Şimdi Ara

Yakala.co da dockers nubuk bot 89.00 Tl kargo bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.891
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Kasmayla alakası nedir hocam biraz açıklar mısınız? Ben neye dayanarak söylediğimi belirtmek için kurdum o cümleyi. Orada şoför de olabilirim temizlikçi de müdür de fakat vasfımı belirtmedim, bununla övünmedim. Şimdi de söylemiyorum vasfımı, çünkü hangisi olursa olsun hiçbiri bir şeyi değiştirmez.

Bir şey bilinmeden sadece varsayımlarla hareket edilerek insanların yanlış bilgilendirilmesini hoş karşılamıyorum. Hiçbir firmanın korunmaya ihtiyacı yok, öyle olsa savunulmak için size bana para öderlerdi. Rica ediyorum bir konuda yanlış bilinenleri düzeltiyorlar diye şu forumda herkese bir markanın fanboyu ve paralı adamı muamelesi yapmayı, yaftalamayı bırakın.

Saygılar.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımla birer adet aldık.

Bu noktadan sonrasını cahilliğime verin ancak botları verdiğimiz adrese mi gönderecekler yoksa verilen kupon ile biz mi bir yerlerden alacağız? Kargo ile gelecekse mesafeli satış sözleşmesi gereği iade veya numara değişikliği şansımız nasıl oluyor bu fırsat sitelerinde?

Yakala.co dan daha önce restoran vs. kuponları almıştım ancak ilk defa böyle giyim-ayakkabı tarzı birşey aldığım için emin olamadım.
  • ulan sepete eklemişler almıyolar bırakın da biz alalım bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

Site güvenli sayılır

AMA

Dockers var

Dockers by Gerli var.

Dockers iyi.

Ooo facia mı o

• MâxeLL kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Botun fiyatı iyi sayılır, By Gerli çok kaliteli değil ama piyasadaki dandik markalardan bir tık üstte diyebiliriz.

Arkadaşlar giyimde Türk malı dünya çapında meşhurdur. Botun kalitesi hakkında şahsi fikriniz var ise belirtin lütfen, genel Türk malı avrupa malından daha kötüdür mantığı giyim ve ayakkabı için kesinlikle geçerli değildir. Avrupa, Rusya ve ABD den deri ve kumaşı zaten Türkiye'den ithal ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

Site güvenli sayılır

AMA

Dockers var

Dockers by Gerli var.

Dockers iyi.

Oooo dacia mı o

• quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

By gerli olan çakma değil. Dockers isim hakkıyla türkiyede üretilen kaliteli bir marka

Bu düşünceyle us polo yada çakma demeniz gerekir.

iyi sallamissin.. tamamen farkli firmalar

http://www.dockersbygerli.de/en/the-company/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 17 Ocak 2016; 20:12:02 >
  • Şimdi sonuç ne alıyormuyuz almıyormuyuz ?
    Çakmamı değil mi kafa bulandırıp durdunuz dih size.
  • botlar sağlam ama kalıplar biraz sorunlu. ne zaman uzun süreli kullanmak zorunda kalsam yara yapar. görüntü olarak da gayet güzeldir. iki günde dağılmaz. sadece kışları da olsa iyi kötü bir şekilde 2 sene kadar kullandım. bence iyi fiyat.
  • 2 senedir kullanıyorum sıkıntısız çok aşırı yağmur yağarsa ucundan biraz su alıyor. ama söylediğim ciddi suda kalırsan oluyor.
    sıcak tutması iyi sayılır. bu fiyata çok iyi
  • 4 senedir kullandigim dockerslarim eskidigi icin ben de aldim ama sitenin isleyisini pek anlayamadim kupon kodu verdi daha bir sey yapmamız gerekiyor mu ki?

Bir de paranin cekildigi firma olarak YENIBIRIS gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknesss45 -- 17 Ocak 2016; 21:07:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

4 senedir kullandigim dockerslarim eskidigi icin ben de aldim ama sitenin isleyisini pek anlayamadim kupon kodu verdi daha bir sey yapmamız gerekiyor mu ki?

Bir de paranin cekildigi firma olarak YENIBIRIS gozukuyor.

Bilen birileri yok mu yav
  • Satın aldıktan sonra birşey yapmanıza gerek yok. Alırken verdiğiniz adrese kargolanacak. 7 gün içinde kargoya verileceğine dair bilgi mevcut sitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Kasmayla alakası nedir hocam biraz açıklar mısınız? Ben neye dayanarak söylediğimi belirtmek için kurdum o cümleyi. Orada şoför de olabilirim temizlikçi de müdür de fakat vasfımı belirtmedim, bununla övünmedim. Şimdi de söylemiyorum vasfımı, çünkü hangisi olursa olsun hiçbiri bir şeyi değiştirmez.

Bir şey bilinmeden sadece varsayımlarla hareket edilerek insanların yanlış bilgilendirilmesini hoş karşılamıyorum. Hiçbir firmanın korunmaya ihtiyacı yok, öyle olsa savunulmak için size bana para öderlerdi. Rica ediyorum bir konuda yanlış bilinenleri düzeltiyorlar diye şu forumda herkese bir markanın fanboyu ve paralı adamı muamelesi yapmayı, yaftalamayı bırakın.

Saygılar.

bu da kapak olsun. Adam çalıştığı, ekmek yediği firmayıda savunabilir bunda ne sakınca var?

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    eyvallah dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Botun fiyatı iyi sayılır, By Gerli çok kaliteli değil ama piyasadaki dandik markalardan bir tık üstte diyebiliriz.

Arkadaşlar giyimde Türk malı dünya çapında meşhurdur. Botun kalitesi hakkında şahsi fikriniz var ise belirtin lütfen, genel Türk malı avrupa malından daha kötüdür mantığı giyim ve ayakkabı için kesinlikle geçerli değildir. Avrupa, Rusya ve ABD den deri ve kumaşı zaten Türkiye'den ithal ediyor.

Hocam Avrupa mallarıyla nasıl ilişkilendirdiniz cümlemi?
    Yazdan beri kullandığım bir ayakkabısı var, fiyatına oranla fena değil ama kenarda ufak yırtılma oldu.
    O yüzden bu yorumu yaptım, illa ki botunu mu giyecez yorum yapmak için? Markanın kalitesi ortalama işte. Bu kadar duygusal yaklaşmaya gerek yok.
    Neticede yabancı hayranı değilsek de Türk markalarına da koşulsuz itimadımız yok.

• Bu siteyi ilk defa kullandım karttan çekti ödemeyi bir kod var kullanılabilir felan yazıyo nisan tarihine kadar? Bu kodu kullanıcakmıyız öyle mi gelcek bot nasıl oluyo şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laqirdi

arkadaşlar burdan alışverişim olmadı ama sağlam site olduğu söyleniyor.ürünler orjinal mi değil mi onuda bilmiyorum ama denk geldim paylaşayım dedim.yani ürün nasıl,orjinal mi vs sorular sormayın bende bilmiyorum.siteyi bilen biri illa ki yorum yapacaktır.

http://www.yakala.co/urun/giyim-ve-aksesuar-urunleri/2-farkli-renk-secenekli-dockers-botlar--firsati

fiyat yanıyor bence ben personel indirimiyle flodan 160 liraya almıştım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Hocam Avrupa mallarıyla nasıl ilişkilendirdiniz cümlemi?
    Yazdan beri kullandığım bir ayakkabısı var, fiyatına oranla fena değil ama kenarda ufak yırtılma oldu.
    O yüzden bu yorumu yaptım, illa ki botunu mu giyecez yorum yapmak için? Markanın kalitesi ortalama işte. Bu kadar duygusal yaklaşmaya gerek yok.
    Neticede yabancı hayranı değilsek de Türk markalarına da koşulsuz itimadımız yok.

Duygusallıkla hiç alakası yok, ben de Mudo'dan bot aldım gerçek deri ama yağmur yağınca havadan yağan yağmur ayakkabının içine girebiliyor, güya adı bot. Dayanıklı desen evet dayanıklı ama yağmurlu havalarda sıkıntılı. Dockers ile kıyaslamışsınız, bir tık ötede falan yazmışsınız ona istinaden söyledim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.