Şimdi Ara

Yakaladığınız Digimon Resimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha yeni 11 lvl olmuşken 10-12. denememde Tsunomon yakaladım arkadaşlar.Sizde yakaladığınız Digimon resimlerini paylaşırsanız güzel bir konu olur diye düşündüm.

İşte resim:

Çok sevinçliyim oleyy

• Digimon yakalamak çok kolay + her Digimon yakalanmıyor fazla sevinme bence. :)
  • O değil de,oyunda whisper çalışmıyor.Yazıyorum bir arkadaşıma gitmiyor o da yazıyor aynı şekilde bana ulaşmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

Digimon yakalamak çok kolay + her Digimon yakalanmıyor fazla sevinme bence. :)

Sadece In-Training Digimonlar yakalanıyor değil mi?
  • bana koromon,tsunumon,poyomon Yeter diye düşünüyorum xP

Edit:Her digi yakalanmıyo derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 18 Mart 2010; 18:18:34 >
  • Park Towndaki Digimonlar Yakalanmıyo...Ama neden yakalanmıyo onu anlamadım...
  • bukomon (dı galiba hatırlamıyorum)(gamamon ve ikkakumon'a dönüşen digi işte) yakalanmıyor. Benim rastladıklarımdan sadece koromon ve tsunumon yakalanabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tokomonların oradaki pagumonlar da yakalanmıyor

Ayrıca digimon yakalama olayı çok çok kolay. Tsunomonu 1. denememde yakaladım. Koromonu 4. denemede. Tokomonu 15-20. denemede. Şu an hepsi rookie oldu.
  • Aynen yarım saatte 5 digimon yaptım...Kolay dedikte bu kadar da kolay yapmaları biraz saçma olmuş...
  • nasıl oldu o ben hepsini 20 defa denemişimdir. senin diginin lvl kaç belki onla alakalıdır.
  • Zaten yakalaman için digimonun 11 lvl olması lazım...11 yaptıktan sonra denedim yakaladım...
  • Lucky Park takiler yakalanmıyor ben 2 tane yakaladım.Son 2 tanesini Lucky Park açılınca kullanacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

Lucky Park takiler yakalanmıyor ben 2 tane yakaladım.Son 2 tanesini Lucky Park açılınca kullanacam.

Salih yakala bence şuan olanlardan ne olur ne olmaz oranlar düşerse öylece kalırsın. Sonra silebiliyorsun nede olsa açılınca silersin.
  • Yakalanabilen digimonların listesini bilen var mı?
  • Whisper çalışmıyorda hiç değilse pt sistemi sorunsuz işliyor.Bu arada pt den çıkmak için 'p' bastıktan sonra party listesinde kendinizin üstüne sağtık-leave diyerek çıkabilirsiniz ben ilk bulamadım aynı sorunu yaşayanlar olur diye yazıyorum.
  • Party sistemi eskiden de aynı değil miydi? Bir de whisper çalışıyor sanırım, options'tan whisper'ı açtınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Party sistemi eskiden de aynı değil miydi? Bir de whisper çalışıyor sanırım, options'tan whisper'ı açtınız mı?

Bizde çalışmıyordu bu sefer options kısmından,alt kısım tüm seçenekleri işaretledim ama bu seferden kapanmış hepsi pt falan atılmıyordu bana.Sonra party işaretini kaldırınca pt ye girebildim anca.
  • Benden de bir resim.Tamer level 22.

•  Yakaladığınız Digimon Resimleri
  • digi egg'leri nasıl aldın drop olarak mı geliyor?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.