Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recepin yaninda bu b.k yesin .ben sizin icin ugrasicam sahanda ve cemin filmlerinde kac tane kufur var yazicam buraya o zaman anlicaksiniz.
  • KFC esprisi süperdi

• Filmi geçen pazar izledim ve gayet güzeldi. Cmylmz'ın AROG'dan sonra en beğendiğim filmi. Büyük umutlarla gitmeyin, gülmek için ideal bir film.
  • Pek beğenmedim acıkca söylemek gerekirse..
  • daha nete düşmedi mi bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

RECEP IVEDIGI BEGENMEYENLERE YANIT:

1-RECEP IVEDIKLERDE ARGO KELIME COK DEDINIZ.YAHSI BATIDA COCUKLARIN DUYMAMASI GEREKEN EN AZ 10 AGIR KUFUR VAR ONUMUZDE OTURAN AILE KIZLARINI GETIRDIKLERINE PISMAN OLUP FILMDEN AYRILDILAR
    2-OZELLIKLE DEMET EVGAR VE 2 3 OYUNCUNUN HAREKETLERI KONUSMALARI COK YAPMACIK
    3-ADAM KICINA MALZEMELER SOKUP CIKARIYO KULLANIYOR.RECEP IVEDIKTE BOLE IGRENCLIKLER YOKTU
    4-RECEP SERISINDE INSANLAR KENDINDE BISEYLER BULUYOR.AMA CEM YILMAZIN FILMELERINDE BU YOK

KISACASI:CEM YILMAZ TIYATRO SOVMENLIGI YAPMALI.EN IYI YANI BU .FILMLERDEN UZAK DURSUN

Tamam abi görürsem söylerim Cem'e çok ayıp ediyor.Şahan'a bırakmalı bu işleri

• quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

daha nete düşmedi mi bilen var mı

CamRip mevcut.. ama indirmedim Yakında düşer hocam ilk ayını doldursun. Onu bekliyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan

RECEP IVEDIGI BEGENMEYENLERE YANIT:

1-RECEP IVEDIKLERDE ARGO KELIME COK DEDINIZ.YAHSI BATIDA COCUKLARIN DUYMAMASI GEREKEN EN AZ 10 AGIR KUFUR VAR ONUMUZDE OTURAN AILE KIZLARINI GETIRDIKLERINE PISMAN OLUP FILMDEN AYRILDILAR
    2-OZELLIKLE DEMET EVGAR VE 2 3 OYUNCUNUN HAREKETLERI KONUSMALARI COK YAPMACIK
    3-ADAM KICINA MALZEMELER SOKUP CIKARIYO KULLANIYOR.RECEP IVEDIKTE BOLE IGRENCLIKLER YOKTU
    4-RECEP SERISINDE INSANLAR KENDINDE BISEYLER BULUYOR.AMA CEM YILMAZIN FILMELERINDE BU YOK

KISACASI:CEM YILMAZ TIYATRO SOVMENLIGI YAPMALI.EN IYI YANI BU .FILMLERDEN UZAK DURSUN

arkadaşım recep ivedik ' i kimse beğenmez normal karşıla internetteki sinema sitelerinde bile recep ivedik 1 ve 2 gora ve arogdan geride
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeP_CHiLD

quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Cem yılmaz araba koleksiyonuna bir kaç parça daha ekler bu film hasılatı sayesinde

Enayisi bol olan ülkede,Şahan Recep İvedik 3 ü çekiyor..Bırakında Cem Yılmaz da koleksiyonuna bi kaç araba daha eklesin..Şahan sadece belden aşşağı,özelliklede cinsel ağırlıklı konularda güldürebiliyor..Cem Yılmaz onun yaptığı belden aşağı muhabbetlerin yarısını yapsa,izleyici rekoru kırar..Ama Cem Yılmaz burda hatalı..Halkın çoğunun ince espiriyi anlamadığı bir ülkede böyle filmler değil,Şahan nın çektiği gibi filmler çekmesi lazım..En basitinden kaçınız kız arkadaşınız ile Recep İvedik 2 ye gitti..Daha doğrusu filmin konusu kız arkadaşınızla gidilebilecek bir film miydi?Şahsen Recep İvedik 2 de geçen konu ve sözler nedeniyle,kız arkadaşın yada ailen ile gidilebilecek bir film değildi..

+1

+yan8 sonuna kadar katılıyorum...

+yan 8 de benden

• quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

quote:

bu ulkede recep ivedik gibi pis ve igrenc esprilerle dolu bir insana gulunuyor demekki..

kac kisi su filmde yapılan ince esprileri anlayıp gulebilirki siz ivedik in gaz cikarmasina kıllı vucuduna gülün..

afedersin ama herkes osurur, ama hiçbirimiz k.. ından bişeyler çıkarmaz... bu kadar iğrenç olabilir.... neyi amaçlamış anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

quote:

bu ulkede recep ivedik gibi pis ve igrenc esprilerle dolu bir insana gulunuyor demekki..

kac kisi su filmde yapılan ince esprileri anlayıp gulebilirki siz ivedik in gaz cikarmasina kıllı vucuduna gülün..

afedersin ama herkes osurur, ama hiçbirimiz k.. ından bişeyler çıkarmaz... bu kadar iğrenç olabilir.... neyi amaçlamış anlamadım...

Karşılaştırmaya bak..Şimdi Cem Yılmaz bunu yaptı ya Recep İvedik ten daha iğrenç oldu..Oda güzel..

• İnce esprileri anlayamayanlar, gider Recep İvedik'in kulağını çubukla temizleyip sonra o çubuğu yalamasını, osurmasını, ninenin küfür etmesini, Recep'in kıllı bacaklarını, tipsiz suratını ve hayvanlıklarını izler.

Cem Yılmaz'ın filmlerinde de yok demiyorum, var elbette fakat Recep gibi iğrenç değil, yüzeysel olarak geçiyor olaylar Yahşi Batı'da. Hem daha oturaklı olduğunu da söyleyebilirim. O ortam, eski Texas'ı andıran yerler, ince ve hoş espriler hepsi şahane.

Netice itibari ile anırarak gülmek isteyen varsa Yahşi Batı'yı izlemez. Gider Recep İvedik'i izler.
  • Ben daha izlemedim Yahşi Batıyı... İzlemeli miyim ki?
  • Az önce geldim filmden gülmekten öldüm gerçekten cem yılmaz çok güzel güldürüyor . Filmi çok beğendim 10 üzerinden 9 .
  • pompadaydın he mi doğru söyle
  • Dün gittim filme... Güldüğüm söylenemez. Komedi değilse eğer bu güzel bir film olmuş. Sanırım Cem Yılmaz konsept filmler yaptığında zaten komik olacağını düşünüyor. Belki çocukluğunda batı filmlerini izleyip özenmiş o yüzden bunu çekmiş. Bilmiyorum ama gülmedim. Salonun genel durumu da öyleydi.
    quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

pompadaydın he mi doğru söyle

Mesela bu tarz esprilerin de yakışmadığını düşünüyorum. Oyunculuklar iyiydi. Demet Evgar'ı, Zafer Algöz'ü severim. Ama espriler olsun, senaryo olsun boş geldi. Benim fikirlerim bunlar.
  • 10 numara ya seviyorum bu adamı
  • film güzeldi yaklaşık 15 gün önce gitmiştim yürüyen jonny esprisini kaç kişi anlayacak çok merak ediyorudum forumdan bir iki kişi anlamış bende anlamıştım.

recep ivedik tartışmasına gelirsek ben şahanı daha komik buluyorum eğer iğrençlik ve küfür baz alınarak şahana daha iğrenç deniyorsa bu çok saçma olur şahan cemden bence daha seviyelidir yetenekte birşey diyemem ama recep ivedik i sadece saçma işler yapan biri olarak görmekte yanlış şahan resmen bir tip yarattı tebrik etmek gerek cemin başarısı ortada yani isteyen istediğini izler beğenir ama her hangi birini kötülemek aptalca!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzié07

film güzeldi yaklaşık 15 gün önce gitmiştim yürüyen jonny esprisini kaç kişi anlayacak çok merak ediyorudum forumdan bir iki kişi anlamış bende anlamıştım.

recep ivedik tartışmasına gelirsek ben şahanı daha komik buluyorum eğer iğrençlik ve küfür baz alınarak şahana daha iğrenç deniyorsa bu çok saçma olur şahan cemden bence daha seviyelidir yetenekte birşey diyemem ama recep ivedik i sadece saçma işler yapan biri olarak görmekte yanlış şahan resmen bir tip yarattı tebrik etmek gerek cemin başarısı ortada yani isteyen istediğini izler beğenir ama her hangi birini kötülemek aptalca!

Öyle bir tip yaratmak çok fazla yaratıcılık gerektirmez. O tipi oynamak çok fazla yaratıcılık gerektirmez. Türk halkının beğenisini kazanmak çok fazla yaratıcılık gerektirmez.

Şahan Gökbakar yeteneklidir, ama İvedik serisini para kazanmak için çektiği yadsınamaz. Yalnızca para kazanmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: drumeki

quote:

Orijinalden alıntı: Ozzié07

film güzeldi yaklaşık 15 gün önce gitmiştim yürüyen jonny esprisini kaç kişi anlayacak çok merak ediyorudum forumdan bir iki kişi anlamış bende anlamıştım.

Öyle bir tip yaratmak çok fazla yaratıcılık gerektirmez. O tipi oynamak çok fazla yaratıcılık gerektirmez. Türk halkının beğenisini kazanmak çok fazla yaratıcılık gerektirmez.

Şahan Gökbakar yeteneklidir, ama İvedik serisini para kazanmak için çektiği yadsınamaz. Yalnızca para kazanmak için.

2.paragrafta haklısın fakat ilk paragrafına katılamıcam.şöyleki;

adam sonuç olarak bir tip oluşturmuş hakkını vermiş ve Türk halkının beğenisini kazanmış sen bunların hepsine or değildir dedin peki madem bu zamana kadar niçin böyle tip ortaya çıkmadı Türk halkı x,y diye halkın içine girmedi ben açıkcası recep ivediki topluma girmiş görüyorum ''karaambar,böhöhöhöyt,kıllılara recep ivedik gibi denmesi ,konuşması üslubu'' halkın bir çoğu benimsedi.

sen başarsız dersin haklısındır bir şey diyemem fakat bu dalda en iyi tip şu an recep ivediktir kendi dalındada cem iyidir saygı duyarım zaten filmlerinide severim fakat seviye olarak üstünlüğü fazla değildir

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.