Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drumeki

quote:

Orijinalden alıntı: Ozzié07

film güzeldi yaklaşık 15 gün önce gitmiştim yürüyen jonny esprisini kaç kişi anlayacak çok merak ediyorudum forumdan bir iki kişi anlamış bende anlamıştım.

recep ivedik tartışmasına gelirsek ben şahanı daha komik buluyorum eğer iğrençlik ve küfür baz alınarak şahana daha iğrenç deniyorsa bu çok saçma olur şahan cemden bence daha seviyelidir yetenekte birşey diyemem ama recep ivedik i sadece saçma işler yapan biri olarak görmekte yanlış şahan resmen bir tip yarattı tebrik etmek gerek cemin başarısı ortada yani isteyen istediğini izler beğenir ama her hangi birini kötülemek aptalca!

Öyle bir tip yaratmak çok fazla yaratıcılık gerektirmez. O tipi oynamak çok fazla yaratıcılık gerektirmez. Türk halkının beğenisini kazanmak çok fazla yaratıcılık gerektirmez.

Şahan Gökbakar yeteneklidir, ama İvedik serisini para kazanmak için çektiği yadsınamaz. Yalnızca para kazanmak için.

Cem yilmaz hayrinami yapiyor film leri?

• İzlesem mi izlemesem mi kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitEmUp

İzlesem mi izlemesem mi kararsız kaldım

İzle izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

İzle izle.

O zaman bırakayım downloada akşama gelince izlerim
  • quote:

quote:

quote:

İzle izle.

Önce Sonra Daha sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

quote:

quote:

İzle izle.

Önce Sonra Daha sonra

İlk yarı İkinci yarı =

• yahşi batıyı izldim..tabiki küfürlü ve belden aşağı espiriler çoktu.. ama çok sıradışı birsey mi ..hayır.. bence normal..bu ülkedebütün filmler cocuklar için cekilmiyor..18 altındakilerde izlemeyiversinler.. duymadıkları küfür mü var gerçi..
    filmin biraz uzaması sıktı canımı..ama genel itibariyle güzel filmdi..tabi ki cem yılmaz dan beklentimiz artık bu tarzda filmleri bir müddet boyunca cekmememsi..zira bayıyor bir müddet sonra..
    recep ivedikte benzer olsada cem yılmazdaki ayrıntılar ve yaratıcılık yok.. cem yılmazın sahip olduğu potansyel cok.. ama sahanda o potansiyel ne kadar var bilmiyorum..
    o yüzden cem yılmazın yeri bende ayrıdır..
    ama hokkabaz gibi filmler bekliyoruz cem yılmazdan..sahandan da baska yapımlar ..artık böööyt geldi recep ivedikten..
    o cekilsin bu cekilsin demeyin arkadaslar .. öyle yada böyle cekilsin filmler..kötüde olsa iyide olsa..sinema sektörümüz ayakta dursun..

birde artık su hd filmleri indirebilsek yav.. yada adam gibi yüksek kalite fotolar inidirip masaüstü yapabilsek..
    megan foxun fotosunu masaüstü yapmak isterseniz internet foto kaynıyor..ama bir türk ünlünün böyle yüksek kaliteli resimler yok nette..
    su magazinciler cektikleri fotoları falan nete atsalar keske..

• Gayet hoş vakit geçirdiğim, eğlendiğim bir film oldu. Diğer sayfaları okumadım, sadece bu sayfaya baktım ve çok saçma yorumlar var. Hele Recep İvedik çok dürüst Arif ise üçkağıtçının teki denmiş, ne alaka anlayamadım.

Filmlerde küfür olmayan birşey değil, üstteki arkadaşında dediği gibi bu ülkede filmler çocuklar için çekilmiyor. Yine dediği gibi duymadıkları küfür mü var? Sokakta yanınızdan geçen 3 kişiden 1 i küfür ederek konuşuyor ya var mı ötesi?

Cem Yılmaz'ın yeri bende ayrıdır, Hokkabaz, GORA gibi filmler sürekli izlediğim ve her seferinde de aynı heyecanla güldüğüm filmlerdir. Cem Yılmaz'ın yeteneği, zekası, espri anlayışı herşeyi mükemmeldir. Şahan'ı ise Dikkat Şahan Çıkabilir ile tanıdım ve sevdim. Recep İvedik ile Halime beni gülmekten gebertirdi ama ne zaman Recep İvedik'i para kapısı yaptı işte o zaman benim gözümde bitti. Artık bıktık, paraya ihtiyacı olduğu zaman heralde yeni bir Recep İvedik flimi çıkartıyor, hiç bir konusu ve amacı olmayan filmler bunlar. Cem Yılmaz da sürekli film çekiyor ama sürekli bir iştah var dikkatinizi çekerse, hep yeni konular, şimdi de Amerika'nın keşfi hakkında bir film çekecekmiş zannedersem, son durum ne bilmiyorum. Cem Yılmaz'ın tek kusuru her filmde Özkan Uğur ve Ozan Güven ile çalışıyor olması olabilir, ama ikisini de çok severim ve yeni filmde de görmek isterim.

Neyse, filme dönersek; en iyi espri sanırım,

Özkan Uğur'un Cem Yılmaz'a çadırda, "Keşke bir hafta önce gelseydiniz, yerli malı haftası vardı. dediğinde Cem Yılmaz'ın kafasını çevirip arkasındaki adamın takımlarını görmesiyle yüzünde oluşan o ifadeydi. Salonda pek anlayabilen olmadı sanırım ama muhteşemdi kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 7 Şubat 2010; 19:53:36 >

• valla benim en çok güldüğüm sahne şuydu:

kafaları güzelken gidip totemin önünde "toteeeemm sana folklorik olarak saygım var ama sana tapamaaaamm" diyince baya güldüm
  • çok iyi değildi,çok kötüde değildi. orta karar.. 1 kerede olsa izlenilebilir.
  • Millet tutturuyo küfür var küfür var. Sanki gerçek hayatta istanbul ağzıyla konuşuyorlar da laf ediyorlar. Yahşi Batıda bel altı da vardı çok ince espride vardı herkesin anlayabileceği esprilerde vardı

Apaçi şiiri, Beribak , Arap bacı sahnesi bunlarda çok güldüm
  • filmi izledim cok okadar komık degıl belırlı sahneler dısında genelıne baklıdıgında arog kadar degıl
  • Pek iyi değilmiş izleyenler söyledi nete düşsün o zaman izlerim.Aslında Cem yılmazın filmlerinden en iyisi GORA ydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Pek iyi değilmiş izleyenler söyledi nete düşsün o zaman izlerim.Aslında Cem yılmazın filmlerinden en iyisi GORA ydı.

Gora filminin başarısında başta Yönetmen olmak üzere bir çok kişinin payı var filmin başarısının %50'si cem yılmazın ise %50'si ekibindir bence.

Cem yılmaza en çok yakışın filmler herşey güzel olacak ve hokkabaz'dı çünkü sahnede izlenenden daha farklı şeylerin sunulduğu filmlerdi onlar.

hokkabazı bende beğenmiştim. Fakat bence de en iyisi goraydı bir daha hiçbi film güldüremedi o kadar

• Dvdsi 28 nisanda çıkıyor.
  • Filmi netten dandik versiyonun izlememe rağmen iyiydi son güreş sahneleri baya baya zorlama olmuş gereksizdi bence.Onun dışında Zafer algözdü galiba mükemmeldi şerif karakteriyle o nasıl bi konuşma tarzıdır.Sanırım kayseri tam bilmiyorum.2 tane güzel espri vardı taşak geçme sahnesi ve bi duman çektikten sonra aziz lemiye bir yere kaybolma deyince leminin dumanında etkisiyle olduğu yere yığılması.
  • çıkmadımı dvd
  • Idefixte çıkmış gözüküyor, kimse almamış olamaz?

http://www.idefix.com/video/yahsi-bati-omer-faruk-sorak/tanim.asp?sid=QOQZPHPKHB6B09AJP6FO
  • Bugün çıkıyor sanırım.Bir yerde okumuştum.Cuma da çıkabilir.Genelde dvdler Cuma çıkıyor.
  • sonunda yarın izlerim
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.