Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
71
Favori
139.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HCalifornia

Olay 1 hafta önce oldu belki 1 hafta bile olmadı 19 yaşındaki kuzenim bize gelmişti -kız- benim oda biraz büyük ve iki tane yatak var değişikli yatıyorum misafir gelirse yatıyor işte neyse kuzenim benim odamda yatmıştı o gün bende karşısında ortam pek fazla karanlık sayılmaz hafif zorlayınca gözüküyor herşey yani kuzenim uyudu bende gözlerimi kapatıp uyumaya çalışıyorum odaya kardeşim girdi ben gözümü kapattım onu izliyorum gece 3-4 civarı düşük sesle deprem oluyor kalkın diye seslendi uyuyup uyumadıgımızı anlamak için deprem olsa kesin hissederim diye cevap vermedim. Sonra gitti kuzenimin ayaklarını kokladı 1-2 dk öptü mü yaladı mı artık bilmiyorum ama o olaydan sonra ayak fetişisti olduğunu anladım kardeşimin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Olay 1 hafta önce oldu belki 1 hafta bile olmadı 19 yaşındaki kuzenim bize gelmişti -kız- benim oda biraz büyük ve iki tane yatak var değişikli yatıyorum misafir gelirse yatıyor işte neyse kuzenim benim odamda yatmıştı o gün bende karşısında ortam pek fazla karanlık sayılmaz hafif zorlayınca gözüküyor herşey yani kuzenim uyudu bende gözlerimi kapatıp uyumaya çalışıyorum odaya kardeşim girdi ben gözümü kapattım onu izliyorum gece 3-4 civarı düşük sesle deprem oluyor kalkın diye seslendi uyuyup uyumadıgımızı anlamak için deprem olsa kesin hissederim diye cevap vermedim. Sonra gitti kuzenimin ayaklarını kokladı 1-2 dk öptü mü yaladı mı artık bilmiyorum ama o olaydan sonra ayak fetişisti olduğunu anladım kardeşimin

Alıntıları Göster
    geçen mağazada takım elbise deniyorum neyse giyip çıktım kabinden aynada bakıyorum falan ben orda takıma bakarken benim kullandığım kabine bi kadın girmiş bnmde haberim yok neyse tam benim işim bitti kabine dönüp üstmü değiştiricem kapıyı bi açtım kadın don sütyen giyiniyor içerde kapıyıda kitlememiş saf malum görücemizi gördük tabiki resmen girmiş bulundum kabine direk geri vites tabiki pardon falan çıktım pardon dedim pantolumla gömleğimi verirmisiniz size zahmet dedi kadın ondan sonra burası sizinmiydi ooo pardon falan yarı çıplak halde benim giyindiğim kabinden çıkıp yan kabine geçti ben tabi dumur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

geçen mağazada takım elbise deniyorum neyse giyip çıktım kabinden aynada bakıyorum falan ben orda takıma bakarken benim kullandığım kabine bi kadın girmiş bnmde haberim yok neyse tam benim işim bitti kabine dönüp üstmü değiştiricem kapıyı bi açtım kadın don sütyen giyiniyor içerde kapıyıda kitlememiş saf malum görücemizi gördük tabiki resmen girmiş bulundum kabine direk geri vites tabiki pardon falan çıktım pardon dedim pantolumla gömleğimi verirmisiniz size zahmet dedi kadın ondan sonra burası sizinmiydi ooo pardon falan yarı çıplak halde benim giyindiğim kabinden çıkıp yan kabine geçti ben tabi dumur

Alıntıları Göster
    Bundan 2-3 ay önceydi. Sanırım saat sabahın 5 i falan, çişe kalkmıştım. Sıcak diye salonda yatmıştım o gün. Salonla oturma odası yan yana, içerden müzik sesi geliyor. Neyse uyku sersemi kapıyı açtım baktım içeri, "hoppp hiştt lann!" diye bir ses. Abim Sıla'nın klibini izliyor Neyse apar topar çıktım bişey demeden. Akşam bu olay aklıma gelince sordum. Abi sen napıyodun sorması ayıp ya?? "Sus lan! Senin gibi klipçi olduk! Beni de kendin gibi yaptın..." dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Bundan 2-3 ay önceydi. Sanırım saat sabahın 5 i falan, çişe kalkmıştım. Sıcak diye salonda yatmıştım o gün. Salonla oturma odası yan yana, içerden müzik sesi geliyor. Neyse uyku sersemi kapıyı açtım baktım içeri, "hoppp hiştt lann!" diye bir ses. Abim Sıla'nın klibini izliyor Neyse apar topar çıktım bişey demeden. Akşam bu olay aklıma gelince sordum. Abi sen napıyodun sorması ayıp ya?? "Sus lan! Senin gibi klipçi olduk! Beni de kendin gibi yaptın..." dedi

Alıntıları Göster
    Çok fena şeyler var up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Çok fena şeyler var up up

Alıntıları Göster
    Hepsini bi kerede okudurum

Buraya kadar okundu

Mesaj bulunmazsa Yalcin Cakir'a danisiniz

Tesekkurler

pencereyi kapa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Hepsini bi kerede okudurum

Buraya kadar okundu

Mesaj bulunmazsa Yalcin Cakir'a danisiniz

Tesekkurler

pencereyi kapa?

Alıntıları Göster
    arada resmen koptum yaa iş yerinde süper maceralar var
  • quote:

Süpersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Süpersin

Alıntıları Göster
    Ulan işiniz gücünüz sapıklık ama bomba mesajlar var yani helal dehaş devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

dehaş değil Dehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.1.1.1

Alıntıları Göster
    Hiç unutamadığım bir anımdır. Bundan 7 sene önce orta okulda iken aşırı hiperaktif bir arkadaşımız vardı.Urfalıydı ,kısa boylu çirkin birşeydi.Her neyse bir gün sınıfta ders işliyoruz ne dersi unuttum.Bu en arka sırada oturuyordu.Montlarımızı astığımız askının hemen altı yani.Ders seyirine sakin bir şekilde devam ederken şapşapşap sesler gelmeye başladı.İlk tınlamadık ama nafile şapşapşapşapşıpşıpşap.Sınıftan tam bune ya sesleri yükselince şapşap kesiliyordu. 2 dakika sonra yine şapşapşap . Bu sefer yine arkalarda oturan bir arkadaş anında ayağa kalkıp bizim Urfalının yanına gitti ve bir çığlık. Sen kızlardan birinin montunu üstüne çek küçük zibidiyi çıkar monta sürte sürte.... anladınız zaten siz.Bütün sınıf ayaklandı kızlar çığlık atmaya başladı. Bizde çocuk aklıyla gülüyoruz tabi. Urfalı montu sıranın üstüne bıraktı küçük zibidisini topladı ve hiç birşey olmamış gibi oturmaya devam etti derken hoca tekme tokat sınıftan dışarı atmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

15 erkek ama yaptığının enseste girdiğini bilmiyor nalet olsun öyle kardeşe

Niye kuzenler evlenebiliyor

Tek bacaklı çocuğum var [SSli] diye konu açarsın sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Hiç unutamadığım bir anımdır. Bundan 7 sene önce orta okulda iken aşırı hiperaktif bir arkadaşımız vardı.Urfalıydı ,kısa boylu çirkin birşeydi.Her neyse bir gün sınıfta ders işliyoruz ne dersi unuttum.Bu en arka sırada oturuyordu.Montlarımızı astığımız askının hemen altı yani.Ders seyirine sakin bir şekilde devam ederken şapşapşap sesler gelmeye başladı.İlk tınlamadık ama nafile şapşapşapşapşıpşıpşap.Sınıftan tam bune ya sesleri yükselince şapşap kesiliyordu. 2 dakika sonra yine şapşapşap . Bu sefer yine arkalarda oturan bir arkadaş anında ayağa kalkıp bizim Urfalının yanına gitti ve bir çığlık. Sen kızlardan birinin montunu üstüne çek küçük zibidiyi çıkar monta sürte sürte.... anladınız zaten siz.Bütün sınıf ayaklandı kızlar çığlık atmaya başladı. Bizde çocuk aklıyla gülüyoruz tabi. Urfalı montu sıranın üstüne bıraktı küçük zibidisini topladı ve hiç birşey olmamış gibi oturmaya devam etti derken hoca tekme tokat sınıftan dışarı atmıştı.

SS Li güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Bi keresinde araba ile giderken issiz bir yerde, calilarin icinde sevgilileri gormustuk. arabanin uzunlarini yakinca g.t leri parlamisti

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Dedem vefat ettiğinde kuzenlerimin evine gitmiştik,kuzenim benden 6-7 yaş büyüktür.O zaman ben de 8 yaşımda falandım.Kuzenim de liseye gidiyordu.Bizi evde yalnız bıraktılar ,annemler amcamlar hastaneye gittiler.Kuzenim,ben,bir de bunun küçük kardeşi kaldık evde.Sonra ben salonda tek başıma oturuyordum.Kuzenimin odasının kapısı kapalıydı.1 saat falan gelmeyince merak ettim.Salonun balkonuyla kuzenimin odasının balkonu ortaktı,yani bir balkon var ama iki odadan giriliyor balkona.Salonun balkonuna 4 ayak çöktüm,apalayarak kuzenimin odasına doğru seyirttim,kuzenimin balkon kapısının önüne gelince perdenin arasından içeriye baktım,gözlerim fal taşı gibi açıldı anasını satıyim .16 yaşında hayvan gibi kız( baya boylu posluydu, at gibi dedikleri türden,bembeyaz ten,170 civarı boy,yusyuvarlak memeler,hafif balık etli,dolgun bacaklar,saçlar at kuyruğu)çırılçıplak yatağın üstünde oturuyordu.Adet olmuş bu,elinde tuvalet kağıdı rulosu vardı koparıp koparıp vajinasını siliyorduYaşım oldu 22 hala o görüntü gözümün önünden gitmez.

22-8=14
    16+14=30 Şimdiki yaşı.

Afedersin okurken eridim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmWaTs -- 28 Temmuz 2011; 0:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pimpirik Domates

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

Bi keresinde araba ile giderken issiz bir yerde, calilarin icinde sevgilileri gormustuk. Arabanin uzunlarini yakinca g.t leri parlamisti

yerdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EINSTEIN BARAN

quote:

Orijinalden alıntı: Pimpirik Domates

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

Bi keresinde araba ile giderken issiz bir yerde, calilarin icinde sevgilileri gormustuk. Arabanin uzunlarini yakinca g.t leri parlamisti

yerdeyim

@Yerden yazıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

Beyler bira içen söylesin ona göre alıp gelicem.

3tanede bana Soğuk olsun ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary-

6 veya 5 yıl önce abimimin borno cdlerini bulmuştum ama o bilmiyordu.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rousseu06

quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk
    10 yıl önce çay varmıymış ?

çay milattan önce 2737 yılında büyük Çin İmparatoru Shen Nung tarafından keşfedildi.

Alıntıları Göster
    bende bişiler yazmak isterdim ama kimseyi yakalayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddrick -- 28 Temmuz 2011; 1:27:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.