Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
71
Favori
139.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakalandığınız anlar diye bir konu vardı baya güzel hikayeler çıkıyordu
    bide böyle bir konu açılsa nasıl olur bu sefer siz yakaladığınız anları yazarsanız iyi olur
    ilk ben yazayım
    daha çocuğum bişe bilmiyorum dayımlardayız nerden geldiyse aklıma balkondayken birden içeri daldım
    bide baktım ki dayım oda da yenge hanımın ağıza yapışmış saf saf baktım bi kaç saniye beni farketmediler
    sonra geri geldim dedim heralde dayımın dişi ağrıyor
  • Kankamı kızla odada bastım.

Hemde acayip bi durumda , odanın rengi deismisti.
  • babamı bastım. zorno izlerken
  • Beden eğitimi aşşağı inmiştik ben çantadan bişey almak için yukarı çıktım kapıyı açıp bi girdim sınıftaki nöbetçi ile başka sınıftaki bi erkek öpüşüyordu delilercesine hemde. Ben çantamdan alacağımı aldım sonra gittim kapıyıda kapattım geldiğimden haberleri bile olmadı.
  • Yukarı.
  • durmak yok yazmaya devam
  • Hiç olmadı
    Ne yakalanırım ne yakalarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Beden eğitimi aşşağı inmiştik ben çantadan bişey almak için yukarı çıktım kapıyı açıp bi girdim sınıftaki nöbetçi ile başka sınıftaki bi erkek öpüşüyordu delilercesine hemde. Ben çantamdan alacağımı aldım sonra gittim kapıyıda kapattım geldiğimden haberleri bile olmadı.

dostum bizim okulda her tenefüs sevişiyorlardı sonra şikayet mi ne edildi bi şey olması ama
  • Babamı izlerken yakaladım ama tam kanalı değiştiğinde girdim içeri kanalın ismini görmüştüm aynı yerden izliyoruz
  • Geçen gün dışarıya çıkmıştık arkadaşlarla. Gezdik dolaştık neyse, siteye girdim annemler(Annem ve İstanbuldan gelen misafir, 12 yaşında bi oğlu var.) çardakta oturuyorlardı. Annemden istedim anahtarı, çocuk evde dedi. Ben de iyi peki dedim. Açtım anahtarla kapıyı girdim içeri. Odam tam karşıda, bilgisayar da kapıya dönük, yani evden girince odanın kapısı açıksa ekran direkt görünüyor Eve girdim, çocuğu bilgisayarın karşınında malum sitelerden birini açmış buldum İcraat yoktu, sadece izliyordu kerata Neyse dedim çocuğu rezil etmiyim şimdi. Mutfağa girip ses çıkardım birazcık geldiğimi anlasın diye 10 sn geçmeden geldi mutfağa ben dışarı çıkıyorum abi dedi. Ben de bir şey demedim
  • bana gelince kız kuzenimi mastürbasyon yaparken gördüm.Daha doğrusu odaya girdim mastürbasyon yapıyordu pardon dedim çıktım.
  • bir kızı sevgilisiyle asansörün önünde yakaladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Geçen gün dışarıya çıkmıştık arkadaşlarla. Gezdik dolaştık neyse, siteye girdim annemler(Annem ve İstanbuldan gelen misafir, 12 yaşında bi oğlu var.) çardakta oturuyorlardı. Annemden istedim anahtarı, çocuk evde dedi. Ben de iyi peki dedim. Açtım anahtarla kapıyı girdim içeri. Odam tam karşıda, bilgisayar da kapıya dönük, yani evden girince odanın kapısı açıksa ekran direkt görünüyor Eve girdim, çocuğu bilgisayarın karşınında malum sitelerden birini açmış buldum İcraat yoktu, sadece izliyordu kerata Neyse dedim çocuğu rezil etmiyim şimdi. Mutfağa girip ses çıkardım birazcık geldiğimi anlasın diye 10 sn geçmeden geldi mutfağa ben dışarı çıkıyorum abi dedi. Ben de bir şey demedim

Öhö deseydin

@nathanmuratcandrake yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

bana gelince kız kuzenimi mastürbasyon yaparken gördüm.Daha doğrusu odaya girdim mastürbasyon yapıyordu pardon dedim çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

bir kızı sevgilisiyle asansörün önünde yakaladım.

Yok artık asansörün önünde yakalamış olamazsın !
  • quote:

bana gelince kız kuzenimi mastürbasyon yaparken gördüm.Daha doğrusu odaya girdim mastürbasyon yapıyordu pardon dedim çıktım.

Öyle bir anlattın ki sanki odaya girdiğinde masturbasyon yapmaya devam etmiş.
  • Babamı yakalıyorum hergün ama bilmiyor tabi bildiğimi. Çok yakaladım ama hiç yakalanmadım. Üstelik benim mamunda hesabından indiriyor hepsini temizleyeceğim bakalım nolacak.
  • Gece yatakta tam öldürücü darbeyi vururken annem girdi. Nasıl bi refleksse saliseler içinde kapıyı ve ışığı kapatıp çavuşu deliğine geri gönderdim. Annem farketmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

sen pardon dedin oda sana önemli değil mi dedi ?

@EkincanArslan
    yakaladığınız anlar demiştik ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakalsız Dede -- 23 Temmuz 2011; 17:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

ne demek istediğini anlamadım girdim mastürbasyon hareketinde duruyordu hemen pardon diyip çıktım 2 sn felan sürmedi

@pyth0n

hayır arkadaşım kapıyı açtım sonra hemen pardon dedim ve çıktım aradan 2-3 saat geçti bir şey olmamış gibi davarandık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nathanmuratcandrake -- 23 Temmuz 2011; 17:04:54 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.