Bildirim
YAHU YENİ SERVER I BULAMADIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hahaahaah bazı arkadaşlarımız işte koca karılar gibi kulaktan duydgunu yazıyo eheheh -
bu konuda bir başlık var neden 50 kere konnu açıon
tamam bizde seninle aynı duygular içindeyiz ağızlarının paylarını aldılar ama hep aynı konu hep aynı konu ne bu kardeşim ya -
İyi Baktın mı Orda bak bak bak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 17 Haziran 2007; 10:24:39 > -
Belki canı sonra gelmek istiyordur -
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
aşağıya bak:d
karnımın altı bak işte orda -
quote:
Orjinalden alıntı: CROCODlLe
nerde bu server yaa gelmedi mi
nerde lan server ınız
GELMEDİYSE GELMEDİ NİYE GEREKSİZ TOPİC AÇIYORSUNKİ YARIM AKILLI İNSAN! SİZİN YÜZÜNÜZDEN FORUMDAN SIKILDI ÇOĞU KİŞİ YETER YA SAÇMA SAPAN YERLİ YERSİZ TOPİC AÇIORSUNUZ GECEDEN BERİ AÇILAN 995693495 AYNI TOPİC OLDU...
-
yeni server bizim evde gel göstereyim -
Geleceğini Sanmıyorum(Büyük İhtimalde Gelmeyecek ) -
quote:
Orjinalden alıntı: TheBestClanAndChaR
quote:
Orjinalden alıntı: CROCODlLe
nerde bu server yaa gelmedi mi
nerde lan server ınız
GELMEDİYSE GELMEDİ NİYE GEREKSİZ TOPİC AÇIYORSUNKİ YARIM AKILLI İNSAN! SİZİN YÜZÜNÜZDEN FORUMDAN SIKILDI ÇOĞU KİŞİ YETER YA SAÇMA SAPAN YERLİ YERSİZ TOPİC AÇIORSUNUZ GECEDEN BERİ AÇILAN 995693495 AYNI TOPİC OLDU...
gece buurda yoktum janıım baktım açılan konuslara görmedim bende sallıyım bi konu dedim
-
yeni server geldi........ 45 lwl oldum bile
ama hepsi bir hayallll...
-
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
aşağıya bak:d
karnımın altı bak işte orda
ne alemsiniz yaa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X