederim.
  • Şerifin oğlu Anadolu sigorta reklamlarında oynayan SİNCAP NECMİ'dir. Ne zamandır düşünüyorum bu kim diye Filmdeki rolünü çok çok iyi oynamıştır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Şerifin oğlu Anadolu sigorta reklamlarında oynayan SİNCAP NECMİ'dir. Ne zamandır düşünüyorum bu kim diye Filmdeki rolünü çok çok iyi oynamıştır...

aa evet ya eyvallah kim di bu diyorum ben de

• Deli rolünü çok iyi oynamış.
    ''annemin resmi,sende kalabilir ''
  • Vali'ye yaptığı da süperdi
  • bu filmin begenilmesi ne yazıkki Türk insanının geldigi kültürsüzlügünün aynasıdır yazık bile demiyorum hak ediyoruz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesloni

bu filmin begenilmesi ne yazıkki Türk insanının geldigi kültürsüzlügünün aynasıdır yazık bile demiyorum hak ediyoruz,

vay Elit insan.

Şimdi tutup burada kültürsüzlük deyip kendini birşeymiş gibi göstermeye çalışıyosunda. Filmin aslında göndermeleri için sevmidiğimizi. O ince esprilerin nerelere cuk diye gönderme yaptığını anladığımız için sevdiğimizi anlayamamışsın. Hatta filmi boşboş izleyip anlamamışsın, gelip burada bari paçayı kurtarayım diyorsundur. Tabi küfürle güldürmeye çalıştığınıda düşünüp (ki küfürle güldürmeye iddia ediyorum en fazla 4 keredir belki) "o küfürlü abi, böyle seviyesizlik mi olur blah blah..." bunu anca basit insanlar izler mi dedin bilmiyorum. Eğer Türkiye bunuda beğenmezse gitsin TV'de "Türk Malı"nı izlesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vesloni

bu filmin begenilmesi ne yazıkki Türk insanının geldigi kültürsüzlügünün aynasıdır yazık bile demiyorum hak ediyoruz,

Sen Cem Yılmazın kültürüne hayran ol be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Mayıs 2010; 14:43:31 >
  • Güzel bir filmdi. Gora'dan da Arog'tan da daha çok beğendim. Sinemada izlememiştim, bunun nedeniyse Arog'ta yaşağıdım büyük hayal kırıklığıydı. Cem Yılmaz en kötü filmin böyle olsun :)
  • Biraz önce izledim DVD'sini. Her Cem Yılmaz filmi gibi çok eğlenceli bir komediydi bence. Zaten Cem Yılmaz'ın tarzı belli. Filmlerinin de tarzı ve yapısı belli. Gora, Arog ve Yahşi Batı yapı olarak, espri yöntemleri olarak birbirine çok benzeyen filmler. O yüzden bu filmleri beğenenler zaten Yahşi Batı'yı da beğenecektir.

Bu arada bir çok komik sahne ve diyalog vardı ama film biterken oyuncu listesidir, yapımcılardır vs. gösteren o yazılar soldan akıp geçerken sağda ufak sahneler vardı. Orada en son çıkan sahnede yarıldım karnıma ağrılar girdi

"Dur zehrini alıcam"

Ayrıca yeni filmin adı büyük ihtimalle Yahşi Doğu olacak ve bu sefer uzak doğuya gidecekler. Cem yılmazın son sahnede gösterdiği Nunçaku'dan belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Mayıs 2010; 20:37:11 >

• Cem Yılmaz ın amacı mükemmel kurgulu seyirciyi dumur eden filmler yapmak değil. Amacı yeni bir Turist Ömer meydana getirmekki bunu da gayet iyi yapıyor. Aklına gelen skeçleri birleştirip senaryoyu yazdığını düşünürsek. Gayet iyi bir film. Bu filmi beğenmeyen ya filmden anlamıyodur ya da sanat yönetmeni falandır.
  • çok başarılı bir filmdi gerçekten.Şiddetle tavsiye edilir.

++Spoiler++

"ona değil buna sar"
    "bi molada inelim tutarsın bi ara"
    "başımla beraber"
    ... bunlar en beğendiklerimin sadece bi kısmı neler neler yaa

++Spoiler++
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fecir

quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Adam uzay filmi yaptı.

Taş Devri filmi yaptı.

Romantik film yaptı

Western Yapıyo.

Bide korku filmi yapsın.

Cem Yılmaz tek basına Türk Sinemasını bi yerlere getirmeye calısıyo! ya helal olsun be adama.

Ve hala yaptığı işe saygı duymayanlar var ..

+1

+ 1

• filmin en şaşırdığım yeri ingilizce konuşurken araya menü geliyo türkçeye çeviriyorlar orası iyidi
    :D
  • Şu film hâlâ neden yukarılarda rezaletti.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.