Şimdi Ara

Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşım, benim yazış şeklim öyle, ilgi çeksin, çekmesin farketmez. Herkes neyin ne olduğunu iyice anlasın diye yazıyorum. Ben illa mesajımı okuyun da demiyorum. Okumak isteyen okur zaten.

Siz sadece kendi görüşünüzü söylediniz, neden tartışayım, sizlik bir durum yok. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. İyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek şunu diyeceğim geçtimiz gün inversionda bir kullanıcının yorumuyla karşılaştım
    Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.
    Yamasını kullanan kişi bile söylüyorsa bunu kendisi ne kadar yalanlasa da gerçek ortada.
    Biz TeknoForza olarak Oyunçeviri işbirliğiyle yama yayımladık oyun çeviri niye bize aynısını demiyor ? ferex28'in yaptığı şeyi izah etmeme gerek yok. Amacım konuyu kirletmekte değil. Yine ferex28'in sadece yaptığı şey her zamanki gibi tartışma çıkartmak.

Kendisi 3-5 yorum atar 1-3 sahte hesapla konuya gelir birazdan onun yazdığı yalanlara ve o tür insana cevap verecek kadar seviyeye düşmeyeceğim bu konudaki son mesajımdır.
    Konuyu yine saçma sapan yerlere sürükledi.

• KaN. kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu inversion'a da bir kılıf uydurur. Sahte nick'ler kullanıp kendini savunuyor, psx63 kullanıcısı da oydu. Dediğiniz gibi oyun çeviri re 5 için bir şey demedi, çünkü yamanın eksik kısımlarını çevireceğinizi söylemiştiniz. Harcanan emeğe herkes saygı duymalıdır. Çok şükür kimsenin emeğinde gözümüz yok. Ben ben ben diyen insanlardan hayır gelmez. Bu konudaki son mesajım budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 25 Nisan 2017; 22:26:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    neyle katkın var.olmayan ingilizcenle testerlık,bilmediğin güncel konularla editörcülük oynayan benim dimi?
    Kaç yamanız var.saydım bir tane.o da Kane lync.diğerleri zaten çalıntı.
    sitenize anca hava gazı reklamı alırsınız.başka var mı?
    merlinin kazanında ben ersin korkutla konuştum.sen bilemezsin.youtubers life haberiniz niye kalktı.sor bakalım.hırsızlıktan kaldırıldı...
    sizi millet ögrendi.sen canını sıkma.boşuna burda kendini heder etme.
    sizi kazımıyorlar bile.
    Murat kesere yalvarmadım.adım açık konuştu benle.işe müdahil olan benim.gidinde adamın konusunu kirletmeyin
    2 kişi konuşuyor burda.3. ye ne düşer öve öve bitiremediğin üniversitedeki hocana sor söyler
    hadi ikile
    sis bomasına sis diyenler
  • çevirmen var ama işte anlaşamıyorlar ne güzel çeviri yapıyorsunuz anlaşamama durumunuz nedir böyle bir araya gelseniz çeviremiceniz oyun yok ama işte
  • şimdi bu oyuna yamalıcak biri varmı yokmu ne oldu son durum bey
  • sonuc olarak oyun cevırılecekmı arkadaslar
  • ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.