Şimdi Ara

yakala.co --> Kamil Koç tan 1 Bilet Alana 1 Bilet bedava 3 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
10.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmeyen arkadaşlarım için yardımcı olmak adına;

_İlk biletinizi koltuk sınırlaması olmadan istediğiniz sefere yakala.co kodunuzu girerek satın alıyorsunuz.

_Seyahatiniz tamamlandıktan 24 saat içinde kazandığınız puan yolkart hesabınıza yüklenir.

_Puanlarınızı 20 Ocak 2013 tarihine kadar kullanmanız gerekiyor.

_Her otobüste sadece 1 kişi puan kullanarak seyahat edebilir. Seçtiğiniz seferde 1 kişi bile puan kullanarak bilet aldıysa yararlanamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutavcı

Kamil koç firmasını bir kere kullandım en önde oturuyorum eşim ile mola verildi mavin biri ile konuşuyor bir şeyler anlatıyor ana avrat sövüyor :( yanımda eşimde var aradım müşteri hizmetlerini bu rezalet ne diye biz ilgileneceğiz dediler bilmiyorum ilgilendilermi bir daha kullanmam bilginize.

Sadece maksatlı bir şikayet için foruma üye olunmuş gibi görünüyor.
    Memnuniyetsiz olanlar vardır mutlaka ama, Kamil Koç'tan benim gibi gayet memnun olanlar da var. Ayrıca "Mavin" değil herhalde Muavin olsa gerek...
  • şahıs araçlarının bazılarında kalite yerlerde sürünüyor gerçekten (özellikle de konyadan gelenler). ama şirket araçlarından (KK plakalı olanlar) gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: syfb1907

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

arkadaş eskiden ne güzel gidiş alana dönüş 2,35 idi. şimdi bilet olarak değil, puan olarak veriyorlar. puanlar da binişten 1 gün sonra yükleniyor ve her otobüste 1 kişi ile sınırlı.

nasıl yani bir kişiyle sınırlı? aynı yolkart üzerinden mi bir kişiyle sınırlı yoksa otobüsteki yolculardan sadece birisi mi yolkart puanı kullanarak bilet alabilir ? çünkü eğer alırsam 3 kişi için alacağım.aynı otobüs aynı sefer aynı saat.. ??

normal puan kullanım koşulları geçerli. yani her otobüste sadece 1 kişi puan kullanarak seyahat edebilir. aynı yolkarttan puan kullanarak birden fazla kişiye bilet alamıyorsunuz. ayrıca puanla alınan bilet sadece yolkart sahibi adına kesiliyor, başkasına da alamıyorsunuz.
    bkz.https://secure.kamilkoc.com.tr/YolKartSozlesme.aspx

e çok saçmaymış o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bilmeyen arkadaşlarım için yardımcı olmak adına;

_İlk biletinizi koltuk sınırlaması olmadan istediğiniz sefere yakala.co kodunuzu girerek satın alıyorsunuz.

_Seyahatiniz tamamlandıktan 24 saat içinde kazandığınız puan yolkart hesabınıza yüklenir.

_Her otobüste sadece 1 kişi puan kullanarak seyahat edebilir. Seçtiğiniz seferde 1 kişi bile puan kullanarak bilet aldıysa yararlanamazsınız.

Aydınlatıcı bilgiler teşekkürler. Birde kodu 6 sından önce girebiliyormuyuz yoksa kampanyalı bilet alımları 6 sındamı başlıyor ? satın alıp deneyen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bilmeyen arkadaşlarım için yardımcı olmak adına;

Aydınlatıcı bilgiler teşekkürler. Birde kodu 6 sından önce girebiliyormuyuz yoksa kampanyalı bilet alımları 6 sındamı başlıyor ? satın alıp deneyen varmı ?

Kesın olmamakla beraber sanırsam sıstemı 6sında devreye koyacaklar , cunku suan bakıldıgında kod gırilebılecek bır kısım gozukmemekte

• quote:

Orijinalden alıntı: TekBozok

quote:

Orijinalden alıntı: umutavcı

Kamil koç firmasını bir kere kullandım en önde oturuyorum eşim ile mola verildi mavin biri ile konuşuyor bir şeyler anlatıyor ana avrat sövüyor :( yanımda eşimde var aradım müşteri hizmetlerini bu rezalet ne diye biz ilgileneceğiz dediler bilmiyorum ilgilendilermi bir daha kullanmam bilginize.

Sadece maksatlı bir şikayet için foruma üye olunmuş gibi görünüyor.
    Memnuniyetsiz olanlar vardır mutlaka ama, Kamil Koç'tan benim gibi gayet memnun olanlar da var. Ayrıca "Mavin" değil herhalde Muavin olsa gerek...

8 Kasım'da böyle bir kampanya yapılacağını öngörüp üye olmuşsa haklısınız.

• Ayın 6 sında işlem yaptıgımda yakala.co şifre kısmı aktif olmuş
  • Bu madde canımı sıktı en çok 5.4. Ödüller, KÂMİL KOÇ tarafından belirlenen tarih veya belli kontenjan sınırlamalarına ve “her seferde en fazla 1 yolcunun ücretsiz taşınabileceği” kuralı da dahil olmak üzere, başta Karayolu Taşıma Yönetmeliği olmak üzere, mevzuatın öngördüğü diğer kısıtlamalara tabidir.

Bu arada bugün kampanya satışının son günü Dönüşe umarım kampanyadan yararlanılmamış bir otobüs bulabiliriz
  • Geçen yaz başı bende 4 adet indirim aldım,ama internetten hangi otobüsten yer ayırtmaya kalksam kontenjan dolu kontenjan dolu mesajı çıkıyor.4 üde elimde patladı kamil koç ve yakala co nun kulaklarını bol bol çınlattım.
  • arkadaslarim istanbula gidecek donusu ayni otobuse ayin 6 sina aldilar 2 kisi ayni saateki otobusten faudalandilar o bi kisi olayi yalan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi benim yerime alabilirmi parasını ben havale yapacağım hemen. kredi kartı istiyor kredi kartım yok yardım ederseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alijchan

birisi benim yerime alabilirmi parasını ben havale yapacağım hemen. kredi kartı istiyor kredi kartım yok yardım ederseniz çok sevinirim.

Ben de 2 adet almıştım birini kullandım birini de annem için almıştım ama onun seyahat tarihi belli değilmiş. Birini size verebilirim aldığım paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

birisi benim yerime alabilirmi parasını ben havale yapacağım hemen. kredi kartı istiyor kredi kartım yok yardım ederseniz çok sevinirim.

Ben de 2 adet almıştım birini kullandım birini de annem için almıştım ama onun seyahat tarihi belli değilmiş. Birini size verebilirim aldığım paraya.

hocam allah razı olsun çok saol sadece bir sorum olacak bir kupon koduyla mı gidiş dönüş bileti alabiliyoruz? aynı kodu dönüş biletinde kullanacakmıyım?
  • quote:

quote:

quote:

hocam allah razı olsun çok saol sadece bir sorum olacak bir kupon koduyla mı gidiş dönüş bileti alabiliyoruz? aynı kodu dönüş biletinde kullanacakmıyım?

Cevabı pm attım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cevabı pm attım.

Bende cevapladım çok teşekkur ederim tekrardan :)

• fırsattan 10000 kişiden fazla kişi yararlanmış. yararlanmış demeyelimde kod satın almış. çok merak ediyorum acaba bu 10000 kişinin kaçı yolkart puanlarıyla bir otobus için sadece bir yolcunun bedava gideceğini biliyor. çok kişi mağdur olacak çookk
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerbil

fırsattan 10000 kişiden fazla kişi yararlanmış. yararlanmış demeyelimde kod satın almış. çok merak ediyorum acaba bu 10000 kişinin kaçı yolkart puanlarıyla bir otobus için sadece bir yolcunun bedava gideceğini biliyor. çok kişi mağdur olacak çookk

trilyon kere haklisin.. yazihanelerde kavga-dovus eksik olmaz artik.. musteri hizmetleri de olmadigi kadar yogun olur.. Allah alanlara da kamilkoc calisanlarina da kolaylik versin ne diyelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cerbil

fırsattan 10000 kişiden fazla kişi yararlanmış. yararlanmış demeyelimde kod satın almış. çok merak ediyorum acaba bu 10000 kişinin kaçı yolkart puanlarıyla bir otobus için sadece bir yolcunun bedava gideceğini biliyor. çok kişi mağdur olacak çookk

günde 1000 sefer yapıyorlardır takılma denk getirmeyen başka gün gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.