Şimdi Ara

Yahşi Cazibe | ATV (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.003
Cevap
6
Favori
38.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sezon çok seviyordum diziyi ama bu sene nedense hiç izleyesim yok. (leyla ile mecnun'un etkisi de büyüktür) başrol dörtlü ve iş yerindekiler hariç bir türlü komik ve itici olmayan bir karakter çıkaramadılar ne yazık ki. vural çelik'in karakteri de çok kötüydü kalıcı olmaz inşallah dizide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalserkan

Yeni oyuncu mu ?
    Keşke ekran görüntüsü olsaydı.Hangi oyuncu geldi diziye ?

• kemalın kızı mi gelmiş yeni denk geldim diziye de anlamadım orayı
  • Artık diziler öyle bir hal aldı ki 50 veya 60. bölümlerde başrol oyuncularından birinin kızı ortaya çıkıyor ve bu oyuncuya aşık olan kişiler bunu çok çabuk kabulleniyor. Kemalin kızı olayını diziye hiç yakıştıramadım. Zaten dizide reytinglerde düşüşe geçmiş. İlerleyen haftalarda daha da düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemalın kızı olarak diziye bu bayan mı geldi?
    Biraz yanlış seçim olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesona

Artık diziler öyle bir hal aldı ki 50 veya 60. bölümlerde başrol oyuncularından birinin kızı ortaya çıkıyor ve bu oyuncuya aşık olan kişiler bunu çok çabuk kabulleniyor. Kemalin kızı olayını diziye hiç yakıştıramadım. Zaten dizide reytinglerde düşüşe geçmiş. İlerleyen haftalarda daha da düşer.

böyle giderse daha da düşecek gibi reytingler. bu haftaki bölüm berbattı bence. dizi tekrar ediyordu ve bu tekrarı yenmek için birşeylerin yapılması lazımdı. inatla simgeyi uyuzlaştırıp her yaklaşmada içeri girip saçmalamasına izin veriyolar.
    cazibe ile kemali yaklaştırıp bir süre sonra simgenin durumu öğrenmesi ve olacak yeni olaylar diziyi canlandırır belki. bu sezon sonuna kadar itekleye itekleye gider sonrada dizi biter. yoksa son hafta bu haftada aynı tip bir bölüm gelirse bende izlemem artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

Artık diziler öyle bir hal aldı ki 50 veya 60. bölümlerde başrol oyuncularından birinin kızı ortaya çıkıyor ve bu oyuncuya aşık olan kişiler bunu çok çabuk kabulleniyor. Kemalin kızı olayını diziye hiç yakıştıramadım. Zaten dizide reytinglerde düşüşe geçmiş. İlerleyen haftalarda daha da düşer.

böyle giderse daha da düşecek gibi reytingler. bu haftaki bölüm berbattı bence. dizi tekrar ediyordu ve bu tekrarı yenmek için birşeylerin yapılması lazımdı. inatla simgeyi uyuzlaştırıp her yaklaşmada içeri girip saçmalamasına izin veriyolar.
    cazibe ile kemali yaklaştırıp bir süre sonra simgenin durumu öğrenmesi ve olacak yeni olaylar diziyi canlandırır belki. bu sezon sonuna kadar itekleye itekleye gider sonrada dizi biter. yoksa son hafta bu haftada aynı tip bir bölüm gelirse bende izlemem artık.

kim ne derse desin peker gitti dizi bitti

bu kız nasıl girdi diziye anlatın bari

• Dün izledim tekrarını.
    Dizi aşırı değişmiş.Ancak bana göre küçük çocuklarla izlenecek bir dizi olmaktan çıkıyor.
  • sizi bilmem ama bence dizi süper ilerliyor ve şuan türkiyedeki en iyi dizilerden
    türünde de en iyi 2 diziden birisi çoçuklar duymasın ile beraber

harika ilerliyor dizi cazibe her zamanki gibi dökdürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

kim ne derse desin peker gitti dizi bitti

bu kız nasıl girdi diziye anlatın bari

kemalin liseden mi üniversiteden mi ne sevgilisinden olmuş. yıllardır bilmiyomuş kimse kızda babasının kemal olduğunu günlükten öğrenmiş.

• aoe_
    bilgi için teşekkürler
  • yeni bölüm güzel
  • Şerefcan la Ziverbey güzel ikili olmuş
  • Kemal ın patronu Şerefcan ın babası olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: __NeRoMaN__

Kemal ın patronu Şerefcan ın babası olabilir

kesinlikle babası bence
  • 61.bölümü de az önce izledim
    dizi çok güzel gidiyor
  • Şu barış süper ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Orijinalden alıntı: __NeRoMaN__

Kemal ın patronu Şerefcan ın babası olabilir

kesinlikle babası bence

Ben son bölümü izledim ama öyle düşünüyorum. Çünkü geçen sezon sonlarında hatırlarsanız. Bizim kadın şey demişti bu koku benim şerefsizin kokusu falan demişti. Sonra paristen özel getirtiyorum falan diye yalan söylüyor bana demişti. Fakat onlar karşılaşmamışlarmıydı ?

Edit : Ayrıca 60. bölümü bile tam izlemedim. Dizi acayip çöküşte. Peker gitti dizi bitti hakikatten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 6 Kasım 2011; 0:39:42 >

• Hulisi Şerefcan a bir aksesuar verdi.Bunu da Şerefcan eve götürünce annesine gösterdi.Makbule Geçer bunu görünce duraksadı.
  • peker gitti dizi bitti diyenlere asla katılmıyorum
    peker gitti dizi daha da güzelleşti çok beğenerek izliyorum
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.