Şimdi Ara

Yahşi Batı (2010) | Cem Yılmaz (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
0
Favori
37.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezalet bir filmdi. İnce esprilerle bezenmiş diyenler için incelik penis`i işaret oluyor ki filmde s*kip s*kmaktan başka bir şey yoktu. Hatta levazımatçının ölçü aldığı yerde ki "al 25cm" demesi yok mu tamamen filmin bittiği noktadır. ince espri denen küfürlerin büyük bir bölümü zaten anadolu da halk içinde söylenen sözlerdir "soyulduk s*mesek bari" gibi; cem yılmaz bunları filme taşımış o kadar. Yahu küfürlerle cinsellikle ne kadar komik olunabilir ki ? Amerikan pastası, road trip yada van wilder filmlerinden farkı olmayan bir filmdi. 10/3
    Aslında böyle bir hikayeden yine Hokkabaz yada Her şey çok güzel olacak ayarında bir film rahatlıkla çıkardı. 10kişiye bu hikayeyi senaryo yapın deseniz en kötüsü yahşi batı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Rezalet bir filmdi. İnce esprilerle bezenmiş diyenler için incelik penis`i işaret oluyor ki filmde s*kip s*kmaktan başka bir şey yoktu. Hatta levazımatçının ölçü aldığı yerde ki "al 25cm" demesi yok mu tamamen filmin bittiği noktadır. ince espri denen küfürlerin büyük bir bölümü zaten anadolu da halk içinde söylenen sözlerdir "soyulduk s*mesek bari" gibi; cem yılmaz bunları filme taşımış o kadar. Yahu küfürlerle cinsellikle ne kadar komik olunabilir ki ? Amerikan pastası, road trip yada van wilder filmlerinden farkı olmayan bir filmdi. 10/3
    Aslında böyle bir hikayeden yine Hokkabaz yada Her şey çok güzel olacak ayarında bir film rahatlıkla çıkardı. 10kişiye bu hikayeyi senaryo yapın deseniz en kötüsü yahşi batı olurdu.

aynen katılıyorum.

• Ben filmi komik değil yer yer eğlenceli buldum.Küfürler içinse söylenecek şey belli, idare edilebilecek olağan küfürler değil, galiz küfürlere yer verilmiş.Bu yönden eleştirilmesi gayet normal.
  • quote:

Rezalet bir filmdi. İnce esprilerle bezenmiş diyenler için incelik penis`i işaret oluyor ki filmde s*kip s*kmaktan başka bir şey yoktu. Hatta levazımatçının ölçü aldığı yerde ki "al 25cm" demesi yok mu tamamen filmin bittiği noktadır. ince espri denen küfürlerin büyük bir bölümü zaten anadolu da halk içinde söylenen sözlerdir "soyulduk s*mesek bari" gibi; cem yılmaz bunları filme taşımış o kadar. Yahu küfürlerle cinsellikle ne kadar komik olunabilir ki ? Amerikan pastası, road trip yada van wilder filmlerinden farkı olmayan bir filmdi. 10/3

küfür olayını biraz abartmışlar ama senin yorumunda abartılı derecede negatif olmuş kötü bir film degil hele rezalet denilecek kadar hiç değil.Yalnız sana katılmadan edemiycem filmde oyle ince espiri falan yoktu Cem Yılmaz fanatiklerinin filmi komik bulmayanlara laf sokmak için uydurduğu bir şey bence herkesin görüşüne saygım var komik bulmayanlarda olmuş olabilir Örnegin ben Arog filmini hiç ama hiç begenmemiştim onu daha komik bulanlar olmuş benim şahsi fikrim bu güne kadar yapılmış en iyi Cem Yılmaz filmidir Yahşi Batı

• Yahşi Batıyı dün izledim yarısına kadar tutamadım kendimi kapattım.Hiç adetim değildir filmleri yarıda bırakmak ama o kadar sıkıcı bir filmdiki kendimi daha fazla tutamadım.Bana göre Cem Yılmaz filmleri arasında yapılmış en kötü filmdi.Doğru dürüst espiri bile yoktu.
  • küfür olmaz küfür yok dersiniz. olur çok küfürlü dersiniz.

çocuk izliyor küfür var film olmamış. ee çocuk olmuş mu

osmanlı tokadı da süperdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

küfür olmaz küfür yok dersiniz. olur çok küfürlü dersiniz.

Sorun küfür olup olmaması değil. Zaten küfüre sansür uygulanmasına karşıyım doğal halimiz ne ise o yansıtılmalı. Filmin amacı komiklik olarak küfürlerle ve belden aşağı esprilerle birşeyler yapmaya çalıması. Bu kadar zırvalayacağına Nefi`yi örnek alıp dokundurmalar yapsaydı bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Adam uzay filmi yaptı.

Taş Devri filmi yaptı.

Romantik film yaptı

Western Yapıyo.

Bide korku filmi yapsın.

Cem Yılmaz tek basına Türk Sinemasını bi yerlere getirmeye calısıyo! ya helal olsun be adama.

Ve hala yaptığı işe saygı duymayanlar var ..

+1
  • Malum forumlarda 2,4 gb lık 6cH.Ac3. Hq ripler mevcut.Görüntü ve ses çok iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fecir

quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Adam uzay filmi yaptı.

Taş Devri filmi yaptı.

Romantik film yaptı

Western Yapıyo.

Bide korku filmi yapsın.

Cem Yılmaz tek basına Türk Sinemasını bi yerlere getirmeye calısıyo! ya helal olsun be adama.

Ve hala yaptığı işe saygı duymayanlar var ..

+1

CMYLMZ fikir sanat

adam yapıyor arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AYSST

tambur ile country şarkısı çaldığı bölüm bana göre filmin en komik yeriydi

Tambur değil o.

İsmini bilemicem. Amerikan-Teksas müzilkerinin çalındığı şalgı. Hatta orda diyor "bizim havalar pek çıkmıyor" felan diyor. İlk önce biraz amerikan müziği çalıyor sonra tambur tarzında sanat müziğiği döylüyor

böyle çok gizli konuşuyoz ama :D tambur işte ya bildiğin sapı biraz daha kısa tambur-cümbüş karışımı bişi ama müthiş sahne yaa, o tarz müziklere country deniyo bizdeki türkü işte amerikan türküsü

Banjo

• biz bin doları 'ötmüze sokalım beyfendi 'otüne kıyamasın en çok güldüğüm yerdi.
  • quote:

quote:

küfür olmaz küfür yok dersiniz. olur çok küfürlü dersiniz.

Sorun küfür olup olmaması değil. Zaten küfüre sansür uygulanmasına karşıyım doğal halimiz ne ise o yansıtılmalı. Filmin amacı komiklik olarak küfürlerle ve belden aşağı esprilerle birşeyler yapmaya çalıması. Bu kadar zırvalayacağına Nefi`yi örnek alıp dokundurmalar yapsaydı bari.

Filmin komik olması küfürler üzerine kurulu olduğu için değil. Bi kere filmin hikayesi çok iyi. İzlettiriyor izleyiciye.. Baştan sona faklarla geçmiyor film. 4 yada 5 yerde küfür var. Çok da yerinde olmuş.. Abartıldığı kadar kötü değil.. Ama Cem Yılmaz filmlerine göre biraz aşağıda kaıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

biz bin doları 'ötmüze sokalım beyfendi 'otüne kıyamasın en çok güldüğüm yerdi.

Ceryan-ı tehlikei vukuu, emanetleri mabadına duhulu

-Adilane mi efendim. Koca elmas.
    -Ulan ben mübtelasımıyım bin doları *tüme sokuyorum
    -Bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 4 Mayıs 2010; 16:31:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

biz bin doları 'ötmüze sokalım beyfendi 'otüne kıyamasın en çok güldüğüm yerdi.

Ceryan-ı tehlikei vukuu, emanetleri mabadına duhulu

-Adilane mi efendim. Koca elmas.
    -Ulan ben mübtelasımıyım bin doları *tüme sokuyorum
    -Bilemiyorum

okuması bile beni güldürüyor bence çok iyi bi filmdi..

• Evet o eski kelimelerle çekilen sahne filmin en komik yeriydi denebilir
  • Filmi izleyip "Komik değildi ki" diyenler, taş kesilirsiniz (bir tat bir doku'dan)

Bu adamın filmleri böyledir kardeşim didik didik mantık hatası falan aramaya gerek yok. Sonuçta "Star Trek" ya da "Prestij" gibi bir film izlemiyorsunuz, komedi filmi bu.
    Kafayı boşaltıp izleyince iyi kafa yapar, "neymiş lan bu ucuz yerli film" deyip kafa yorarsan saç baş yoldurtur. Çoğu komedi filmi böyledir.
    Arada CocaCola, Kentucty Fried Chicken, Amerikan Mandası(himayesi) ile ilgili ince esprileri farkederseniz "dadundan yinmeyecek" bir komedi çıkıyor ortaya.
    Bence A.R.O.G ile yarışabilecek bir film, bilmem kim geçer.
  • Kötü dediler sinemada izlemedim. İzleseydim para boşa gitti demicektim
  • Hintliler!!!

Bu espriyi anlamayan va mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Hintliler!!!

Bu espriyi anlamayan va mı?

Valla ben ilk başta oraya yabancı oldukları için şaşırdılar sandım. Ama sözlüklerden birinde bir arkadaş şöyle yazmış;

"bu filmi sevmenizi sağlayacak bir detayı içerir, spoilerdir.
    --spoiler--
    filmin başında, posta arabasının soyulduğu sahne devam ederken, bir anda ortaya çıkan kızılderililer için ozan güven'in "hintliler" demesi sanırım düz ingilizce çevirilere ve dublajlara verilen en güzel ayarlardan biridir.
    --spoiler--
    "

Yukarıda arkadaşın söylediği doğru, çünkü Amerikan Yerlilerine takılan isim "İndians" ayrıca "Hintli" de demek.
    CemYılmaz bu, birilerine geçirmeden durur mu?

Not: Sen söyleyince farkettim, sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 7 Mayıs 2010; 23:27:35 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.