Şimdi Ara

yahu su yüzüklerin efendisi ko işbirliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark adaslarım geçen de bakmıştım bir video ya yüzüklerin efendisini k.o ya benzetmisler yada tam tersi neyse tam izlerken yarı da kaldı simdide bulamıorum bi tekrar gönderin suraya arama terimine de yazıorum çıkmıor çok üzgünüm bu topic için ama iste çok meraklıyımdır :D

• Yüzüklerin Efendisine Hastayım
  • shadow of angmar mı???
  • beklediğim de buydu :D yahu bide salak malak ta demeyin ben lord of the ring falan da yazdım salak diyip geçmeyin yazın bari kouom falan diee
  • bulursam koyarım
  • http://www.youtube.com/watch?v=mb4qnVvXFTE

hıı bu arada tgrt de lord of the rings baslıyo haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgrky_ -- 21 Eylül 2006; 21:27:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_

shadow of angmar mı???

anlamadım ama video nun bi kısmına geldim işte
  • eh evet güzel bi dereye giden bir topic oldu arkadaslar hadi bosa gitmesin güzel videoları buraya da koyun o kadar bağırdım sonucunu pek beğenmedim ama emeklerine saygı lar gönderen arkadasın en azından merakım gitti neyse koyun güzel videolar da rezil olmayalım salak bi topic açan falan die
  • quote:

Orjinalden alıntı: populer_diamond

http://www.youtube.com/watch?v=mb4qnVvXFTE

hıı bu arada tgrt de lord of the rings baslıyo haberiniz olsun

Video Manyak Saol

• sen de 15 ben diyem 20 kez izledim reklam yapmaYALIM :d bu hayal kırıklığı bana yeter hem bizim kiler pembe dizi izlio muahahahahhahahahaha
  • ewet de müthiş bi film beee 4 kere oyunu nu bitirdim ama daha doymadım bi defa daha mı bitirsem film izlerken manyak olur
    quote:

Orjinalden alıntı: __HaiZ#8364;N__

sen de 15 ben diyem 20 kez izledim reklam yapmaYALIM :d bu hayal kırıklığı bana yeter hem bizim kiler pembe dizi izlio muahahahahhahahahaha

• o zaman git izle ben sana msn verem bu konusma uzar :D:D ama hakkını vermek lazım neyse sen video gönder video ( sana da çok yüklendim ama :D)
  • ilk ben koymuştum orda görmüşün sen
  • he vallaa he bu ainstainin resmini hatırlıom ben heheheheheee özür su adamın adını yanlıs yazdıysam cahillime verin kankalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.