Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahşi Batı'yı bir hafta önce izleme fırsatım oldu. Filmin abartıldığı kadar kötü olmadığını düşünüyorum.

Genel notum: 7/10

Recep İvedik'in ilk filmini arkadaşımın ısrarlarıyla sinemada, ikinci filmi de internette izledim. Bence verilen paraya yazık.
  • @Ozzié07 , Benimseyen sen ve çevren olabilir. Belki 20 milyon insanı gösterir. Konusu olmayan bir film ve seviyesi olmayan kıllı bir yaratık yarattı Şahan. Türk halkı böhöhöy'e gülüyor diye bu benim hatalı olduğumu göstermez bence Türk halkının eğitimini gösterir. Türk halkına salak demiyorum, Türkiye'deki eğitim kötü diyorum. Şahan da faydalanıyor, parasına bakıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..
    Recep İvedik'in ilk filmini arkadaşımın ısrarlarıyla sinemada, ikinci filmi de internette izledim. Bence verilen paraya yazık.

Böyle düşünen de çok fazla. Demek ki senin çevrende yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: drumeki

@Ozzié07 , Benimseyen sen ve çevren olabilir. Belki 20 milyon insanı gösterir. Konusu olmayan bir film ve seviyesi olmayan kıllı bir yaratık yarattı Şahan. Türk halkı böhöhöy'e gülüyor diye bu benim hatalı olduğumu göstermez bence Türk halkının eğitimini gösterir. Türk halkına salak demiyorum, Türkiye'deki eğitim kötü diyorum. Şahan da faydalanıyor, parasına bakıyor.

quote:

arif recep ivedikten seviyeli mi?

en azıdan dürüst bir insan yerde bulduğu cüzdanı taa antalyalara götüren bir insan ama arif 3kağıtcının teki..

artık bazı gerçekleride görün kabullenin her fırsatta Türk insanı ve ülke kötünlenerek bi yerlere gelinmez beğenmeyenleride zorla tutan yok beğenilmeyen Türk insanının neler yapabileceğide ortada bunu tarih gösteriyor her defasında kendini ayrı tutarak toplumdaki seviye veya sınıfını kanıtlama çaban boşa senin yine bir yere getirecek olanda o beğenmediğin Türk halkı.O halkta bir 3 kağıtçı yerine kenidini kıllı ama karakterli birini kendine yakın görüyor.

• cem yılmaz'ın gişeye yönelik diğer filmleri kadar ilgi görmedi galiba. 4. hafta sonunda 2 milyonu daha yeni geçmişti film. 2 hafta sonra da recep var zaten. gora arog kadar izlenmeyecek gibi.
  • Bu film çekim açısından, efekt açısından gayet iyi. Lakin Cem Yılmaz filmi gibi değildi. Filmde doya doya gülünecek 3-4 yer anca vardı ve arkadaşlar sağolsun filme gitmeden çoğunu söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzié07

quote:

@Ozzié07 , Benimseyen sen ve çevren olabilir. Belki 20 milyon insanı gösterir. Konusu olmayan bir film ve seviyesi olmayan kıllı bir yaratık yarattı Şahan. Türk halkı böhöhöy'e gülüyor diye bu benim hatalı olduğumu göstermez bence Türk halkının eğitimini gösterir. Türk halkına salak demiyorum, Türkiye'deki eğitim kötü diyorum. Şahan da faydalanıyor, parasına bakıyor.

quote:

en azıdan dürüst bir insan yerde bulduğu cüzdanı taa antalyalara götüren bir insan ama arif 3kağıtcının teki..

artık bazı gerçekleride görün kabullenin her fırsatta Türk insanı ve ülke kötünlenerek bi yerlere gelinmez beğenmeyenleride zorla tutan yok beğenilmeyen Türk insanının neler yapabileceğide ortada bunu tarih gösteriyor her defasında kendini ayrı tutarak toplumdaki seviye veya sınıfını kanıtlama çaban boşa senin yine bir yere getirecek olanda o beğenmediğin Türk halkı.O halkta bir 3 kağıtçı yerine kenidini kıllı ama karakterli birini kendine yakın görüyor.

Arif üçkağıtçı,Recep dürüst.Güzel bir yorumlama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 1 Şubat 2010; 23:50:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AgUer07

quote:

quote:

Boşu boşuna insanları döven kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 2 Şubat 2010; 12:09:27 >

• Bugün tekrar izledim bazı esprileri ilk izlediğimde görememiştim .

KFC esprisindeki amcanın logodaki amca olduğu ve At-Kelebek aklımda kaldı
  • Büyük bir keyifle 2 defa gittim, izledim. Henüz açılış jeneriğindeki müzik ve animasyon bile "uğraşılmışlığın" en güzel göstergesiydi. Esprileride bence gayet güzeldi. Bu memlekette eleştirmenden bol bişey yok. Eleştirmek çok basittir. 2 cümlede siler atarlar sizi. Vaktim olsa 3. defa giderim.

Esprileri ince evet, anlamayan insanların olmasıda normal. O yüzden Recep İvedik gibi yolda giderken adamın donunu indireceksin götü açılacak al sana komedi
  • Herşey iyiydi hoştu da bi filmin kurgusunun içinde de reklam konulmaz ki canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

quote:

Orijinalden alıntı: AgUer07

quote:

quote:

Boşu boşuna insanları döven kim?

aguero sanırım şaka olsun die bu kısmı yazdın dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

Büyük bir keyifle 2 defa gittim, izledim. Henüz açılış jeneriğindeki müzik ve animasyon bile "uğraşılmışlığın" en güzel göstergesiydi. Esprileride bence gayet güzeldi. Bu memlekette eleştirmenden bol bişey yok. Eleştirmek çok basittir. 2 cümlede siler atarlar sizi. Vaktim olsa 3. defa giderim.

Esprileri ince evet, anlamayan insanların olmasıda normal. O yüzden Recep İvedik gibi yolda giderken adamın donunu indireceksin götü açılacak al sana komedi

İşte Cem Yılmaz filmlerinde bu var. Cem Yılmaz ince esprilerle güldürürken Şahan saçma, pek çok kişinin yazabileceği kötü seneryolarla para kazanıyor. Şahanı skeç yazdığı zamanlarda severdim ama şimdi iyice bozdu.

• Bugün sinema çekimi olarak izledim , görüntü karanlıktı çabuk çabuk sardım izledim , iyisi çıksın indiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

İşte Cem Yılmaz filmlerinde bu var. Cem Yılmaz ince esprilerle güldürürken Şahan saçma, pek çok kişinin yazabileceği kötü seneryolarla para kazanıyor. Şahanı skeç yazdığı zamanlarda severdim ama şimdi iyice bozdu.

Ya şöle bir muhabbet vardı :

Aziz efendi Suzan ile konusuyor. Hayat yaşama değer, dünya güzel felan derken Aziz efendi diyor ki "Varmı bi cihan harbi, bak herkes ne güzel gecinip gidiyor." Suzan cevap veriyor "Olmayacağı anlamına gelmez."

Aziz efendinin cevabı : "Canım bir olur iki olur..." Birinci ve İkinci dünya savaşları yani Bu tarz cok hoş göndermelerde vardı ve evet küfürde vardı.

Küfürü savunmuyorum elbette ama bu filmi sırf "küfürlerden" örülü olarak görmek büyük haksızlık. Yahu dönün bakın en baba komedi Türk filmlerine; Şener Şen'ler, Kemal Sunal'lar; Hababam Sınıfı, Çöpçüler Kralı ... Küfürsüzü var mı ? Kabul edin, Türk halkı küfürü inanılmaz cok kullanıyor öyle veya böyle. Filmlerde kullanılınca kıyamet kopuyor, aileler rahatsız oluyormuş... Adamlar her akşam tv dizilerinde amcalarının karılarını götürüyor, enteresan ilişkiler sahneleniyor ?! Ha pardon onlar üst tabaka ve bu işi küfürsüz kibarca hallediyorlar.

Cem Yılmaz yıllardır stand up şovlarında küfürsüz bir şekilde karnımızı gülmekten çatlatmadı mı ? Hanginiz bunu inkar edebilirsiniz ? İnce tespitleriyle bizi kırıp geçirdi. Bunu beyazperde'den beklemek haksızlık olur. Orada konudan konuya atlayabilirsiniz ama sabit bir konuda (ki konu, senaryo bence cok güzeldi) bence son yılların en iyi işini çıkarmış. Devamını heyecanla bekliyorum!

• Vallaha ben 8 verdim 10 üzerinden. Hatta şöyle de bir yazı yazmıştım filmden sonra.
  • @AgUer07;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drumeki -- 6 Şubat 2010; 0:46:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

KFC esprisi süperdi

• Dvdrip veya camrip dışında versiyonlar nete düşdü mü?
    Varsa ilaç alabilirmiyim ö.m
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erén

Dvdrip veya camrip dışında versiyonlar nete düşdü mü?
    Varsa ilaç alabilirmiyim ö.m

Bundan başka ne kaldı da indireceksin, bluray mi bekliyorsun Herhalde dvdrip derken dvdscr kastettin, ama sadece camrip var bildiğim kadarıyla.
  • Filmi bugün izledim gerçekten çok kaliteli ve bir o kadardarda komik film.Paranızın hakkını son kuruşuna kadar alıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.