Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
684
Cevap
71
Favori
139.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Bizim binanın karşısında bi çocuk var, tek elle zorno izlerken yakaladım. Lazerim vardı, tuttum monitöre doğru çocuk sandalyeden düştü

• mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Amcamın kızını traş olurken yakalamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: feaRneveR

Öyle bir olay yakaladım ki :)

Lise 1 deydim o zamanlar. Yani 10 sene öncesinden bahsediyorum..

Bizim okulda Lise 1 ler nöbetçi olurlar dı.

Okulda Öğretmenler Odası ve İngilizce Öğretmenleri Odası ayrıydı..

İngilizce Öğretmenleri Odasından çay filan istemişlerdi.

Ben de götürdüm kapıya bi kaç kez vurmama rağmen kimse gel filan demedi ben de bodoslama daldım.. Bir de ne göreyim o zamanlar Lise 2 lerin İngilizcesine giren F...z hoca ile Lise 1 lerin yarısının Türkçe dersine giren Ö..r hocayı sarmaş dolaş öpüşürken bastım.

İşin kötü tarafı Ö...r hoca ile bizim edebiyat dersine giren F...l hoca nişanlıydılar..

Beni görünce şaşırdılar filan sonra Ö...r hoca geldi; "Alicim bişey görmedin değil mi?" dedi..

Ben de "Neyi görmedim mi hocam" dedim ve göz kırptım..

O gün bugün içimde sırdır bu olay :)

Forumun bildiği sır değildir yeğeen
  • Geçen kız arkadaşım wc deyken bi daldım içeri... Bu hikayenin devamını okuyabilmeniz için DH PREMIUM üyesi olmanız gerekmektedir.
  • Rezerv
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Geçen kız arkadaşım wc deyken bi daldım içeri... Bu hikayenin devamını okuyabilmeniz için DH PREMIUM üyesi olmanız gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Geçen kız arkadaşım wc deyken bi daldım içeri... Bu hikayenin devamını okuyabilmeniz için DH PREMIUM üyesi olmanız gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

bana gelince kız kuzenimi mastürbasyon yaparken gördüm.Daha doğrusu odaya girdim mastürbasyon yapıyordu pardon dedim çıktım.

Öyle bir anlattın ki sanki odaya girdiğinde masturbasyon yapmaya devam etmiş.

• Bir gün arkadaşımda kalmaya gitmiştim. Çıkarken de youtubeda bi videoya bakıyordum ama erkenden çıktım. Eve gelince de o videoya tekrar bakmak için geçmişe baktım ve geçmiş silinmişti. O gece de evde sadece babam vardı.

Ekleme: Masanın üstünde sigara külleri vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cave Johnson -- 23 Temmuz 2011; 18:08:27 >
  • Buraya kadar okudum.yazın okuruz
  • rezerved
  • Çay alıyom durun..
  • quote:

Ben de götürdüm kapıya bi kaç kez vurmama rağmen kimse gel filan demedi ben de bodoslama daldım.. Bir de ne göreyim o zamanlar Lise 2 lerin İngilizcesine giren F...z hoca ile Lise 1 lerin yarısının Türkçe dersine giren Ö..r hocayı sarmaş dolaş öpüşürken bastım.

İşin kötü tarafı Ö...r hoca ile bizim edebiyat dersine giren F...l hoca nişanlıydılar..

Beni görünce şaşırdılar filan sonra Ö...r hoca geldi; "Alicim bişey görmedin değil mi?" dedi..

Artık sır değil biz öğrendik
  • Burdayim !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

Çay alıyom durun..

• Konuyu çok güzel yönlendirdim ama ya .. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Bizim binanın karşısında bi çocuk var, tek elle zorno izlerken yakaladım. Lazerim vardı, tuttum monitöre doğru çocuk sandalyeden düştü

• quote:

Ö...r Hoca?
  • takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizaanil -- 23 Temmuz 2011; 20:51:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.