Şimdi Ara

Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayabusa desek yeterlidir sanırım. Pc'ye borderlands grafikleriyle çıkan tek ninja gaiden kalıntısı. Yaklaşık 9 saat süren bir oynanışa sahip. Çevirisi gayet keyifli ve basit. Absürd bir yapısı var oyunun. Ve bitmek tükenmek bilmeyen bir aksiyonu. Özellikle diyaloglar aşırı eğlenceli :) Çevirmek isteyen arkadaşlar bana konudan mesaj olarak ya da pm yoluyla ulaşırsa, kendilerine çeviri araç gereçlerini vereceğim. Çevirmenlerden mesaj bekliyorum...

Oyunu bilmeyenler için...
    http://store.steampowered.com/app/252230/

Bunlarda oyunun çevrildiğine dair görseller arkadaşlar.

Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool. seni 15 ninja önce öldürmeliydim, Hayabusa!?!!! R harfini unutmuşum resimde idare edin

Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.Yaiba Ninja Gaiden Z Çevirmek isteyen çevirmenler için tool.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 24 Nisan 2017; 17:10:26 >

• ps3 te çevirisini tamamlamıştım.textleri bulayım.pc ye port edelim
  • Murat textleri buldum.textleri ve toolu alabilirim
    singularty pc tool var mı?yaması tamam.
  • Aynen tamamlamış olduğun bioshock 2 yamasıyla birlikte paylaş bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferex28

Murat textleri buldum.textleri ve toolu alabilirim
    singularty pc tool var mı?yaması tamam.

Şimdi ferit sen mimlisin bazı konularda :) Güven sorunu oluştu sana karşı. Verirsem mcps4 müydü neydi sitende paylaşacaksın ücretle değil mi? Ben ücretli bir şekilde paylaşmıyorum. Zaten bu oyunu daha önce çevirdiysen yeteri kdr üzerinden kar etmişsindir. İnsanlar faydalansın diye istiyorsan, benim az çok emek hırsızı olmadığımı bilirsin. At gömeyim dosyaları. Setup yaptıralım burada paylaş. Adım sdc tool yerinde geçer, bu kdr.

Eğer bana güvenin yoksa bu mesajları kopyalayabilirsin. İleride yaşanacak x bir durumda delil olarak kullanabilirsin. Asla emek çalmak değil- tek derdim insanlar türkçe oynasın. Ama dediğim gibi güven sıkıntısı var seninle ilgili. At bana pm'den gömeyim. Yarın burda yayınla. Diğer türlü tool vermesine veririm ama satarsın ya da işi uzatırsın gibi geliyor bana. Pm'den yazabilirsin. Güven sarstın. Bunu sende biliyorsun.

Singularity ne açamadığım tek şey watch dogs 1 ve 2 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 24 Nisan 2017; 21:42:12 >

• diablero-de D kullanıcısına yanıt
    Murat mimliyimdir.nedenine gelince adam gibi adamlar yok.
    Mafia 3 konusunda tutturdunuz paralı diye.biz yamayı para için başlatmadık.
    grubumuzda ögrenci arkadaşlar var.talep ettiler.bunu sonra düşünürüz dedim.
    Burada konuda yorumlarını okudum yazmadım cevap.VIP site kurulsun diye yorum yazan görüş ayağına nabız ölçen ben değildim.
    yorumların aha orda...
    mcps4 sitesinde bakmadığın belli.ben konsola çıkan oyunları sattım.küçük çocukları uyutuyorsun dedin.40 yaşında üyeler benden yama aldı.bunlar salakmıydı?
    birçok pc çevirim var gördünmü sattığımı?benim durumum yerinde.ben taner değilim kendimi acındıracak.batman yamamı kimse paylaşmadı diye her yerde yorum yazıyor.yaması 3 aydır elimde.yayınlasam g.t olacak.
    önce sen rengini belli et?ak mısın kara mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferex28

Murat mimliyimdir.nedenine gelince adam gibi adamlar yok.
    Mafia 3 konusunda tutturdunuz paralı diye.biz yamayı para için başlatmadık.
    grubumuzda ögrenci arkadaşlar var.talep ettiler.bunu sonra düşünürüz dedim.
    Burada konuda yorumlarını okudum yazmadım cevap.VIP site kurulsun diye yorum yazan görüş ayağına nabız ölçen ben değildim.
    yorumların aha orda...
    mcps4 sitesinde bakmadığın belli.ben konsola çıkan oyunları sattım.küçük çocukları uyutuyorsun dedin.40 yaşında üyeler benden yama aldı.bunlar salakmıydı?
    birçok pc çevirim var gördünmü sattığımı?benim durumum yerinde.ben taner değilim kendimi acındıracak.batman yamamı kimse paylaşmadı diye her yerde yorum yazıyor.yaması 3 aydır elimde.yayınlasam g.t olacak.
    önce sen rengini belli et?ak mısın kara mısın?

Nabız ölçmedikde hadi ölçtük varsay VIP sitesi biri ya da birileri kursa bende o oluşumun içinde olurum dedim. Ne var ki bunda? Lafımın arkasındayım. Kaypak olsam silerdim direk mesajlarımı. Böyle bir oluşum olmadığına göre bende elimdeki toolları paylaşıyorum, görüldüğü üzere... Mcps4 sitesine hiç girmedim doğru. Türkçe yamalarla pek bir alakam yok. Tüketici değil üretici kısmındayım diyelim. Beni taner veya azad şu bu- bu konudayken beni hiç kimse ilgilendirmiyor. Konu Yaiba ninja gaiden Z. Rengim Belli. Ak veya kara değilim. İnsanlar türkçe oynasın. Benim rengim bu. Ve elinde textler varsa güvenip atabilirsin. Zira yedi cihan bi araya gelse kimsenin yamasını ya da textlerini çalmam. Bilen bilir :) Zaten az öncede belirttiğim gibi. Çevirmen şu bu tamamıyla kim çevirmişse odur. extra port ve toolda adım geçer bu kdr da olsun değil mi? Güveniyorsan at portliyim elini sürmeden çıkartalım. Güvenim sana tazelenirse hemen çıkacağına kanaat getirdiğim gün at demem ben atarım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 24 Nisan 2017; 22:9:1 >

murat özelden görüşelim
  • Şu işe bak bayağı bildiğin Kurtlar Vadisi'ne döndü ortalık. Çevirmen kavgaları da ilginç oluyor çekirdek aldım okuyorum resmen. :D Şaka bir yana bize oyunları Türkçe altyazı ile oynatmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Gün birbirinizi yeme günü değil. ferex28 çok fazla çalışma ortaya çıkartıyor yamalarına çalıntı diyenlerde oldu ne olursa olsun o çevirileri yapan oyunceviri gibi siteler de yamalarının arkalarında durup gerektiğinde güncellesin o zaman gereksiz tartışmayı uzatmayın derim.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Boşver şunu abi, sizi yama çalmakla itham ediyor, önce kendisine baksın.

Kum da oyna , şurada oyna, anca bu lafları söyler.

Ferex haklı, herkes yalancı.

Bu video 2015 yılında çekilmiş. Herkes dikkatli bir şekilde izlesin. Ben yazacagı yorumlara hiçbir şekilde cevap vermeyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 25 Nisan 2017; 2:26:47 >

• Öncelikle dil dosyalarını açma konusunda yaptığınız bu yardımların sonuç vermesini dilerim.

İkinci olarakda forumda açılan her başlığın kavga yerine dönüşmesi çok can sıkıcı. İnsanlar birbiriyle laf yarıştırmak yerine cevaplarını saha içinde vermeleri​ çok daha etkili olur bence.

Son olarak bir soruyla bitireyim. Yakın zamanda Yooka-Laylee adında bir oyun çıktı​, bilmiyorum haberiniz varmı? Banjo-Kazooie yapan adamların yaptığı ruhani devam oyunu niteliğinde bir oyun. Bu oyunun dil dosyaları açılıyor mu acaba?
  • vatandaşın biri Kane lync yamasında
    dikkat edin sis atıyorlar demiş
    Koca sis bombası olmuş 'sis'

sonra keep fiilini odaklanma yapmış-Beni korumaya odaklanın
    ögren gel keep fiilinin nerede kullanıldığını
    Beni korumaya devam edin.

üstteki vatandaş her yerde yorum yazsam koşup gelecek oralara

bak buda scofield kankanın ps3 portu
    yama nerden alınma

yamayı ben aldığım gibi gerçek port eden kimse adıyla paylaştım.saat 9.30 da
    scofield 10.30 da paylaştı.
    sonra yamayı 1.01 update içindeki
    p1.tpr dosyasına port ettirdi
    buda sitedeki resmi

evil within yaması bizde common.tpr dosyasında.scofield in ki p1.tpr dosyasında
    şu an benim yamayı paylaşıyorsunuz
    zor değil.evil within repacker programını mcps4 paylaştım.the darkness bile indirip bu programla düzenledi.kendisi söyledi

• susuyorum...
    2012 de ps3 konsoluna resmi olarak Türkçe çıkış yapmış bir oyun olan infamous 2 oyunun
    yan senaryo dlc si olan Festival of Blood da resmi olarak Türkçe çıkış yapmıştı
    adamlardaki zihniyet buysa şu yazıyı gören yorumu yapsın

resmi bir yamaya sahipleniyorlarsa gerisini siz düşünün
    kaynak site-kırık ps3 ler için geçerlidirhttp://andrelopsgamer.blogspot.com.tr/2015/05/infamous-festival-of-blood.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferex28 -- 25 Nisan 2017; 11:46:46 >

• konuya girip yorumları okuyan kusura bakmasın.Murat keserin yardım etme amaçlı konu açıyor.adamla ben konuşuyorum.bazı dengesizler konuyu kirletiyorlar.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim.bunların biri zaten pc yamalarıyla alakası yok.gelmiş burda fasulyedenim hesabı konuşuyor.diğerinin zaten adam akıllı yaması yok.onun bunun yamasına dadanır.
    amacım zaten 2.mesajda belirttim.tool için murat keserle konuşan benim.
    bakalım anlaşırsak ps3 te çevirdiğim 2 oyunuda pc ye uyarlıcaz.
    singularty bin dosyasını monemu isimli arkadaşımla çevirmiştik.enslaved dlc sini çeviren kişi.atayım ona göm.yalnız oyun içi konuşmalar elinde var mı?
    yaiba da INT içindekiler tamam ama aynı sorun oyun içi konuşmalar.ps3 te xxx dosyaları içinde. pc de açıksa at.çevirteyim.
    watch dogs 1 ve 2 için tanıdığım ruslar var.vereyim sana.ama adamlar parayla satıyorlar toolu
  • Ne zamandır karışmayayım diyorum ama adam yalanlarıyla DH Türkçe Yama bölümünü işgal ettti.
    Torrent Oyun dediğin yerde admin senin yaman dahil yama paylaşılmayacağını söyledi. Ki biz bir gönüllü çevirmeniz insanlar oyunları türkçe oynasın türk oyun sektörüne bir katkımız olsun diye uğraşmaktayız senin gibi korsan oyuna destek verip ayrıca yamayı ücretli satmıyoruz. Torrentoyunda kendimizi korsana neden düşürelim ? Her gün birisi senin yaptığın yamalar ile bizim yamaları karşılaştırıyor ve sonuç senin hüsranın.
    Sen torrent oyundan konu kaldırtarak kendini çok önemli büyük birisi mi zannediyorsun ?
    Merlinin Kazanındaki haberine noldu bir söyler misin ? hani O İşbirlikçi Editöründe o haberi yayında fazla tutamadı değil mi ee tabi yalan yanlış yama haberleri yaptırırsan isimsiz vatandaş site sahibine şikayet eder.

Seni cümle alem ne olduğunu nasıl birisi olduğunu biliyor burada iki insan yorum atmış konuya sen kalkıp kin güdüp tartışma ortamı yaratıyorsun. Yaptığın saygısızlığa kaba davranışa dön bir bak.

Murat Keser kimin ne olduğunu zaten biliyor burda fazla tatava yapmaya da gerek yok kime güvenir kimin bu işin üstesinden geleceğini bilir. Murat ile daha düne kadar tartışıyordun bu konuda bir tool için şimdi muratcım mı diyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 25 Nisan 2017; 20:51:8 >

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Hangi diziyi cevirmis çok merak ettim

Murat keser bunu az çok tanıyorsa yardım etmez.

Murat keser ile paralı çeviri konusunda tartışmışımdır, o kunu kapandı gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 25 Nisan 2017; 22:15:13 >
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    Adamda yalanlar bitmek bilmiyor, bana oradan buradan resim alıp gösteriyor, hiç merak etmesin.

The evil within'mış. Adamın kafası güzel. Kafası almıyor.

Resim gösterip duruyor, dosyayı göstermiyor, yok işte update dosyasına port edilmiş, benim yamam kullanılmış, kim ne yapsın senin yamanı, millet senin gibi yama hırsızı mı. Yama ilk çıktıgı zamanda common.tpr idi, dlc yamaları p1. Zavallı arkadaşım benim.

İnfamous resmini gösteriyor, orada zaten resmi yama oldugunu yazmışım, neyin kafasını yaşıyor, anlamış degilim.

Allah ıslah etsin, ne diyelim.

Murat kesere demedigini bırakmamıştı, simdi ne oldu, muratçım şöyle yapalım, muratçım böyle yapalım.

Oyun çeviri yalancı, siz yalancı, ben yalancı, herkes yalan söylüyor, oyun ceviri lideri resimleri yapıştırdı utanmadı, textleri gösterdi, utanmadı. İkide bir ben bir gün önce çıkardım diyor.

Madem bir gün önce çıkardın, oyun çevirinin alien yamasıni neden paylaşıyorsun, cevap yok.

Millet bunu nasıl biri oldugunu görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 25 Nisan 2017; 22:15:53 >

• Castellanos allah aşkına bir şey yazarken her satır arasına boşluk bırakmaktan vazgeç. Öyle yapınca yazın ilgi çekmiyo aksine okuması zorlaşıyo. Senin yüzünden sayfa uzuyo en alta inmek için fazladan uğraşıyo insanlar.

Not: sakın beni tartışmanıza dahil etmeyin umrumda değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.