Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
71
Favori
139.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konu kapanırsa kendimi pıcaklarım , kapatacaklar bi güzel konumuzu daha
  • ilk aklıma geleni yazayım. 8. sınıfta oluyor bu olay. sınıf mevcud yanlış hatırlamıyorsam 31 kişi olması lazımdı. bizim erkeklerin sayısı 13 kişi kesin de kızların sayısını tam bilmiyorum. bizim okulun soyunma odası falan yoktu. beden dersi oldu mu erkekler kazan dairesinde giyinir, kızlarda sınıfta giyinirdi. neyse son 2 dersimiz beden dersiydi o gün. erkekler en alt kata kazan dairesine indiler bende sınıfta eşyalarımı topladım en son olarak çıktım. tam gidiyorum beden hocası, benden sınıfa gidip kızlardan herhangi birini çağırmamı söyledi. eşyalarımı bıraktım kazan dairesine. çıktım 3. kata sınıfın önüne geldim. kızlar sınıfta giyinirken biri açmasın diye herhangi biri kapıyı tutardı içeriden. benimde dalgınlığama gelmiş koşarak pat diye girdim içeri kapıyı da refleks olarak kapattım kendimi birden kızların ortasında buldum. o anki manzarayı unutamıyorum. tüm kızlar iç çamaşırı ile karşımda duruyorlar. kimisi birbiriyle şakalaşıyor kimi koşuyor falan. ben girince bi şok oldular 2-3 saniye bi bakışma oldu sonra hepsi şakayla karışık üzerime çullandı dışarı attılar beni çıktıktan sonra kapıdan söyledim artık, hoca kızlardan biri yanıma gelsin diyor diye. o olaydan sonra kızlarla pek bir haşır neşir oldum ve o olaydan sonra sınfın gözde kızları diğer kızlara gıcıklık olsun diye beni zorla içeri sokarlardı çıkarmazlardı bide
  • Almanyada orta okuldayken 1 haftalık sınıf gezisine gitmiştik. Sınıf öğretmeni erkek ve ayriyetten kızlar için okulun en güzel hocası gelmişti. Her gece uyuyo gibi yapıp bütün sınıf kapılarında isi pisirirken dinlerdik bunları.

Sokakta, orda burada yakaldiklarimi say say bitmez, burası Almanya :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 23 Temmuz 2011; 20:51:00 >
  • İşim gereği geceleri çalıştığımdan sabahları evde oluyorum.Yine bir sabah eve geldiğimde odama girdim bir de ne göreyim Benim küçük kardeş zorno sitesini açmış bi eli organda uyuyup kalmış masa başında Hiçbirşey demedim salona gittim telefonla konuşur gibi yaptım uyandı velet gitti yatağına yattı
  • Abimi çok gördüm izlerken ama hiç çaktırmazdım oda simge durumuna getirir beni yollardı odadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 23 Temmuz 2011; 20:52:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soon

daha 5 yada 6 yaşlarındaydık kapımızın önüne daha yeni asfalt atılmıştı ve ben arkadaşlarımla oyun oynuyorduk evcilik felan oynardık neyse sonra.

bi gün ayağımızın altını en çok siyah yapan kişi oyunu kazanacaktı ve bizde asvaltta öylece koşuşturuyorduk ben

ve sonra bi çocuk vardi adı ahmet ve o hep ayaağının altını en fazla karartan kopildi sonra heğ bizi yenerdi

sonra bi gün yine baktımki meğersem bu kopil ayağının altına kömür sürüyormuş bizi kazıklıyormuş o nu yakaladığım günü hiç unutmam :D

foyası çıkmıştı meydana

Yazının sonunda asfalta attırdılar diyeceksin diye bekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Geçen kız arkadaşım wc deyken bi daldım içeri... Bu hikayenin devamını okuyabilmeniz için DH PREMIUM üyesi olmanız gerekmektedir.

oha lan hemen salsaydın cünyirı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartacus6

quote:

Orijinalden alıntı: soon

daha 5 yada 6 yaşlarındaydık kapımızın önüne daha yeni asfalt atılmıştı ve ben arkadaşlarımla oyun oynuyorduk evcilik felan oynardık neyse sonra.

bi gün ayağımızın altını en çok siyah yapan kişi oyunu kazanacaktı ve bizde asvaltta öylece koşuşturuyorduk ben

ve sonra bi çocuk vardi adı ahmet ve o hep ayaağının altını en fazla karartan kopildi sonra heğ bizi yenerdi

sonra bi gün yine baktımki meğersem bu kopil ayağının altına kömür sürüyormuş bizi kazıklıyormuş o nu yakaladığım günü hiç unutmam :D

foyası çıkmıştı meydana

Yazının sonunda asfalta attırdılar diyeceksin diye bekledim

• hacı öznur olması için hocaların lez olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Amcamın kızını traş olurken yakalamıştım

Yuz trasi?

evt yüz traşı dostum. İnan o kadar uzun kıl görmedim "yüzünde"
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Geçen kız arkadaşım wc deyken bi daldım içeri... Bu hikayenin devamını okuyabilmeniz için DH PREMIUM üyesi olmanız gerekmektedir.

Hikayenin Devamı.

Geçen kız arkadaşım wc deyken bi daldım içeri...

Sonrası malum. Kapı kilitliydi. 7 Gün Hastahanede Yattım

< Bu mesaj ''DH Premium Service'' ile alıntı yapılmıştır. >
  • Geçenlerde yakın bir aile dostumuz burnu ile oldukça haşır neşir şekilde yakaladım,
    Görünen o ki madem arama işleri bayağı bir yoğundu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zouzuni

bu konu kapanırsa kendimi pıcaklarım , kapatacaklar bi güzel konumuzu daha

RUYANIZ HAYROLSUN
    cok karamsarsınız hayatınız boyunca boyle devam ederseniz is hayatinizda kaybedersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debaser

quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: HeLL YeaH

quote:

Orijinalden alıntı: feaRneveR

Öyle bir olay yakaladım ki :)

Lise 1 deydim o zamanlar. Yani 10 sene öncesinden bahsediyorum..

Bizim okulda Lise 1 ler nöbetçi olurlar dı.

Okulda Öğretmenler Odası ve İngilizce Öğretmenleri Odası ayrıydı..

İngilizce Öğretmenleri Odasından çay filan istemişlerdi.

Ben de götürdüm kapıya bi kaç kez vurmama rağmen kimse gel filan demedi ben de bodoslama daldım.. Bir de ne göreyim o zamanlar Lise 2 lerin İngilizcesine giren F...z hoca ile Lise 1 lerin yarısının Türkçe dersine giren Ö..r hocayı sarmaş dolaş öpüşürken bastım.

İşin kötü tarafı Ö...r hoca ile bizim edebiyat dersine giren F...l hoca nişanlıydılar..

Beni görünce şaşırdılar filan sonra Ö...r hoca geldi; "Alicim bişey görmedin değil mi?" dedi..

Ben de "Neyi görmedim mi hocam" dedim ve göz kırptım..

O gün bugün içimde sırdır bu olay :)

Ö...r Hoca?

Ömer hoca işte yavv

Aynştanlık yaptırmayın bana genşler.

Ömür?
    Önder?
    Özer?
    Öznur?

Hayır. Öğretmenin adı Özgür
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

bana gelince kız kuzenimi mastürbasyon yaparken gördüm.Daha doğrusu odaya girdim mastürbasyon yapıyordu pardon dedim çıktım.

gülmekten yıkıldım
  • Buralar değerlenecek.
  • Gündüz bu konuda bir kız resmi vardı. Nereye kayboldu o?
  • Müthiş konu ama ne yazıkkı hiç bişey yakalamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL YeaH

quote:

Orijinalden alıntı: feaRneveR

Öyle bir olay yakaladım ki :)

Lise 1 deydim o zamanlar. Yani 10 sene öncesinden bahsediyorum..

Bizim okulda Lise 1 ler nöbetçi olurlar dı.

Okulda Öğretmenler Odası ve İngilizce Öğretmenleri Odası ayrıydı..

İngilizce Öğretmenleri Odasından çay filan istemişlerdi.

Ben de götürdüm kapıya bi kaç kez vurmama rağmen kimse gel filan demedi ben de bodoslama daldım.. Bir de ne göreyim o zamanlar Lise 2 lerin İngilizcesine giren F...z hoca ile Lise 1 lerin yarısının Türkçe dersine giren Ö..r hocayı sarmaş dolaş öpüşürken bastım.

İşin kötü tarafı Ö...r hoca ile bizim edebiyat dersine giren F...l hoca nişanlıydılar..

Beni görünce şaşırdılar filan sonra Ö...r hoca geldi; "Alicim bişey görmedin değil mi?" dedi..

Ben de "Neyi görmedim mi hocam" dedim ve göz kırptım..

O gün bugün içimde sırdır bu olay :)

Ö...r Hoca?

• hepsini okudum ddaha varmi .d
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.