Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena değildi ama asıl Zafer Algöz'ün Ali Şen'i feyz alarak yaptığı rol inanılmazdı gerçekten, beni benden aldı diyebilirim, filmi kurtarmış.
  • indirdim dahada izleyemedim bugun izlemeyi düşünüyorum kimisi hiç iyi değildi diyo kimiside herkez anlayamadı o esprileri film güzeldi diyo bakalım ben hangi taraftan olacağım
  • Blu-ray'i yayınlanır mı acaba ?
  • bence çok eğlenceliydi...ki zaten 2. filmde yolda...
  • Çok komik değil fakat amacıda gülmekten öldürmek değil zaten. Bir hikaye anlatmaya çalışıyor Cem Yılmaz en azından. 7/10 notum inşallah gelir 2. film.
  • İndirdim ama izlemedim görüntü dvdrip olmasına rağmen sanki çamur gibi.
  • Dvdrip olduğu için çamur gibi zaten DvdR indirmeni tavsiye ederim.700 mb lık ripler çamur.
  • Ben de pişman oldum 700 mb'lık indirdiğime
  • Filmin çift dvd lik versiyonunu bu sabah satın aldım gayet güzel hazırlanmış bir bonus dvd ve filmin içinde bulunduğu dvd den oluşuyor bu özel versiyon. Ha bir de dvd kutusunun içinden bir fotoğraf albümü çıkıyor onu da güzel düşünmüşler. Filmi ilk çıktığı gün sinemada izlemiş ve çok beğenmiştim dvd si de gayet güzel hazırlanmış, almak isteyen arkadaşlara duyurulur
  • Hiç de fena değil.. Hikayeyi çok güzel ilerletmişler... Çok komik değil.. Bazı sahneler iyiydi.. Gene ince espriler vardı...

Eşcinsel kovboyda, taş*k geçme sahnelerinde resmen koptum Cem Yılmaz'ın Osmanlı'yı anlatma sahnesi çok iyiydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 2 Mayıs 2010; 0:06:37 >

• 700mblık sürüm gerçekten çamur gibi fakat yakından izlemedikçe sorun olmuyor. İlk indirdim, kontrol için açtığımda filmi dedim izlenmez bu. Ama uzağa oturunca sırıtmadı.

• tambur ile country şarkısı çaldığı bölüm bana göre filmin en komik yeriydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYSST -- 1 Mayıs 2010; 23:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

tambur ile country şarkısı çaldığı bölüm bana göre filmin en komik yeriydi

Tambur değil o.

İsmini bilemicem. Amerikan-Teksas müzilkerinin çalındığı şalgı. Hatta orda diyor "bizim havalar pek çıkmıyor" felan diyor. İlk önce biraz amerikan müziği çalıyor sonra tambur tarzında sanat müziğiği döylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

tambur ile country şarkısı çaldığı bölüm bana göre filmin en komik yeriydi

Tambur değil o.

İsmini bilemicem. Amerikan-Teksas müzilkerinin çalındığı şalgı. Hatta orda diyor "bizim havalar pek çıkmıyor" felan diyor. İlk önce biraz amerikan müziği çalıyor sonra tambur tarzında sanat müziğiği döylüyor

böyle çok gizli konuşuyoz ama :D tambur işte ya bildiğin sapı biraz daha kısa tambur-cümbüş karışımı bişi ama müthiş sahne yaa, o tarz müziklere country deniyo bizdeki türkü işte amerikan türküsü

• Filmi dün izledim fazla güzel değildi.belirli sahneler dışında fazla gülmedim.Mekanlar kostümler ve oyunculuklar çok iyiydi.Özellikle zafer alagözün oyunculuğu muhteşemdi elinden gelenin fazlasını yapmış.
  • kafam baya karıştı.

iyi ki sinemaya gitmemişim.

hokkabaz filminde gitmemiştim, o filme haksızlık olurdu.

t.şk muhabbeti ile güldürüyor yine.
  • filmi izledim sıkıldım kötüydü diyenlere nasıl izlediniz diyorum film çok güzeldi özellikle bir kaç yer vardıki bağıra bağıra güldüm

bkz:atını s..en kovboy
  • Son zamanlarda bir filme bu kadar çok gülmemiştim hala recep ivedik filmiyle kıyaslıyanlar var bu filmi bence recep ivedik filmi bu filmin yakınından bile geçemez özellikle Zafer Algöz rolünün hakkkını vermiş onun oldugu bölümlere çok güldüm

Burası günah çıkardıpımız yer
    çıkıyomu bari
    Eeh çıktığı kadar idare ediyoz işte

• zafer alagöz, ali şen'i taklit etmiş gibi geldi bana. ama çok başarılıydı
  • Fena değildi.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.