ya aslında o kadar komik şeyler değiller ama anlamıom mal mal gülüom böyle bu tür hatalara
fark ettin mi bilmiyorum ama kılavyede ı ve o harfleri yan yana adam hızlı bir şekilde yazarken ı ya deil o ya basmış bunun için mi konu açıyon ben bizim guild içi konuşmalardaki her yanlış yazımı getirsem 100binlerce topic olur burda
son günlere ne bilim gene basladı böyle topikler gelmeye ama napalım bunlar gecen aykilerden bi kere daha ii allah şükür hele bi aycan vardı neydi o mübarek forumun catlagı sora giant kesn bu raya giant kestim die topik acıodu bu nek i melekk kalıo onlarınn yanında
quote:
Orjinalden alıntı: dobiligabili
fark ettin mi bilmiyorum ama kılavyede ı ve o harfleri yan yana adam hızlı bir şekilde yazarken ı ya deil o ya basmış bunun için mi konu açıyon ben bizim guild içi konuşmalardaki her yanlış yazımı getirsem 100binlerce topic olur burda
Kimse foruma ilk geldiği günleri ve açtığı topic leri unutmasın derim ben.
elixir yerine elixer yazanların bahanesi var.
elixir bizim dilimizde iksir olarak çevriliyor. bazı dillerde karşılığı elixer oluyor. bu yüzden böyle yazanlar olabiliyor. ben iksir diye stall açan türk de gördüm.
elixor ise yanlışlıkla yazılmıştır diye tahmin ediyorum. ben daha önce elixor yazana raslamadım.
quote:
fark ettin mi bilmiyorum ama elixor yazan türk değil yani klavyesinde ı harfi bulunmamakta :) yani hızlı yazarken değil büyük ihtimalle bilmediği için öyle yazmış. Neyse zaten gereksiz bi konu :)
quote:
Orjinalden alıntı: _Jackal
quote:
Katılıyorum sana...
quote:
Orjinalden alıntı: _Jackal
quote:
yazım yanlışlarıyle ilgili topic açtığımı hiç hatırlamıyorum biliyorum foruma ilk geldiğimde bayağı topic açıp herkesi deli etmiştim _agwe_ , th1ef , nomad_soul bilir beni çıldırtmıştım hepsini ama benim açtığım bütün konular build üzerineydi en iyi charı nasıl yapabilirim diye açmıştım ve onunda meyvesini aldım gidiyorum bakiyim kaç lvl e kadar gidecem hepsi burdaki yardım eden arkadaşların sayesinde onlarada teşekkür ediyorum
kozanaybar yabancıların klayesinde ı harfi yok i var zaten elixir de ı ile değil i ile yazılıo. Büyük ihtimal hızlı yazarken yapmıştır bu hatayı. ı(i) ve o yan yana çünkü. Ayrıca bence de gereksiz topic.
gülüp geçeriz. ama adam istediğini anlatabiliyorsa ne yazdığının bir önemi olmamalı bence.
quote:
Orjinalden alıntı: KVPOLAT
kozanaybar yabancıların klayesinde ı harfi yok i var zaten elixir de ı ile değil i ile yazılıo. Büyük ihtimal hızlı yazarken yapmıştır bu hatayı. ı(i) ve o yan yana çünkü. Ayrıca bence de gereksiz topic.
i ve o harfleri yan yana mı :S :S bence en yakın sürede yabancı bir ülkeden klavye al :)
I ve O yan yana. onlarda büyük harfle I küçük harfle i oluyor. sonuçta yanyana yani.
ben kazandım
kozanaybar Heralde yanyana. Yabancı klavyede farkedenler ş ü ğ gibi harfler. bizim klavyemizdeki ı i olur sadece(büyük olarak I). Asıl sen biraz dikkatli ol.
vay anasını benim klavyem niye deişik o zaman :'( keklemişler beni :D
okadar önemli, diil ama bazen okadar çaok hatalar olutokki onlara gülmekden yarılıyozzzz
Bu...Komik...?! ve bunun için topic mi açıyorsun!Baba ne diyim gidin bari 2 mizah dergisi okuyun yaa ulan iyice kafayı sıyırdınız hocam artık hea!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme