Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi kadrosu serinin 20. yılını bir rap şarkısıyla kutladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüzüklerin Efendisi kadrosu serinin 20. yılını bir rap şarkısıyla kutladı

Dünyanın en popüler film serilerinden birisi olan Yüzüklerin Efendisi'nin ilk filmi bundan 20 yıl önce vizyona girmişti. Şu anda bile birçok açıdan başarılı olan filmin oyuncu ekibi de geçtiğimiz günlerde 20. yıl şerefine enteresan bir video paylaştı.

Ayrıca Bkz.Disney+ Türkiye'ye geliyor: Türkiye için işe alımlar başladı

Geçtiğimiz günlerde The Late Show with Stephen Colbert isimli program esnasında Yüzüklerin Efendisi ekibinden enteresan bir klip geldi. Serinin oyuncu kadrosundan bazı isimler 20. yıl şerefine bir rap şarkısı paylaştı. Şarkının ayrıca bir klibi de mevcut. Tamamen eğlence amaçlı yapıldığı bir hayli belli olan klibin gerçekten eğlenceli olduğunu da söylemek gerek.

Klipte özellikle Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Hugo Weaving, Andy Serkis, Orlando Bloom, Viggo Mortensen, Method Man, Killer Mike ve Anna Kendrick gibi ünlü isimleri görebiliyoruz. Bahsi geçen klibi aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi Rap Şarkısı

• Sauron'un bu günleri görmediği iyi olmuş.

• sauron reis ölmedi kalbimizde yaşıyor

• 20 yıl olmuş ha, ara ara bakıyorum da gerçekten muhteşem bir film. Filmde beni deli eden Frodo. Ödüllendirilen/kahraman ilan edilen yine buydu. Dizisi çıkacaktı, çıktı mı bilmiyorum. Dizisi, film gibi olmaz. Ardından Hobbit çıkmıştı o da çok güzeldi.

• Hugo Weaving'i beklemiyodum, özlemişim adamı ya. Kaç zamandır büyük bi yapımda oynamadı.

• Elijah Wood, Eminem'e benzemiş.

O değil de Hugo Weaving be yaşlanmış be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıl oldu mu ya ? yaşlanmışız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüzüklerin Efendisi kadrosu serinin 20. yılını bir rap şarkısıyla kutladıCengizhan ŞAHİNyoutube
    BEŞİKTAŞ TV RAP
    https://www.youtube.com/watch?v=dArOppM7S_Y

Nedense aklıma bunu getirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.