Şimdi Ara

yahu bi yardım edebilermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bişi dicem dies3 serverinde 42 lvl priest im var suan skill pointler healer ve holy spirit e verilmiş durumda nasil daha geliştirebilirim + giyinmesini, bile bilmiorum yahu bi yardimci olarsaniz

bide ares1de ice magem var :) onuda kasiorum onlada ilgili fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim nasil bi yol izlemem icin (kardeşimin char i bu)

• dostum kusura baqma ama
  • ne demek istedin cozemedim acikcasi :)
  • ares1 ve diez3 demişsin ama ares1 de char açtıysan ares 1,2,3 de de oynıyabilirsin
  • skiLLe + giymenin bi alakası yok

Giyinmenin Stat Pointlerinle alakası war
  • biliyorum işde nasil bi yol izlicem charlarla krar veremiorum magei ice den flameye mi cevrirsm
    priesti ressermi yabsam fln gibi :)
  • + dedğin şey galiba charecter informationdaki str 167 (+60) fln ise bunu takı ve lbiselerle yapabilirsin priestin
    vattle priest ise senin str takman lazım taki 62 olana kadar tanbi lvl 62 ye kasıcaksan eğer 62 kastıktan sonra seni assasinler emzikler o yüzden bi dd ve healt basılı elbise ve takı kullanman lazım bunuda elbiselerini upgrade ederek yapablirsin orda kağıtlarda yazıyor add to item str bonus diye fln onlarla yapıcak-
    sın .
    ama resistans to fire, lightning olayını soruyorsan o işi en iyi goblin elbise ile yaparsın galib aoyunda yenisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öle bişiki eed oyunda yeniyim yahub soruorum ögrenmeye calişiom kımseden ses yok sanki 60lvl dogmus hebsi :) elbiseler upgrade kaitlari taşlar filan bişe bilmiorum :) para birikio harciamiorum :9 ehe

biri yardim edse baişlicam sevabina ehuehauea
  • gereksiz tek kelime
  • madem gereksiz yazmasaydin ?
  • arkadaşım bu biraz uzun olcak heralde;
    1.gereksiz esas sizsiniz! ne war şimdi herif yardım istiyo,küfür mü ediyo?ayrıcada haklısın kardeşim onların bazıları hakkaten lvl 60 goduyobilmem anlatabildimmi?
    2.bak kardeşim bnmde lvl45 priestim wardı buff+heal sıkıldım ve rezzer+healer yaptım statları 74 e kadar int a gerisini str ye werdim.fabric coat+7 giyebiliyosun boylece
    3.sonuçta yaptıgım karakter bi b.ka yaramadı cunku canım azcık kaldı geln giden 1 wuruşta alıyodu
    yani giydiklerin hp bonus olmasında yarar war öldüremessin ama ölmessin= düz mantık
    Sonuç=sen bence buff+heal ile lvl 50-55 falan olmaya çalış cunku rezzerleri kimse partiye almaz,ama çok sıkıcı diosan ki bence öle bunun bi oyun oldugunu unutma asla nasıl egleniyosan öle yap.
    umarım yardımım dokunmuştur,başka sorun warsa yardımcı olurum.

• quote:

Orjinalden alıntı: quandra

ya bişi dicem dies3 serverinde 42 lvl priest im var suan skill pointler healer ve holy spirit e verilmiş durumda nasil daha geliştirebilirim + giyinmesini, bile bilmiorum yahu bi yardimci olarsaniz

bide ares1de ice magem var :) onuda kasiorum onlada ilgili fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim nasil bi yol izlemem icin (kardeşimin char i bu)

Şu an senin için en mantıklısı bence Buffer olup yanını da Heale vermek, 960 buffla Ash Knight,Dragon Tooth Skeleton ya da belki Deruvish partilerinde yer bulabilirsin. Healer olursan sadece 960 healle yüksek exp veren partilerde yer bulmak zor, çünkü çok fazla yüksek level priest var buffın yanında healer görevi de görüyolar. Reser ise cz dışında pek parti adamı değil zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.